58269
IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!
((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
-
Lacika 79 #54971 Ezt a képet hol találtad? jöhet pm-ben, ha itt nem akarod :) -
Dean Winchester #54970 -
#54969 Úgy rémlik valaki kért róla képet a chaten, és ezért raktad be. :) -
#54968 hmm oda minek raktam be? :D
-
#54967 Fogadós topikból emlékszem rá. :) -
#54966 Hát most éppen szüncsi van :D
De amúgy igen.
Honnan tudod ? :D -
#54965 Ő nem a barátnőd? :) -
Wootan #54964 Szerintem itt a többség nem pénzéhségről beszél, hanem arról, hogy minél jobban néz ki egy nő, annál inkább tud válogatni az 'udvarlók' között, és így már az anyagiak is képbe jönnek.
A másik dolgot meg leírta Attila8805. -
balunso #54963 Nem minden nő pénzéhes mint azt ahogy gondoljátok,persze kell az anyagi biztonság az is fontos de nem minden.Voltam már olyan nővel akiről azt hittem,hogy csak a pénz kell neki de nem.Persze van az a réteg de nem mindegyik az! -
#54962 -
#54961 +1
és ha van pénzed még ha nem is használod nagy mértékben a nő becserkészéséhez megnöveli az önbizalmad és ezáltal a kisugárzásod is ami növeli az esélyeket.
-
clio1616v #54960 hogyne szeretnék az őszinteséget, mert nem akarják, hogy átbaszd őket :)
miután őszinte vagy már hagynak is ott :D -
Wootan #54959 "ha azt mondod a nőnek amit ő akar hallani máris tied a kiválasztott"
Ez szimpla hazudozás, és maximum a naiv/buta nőknél válik be, de náluk is csak rövidtávon. Nekem pl. nem kenyerem az ilyesmi, más kérdés, hogy őszinteséggel eddig nem sokra mentem (pedig azt 'állítólag szeretik' a nők), de ez már legyen az én gondom :) -
-
-
#54956 Hát egy tiszta zoknit azért vegyél fel... -
balunso #54955 Persze legyél jól szituált,de ha azt mondod a nőnek amit ő akar hallani máris tied a kiválasztott + legyél magabiztos,nálam bevált! -
#54954 elfogadnám őt is feleségemnek :D
hozzá is sok pénz kell vajon? :D -
Wootan #54953 Nem hinném, hogy a "megvásárlás" lenne itt a lényeg, hanem az, hogyha a nő azt látja az emberen, hogy jól szituált, akkor jóval nagyobb az esély a sikerre. Ha meg csóró vagy, akkor jó eséllyel "csak barát" (pl. ingyen lelki szemetes láda) lehetsz. -
#54952 szerintem az átlagosnál jóval jobb... az elsőn mindneképpen :D -
öregember #54951 -
öregember #54950 -
#54949 átlagos de kellemes -
öregember #54948
-
öregember #54947 kb 150 cm magas :D -
öregember #54946 óóóó, őt ismerem :) (régen szőke volt) -
#54945 egy kis fantázia és máris bárki ott lehet az ágyadban :D
sorry, magas volt a labda :D:D:D -
#54944 duma is kell hozzá nem? :) -
balunso #54943 Mi lenne ha nem mindig a pénzről beszélnétek,szerintetek minden nőnek csak a pénz kell,hogy ágyba vidd.Nem hiszem egy kicsit használni kell az agyatokat és máris szétfog nyílni a világ na meg persze a nők lábai.Mert minden nőt ágyba lehet vinni csak egy kis gondolkozás és kész! -
#54942 kiöregedtek -
#54941 partyarcok topik állandó szereplői, vajon mi van velük ma? diploma zsebben és menő üzletasszonyok? na és tatter....? -
#54940 Jolvan Barney Stinson... :) -
Bhalage #54939 ja randizas főszabalya lemaradt: ne legy ronda
;DD -
#54938 -
#54937 +1
azért a mai kispicsáknak már nem elég a jó duma. Sajna nekik már a pénz is számít. -
Bhalage #54936 mi a faszom ez a sok nyigas, nem penz kell a puncikhoz, csak legyel egy normalis ferfi...
azert kivancsi lennek, h a jaj barcsak sok penzem lenne emberek azt akarjak-e ezzel kompenzalni, hogy nem mernek odamenni a csajhoz es 2 ertelmes mondatot se tudnanak kinyogni neki...
penzert megvenned? feszpalm -
#54935 plusz aki a hátsó ülésen ül maradhat is, és viszem a motort vele :D -
fonak #54934 Az mondhat ilyet, akinek jobb van otthon :) -
#54933 Bárcsak annyi pénzem lenne, hogy egyszer is feleségül vegyem egy éjjszakára :D -
#54932 Bárcsak enyém lenne a motor :(