Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos nem igénytelen, csak használja és amit használnak meglátszik a "kopás". xD
Dell power
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
a csaj persze szép
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
csak azt nem tom hogy miért szarláda ez az oldal, hiszem tegnap regiztél akkor honnan tudod??:S
de honnan kukázta össze ami rajta van
a dátumot benéztem, pedig gondolkoztam is rajta 😊 hirtelen õszre gondoltam vmiért, de tényleg tavaly tavasszal volt 😊
Amúgy Gyulán is lehet kapni meggysör a Ciranoban, meg szerintem bolti forgalomban is van. (Belle Vue néven)
nem emléxel, milyen sört ittunk tavalyelõtt, ami olyan finom volt? málna, eper, vagy milyen sör volt? idén is akarok olyat inni, tökre bejött
★
http://gaborszantai.co.uk/
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Asszem a jobbos az, annak van ilyen undorító tetoválása. (Nincs kedvem visszakeresni régebbi képeire, ahol hiányosabb az öltözete.)
Товарищ Путин
Товарищ Путин
iwiwen csak én nem tudtam megnézni a képeit ? =(
Товарищ Путин