Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trance Angel
<#sniffles>

salsoul
Kérlek, részletezd az én beszükült látásmódomat, azt hogy én konkrétan mire gondoltam.

Nem mintha én ezen emberek közé tartoznék, de akik a civilizáció szekerét elõre rugdosták mind szembe kényeszerültek menni a forgalommal (többséggel, uralkodó irányzatokkal).
azert a Te beszukult, igencsak korlatolt latasmodod sem vitte elorebb a vilagot - lasd: Kuba, Eszak-Korea...

es valljuk be, vicces, mikor egy ember megy szembe a forgalommal es a tobbit nezi szanalmasnak...

http://gaborszantai.co.uk/

salsoul
És még valami eszembe jutott, hogy ha egy kép alapján azt mondják valakirõl leszólós értelmben hogy hú milyen ember lehet akkor mindenki azzal jön: egy kép és a külsõ alapján nem lehet megítélni az emebrt.

Ha pedig egy kép alapján azt mondják valakirõl dicsérõ értelmben hogy hú milyen szuper ember lehet akkor azt a véleményt valahogy senki sem utasítja el, holott a kép semmivel sem lett megbízhatóbb.
salsoul
nem érdekel a neme, meg a fecske sem, meg hogy milyen topik

csak elmondtam hogy emberséggel nézve primitv és szánalmas amit csináltok
s mióta világ a világ megvan a társadalomnak ezen rétege
sz4bolcs
Szépség. Átjön a kisugárzás. Még a csúnya sminkjével, és ruhájával sem tud becsapni. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

HTS s3rg1nh00
Neme: fiú
elfelejtettél olvasni...
mellesleg:ez a topic nem neked lett kitalálva.nem azt mondtam,hogy nem jöhetsz be és nem írhatsz,de attól itt a nagy-nagy többségnek nem változik meg a véleménye,hogy elmondod különbözöl tõlük(tudod,egy fecske nem csinál nyarat).

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

gameplusz
Uhh.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

...a busz azért jó, mert van rajta egyes ülés és közös ülés...

<#idiota>

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Scottt
Itt a pont^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

salsoul
"az összkép legyen jó..és tuknám😄ENNYYI"

Ezen a ponton különbözik az élet filozófiánk.

Itt adott pár tag akik éjjel-nappal fáradhatatlanul indexelik az iwiw és mywip tagok képeit majd amirõl azt gondolják, hogy tuknák azt ideteszik és utána a fél sg-s tizenéves gémer társaság meglátja és primitív mód beszól, hogy tuknám, raknám, dugnám, lehánynám sat. És "😄ENNYYI"
Szánalmas... "ÖREG"

bardocz
<#worship>

bardocz
Na rakjatok valami jóseggû lányt,és kussoljatok mostmár.
yeah nagyon underground vagy ÖREG😄...leszarom hogy mit szed magára... az összkép legyen jó..és tuknám😄ENNYYI ráadásul ez a szöszke kiscsaj még tök jól is néz ki😄

prá

salsoul
Nem kell egyetérteni az én világommal.
Az én világom nem a mainstream világ, azzal jórészt ellentétben áll - amolyan különc vagyok a magam fekete-fehérségével vagy hogy mondtad.
Ha úgy nézzük a színesség is valójában egyszínûség...

Mindegy is. Nekem legalább is.
Csak bele ne õszülj 😉
A barátod figyelmét pedig majd hívd föl azért arra, hogy egy délibábba lett szerelmes 😉

"Jobb, ha a férfi sokat nem tud szépséged okáról, mert megijed tõled"
"Csúnya, amíg készül, s szép, mire kész az egész"
"Megcsókolja szegény ura, és hozzáragad ajka!"

"Nõk jól tudják azt, hogy hiába selyem, bársony, ékszer, hajviselet, pirosító, fehérítõ, feketítõ, mosoly, hiába az egész bolondító farsang, hiába és hiába. A nõnek az árulást csak azért kell megbocsátani - azon kívül, hogy minden ellenünk elkövetett rosszat meg kell bocsátani -, mert bár a férfit árulja el, de akinek sorsát ezzel tulajdonképpen megrontja, az õ saját maga. A férfi megússza. A nõ belebukik, belecsúnyul, belevénül. Éppen abban bukik el, amiért árulást követett el: a szépségében."
Szerintem õ se azért dohányzik, hogy közkedvelt legyen...

k O T T A
jó seggek szép mellek de wtf frizurák...
legalább ha tükörbe néznének feltûnhetne h valami nem stimmel😄
nemvéletlen van a hajtépkedõs sexpóz😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Megmondom én, hogy mi a te bajod! A cigi! Ma már nem az a menõ, aki bagózik, hanem az a ki nem szívja!
Egyébként Repsect, minden TITSzeletem! Csini! <#worship>

Depridol
hagyd rá, ossza itt az észt, biztos nagy lúzergyerek ez salsoul(ha meg nem linkelj magadról képet)

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Mi köze a hajfestésnek a hülyepicsasághoz?

Depridol
"majd szart kensz a hajadra ha az lesz a divat"
nem követjük a trendeket, újraírjuk 😄

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

olvass vissza és rájössz mire irtam
Carlos
Ja, juteszembe.
Ha már valaki attól lesz trendi, hogy festi a haját, akkor könyörgöm ne legyen már ennyire lenõve az a haj.

/Amúgy semmi bajom a képen látható hölggyel, csak már unom, mert már vagy 3x volt ebben a témában vita ebben a topikban/

edit: de legalább megy a táska szine a gatyához. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

nalad komolyan ledobta a lancot valamelyik kerek...

2009 van ember, ebredj mar fel:-)

Ennyire fekete-feher neked a vilag, nincsenek arnyalatok?
Huzd mar el a fuggonyt es nezz ki az ablakon - integess, hello vilag!

Az osember is festette a hajat voros agyaggal, novenyi szinezekekkel - a nok es neha a ferfiak azota festik a hajukat, miota talaltak olyan anyagot, ami befogja...
Ugyanaz, mint az oltozek szinen valtoztatni, miert nem lehet vki sok szinu, a hajfestes egy kulso, feluletes beavatkozas, nem szilikonmell es tetovalt szemoldok.
Senki nem valaszthatja meg, hogy milyen kulsovel kell elnie, de ha valtoztathat rajta egyszeruen, akkor miert ne tegye?
Fogadja el magat termeszetesen?
Miert, Neked termeszetellenes egy szoke haj?
Fel skandinavia termeszetellenes?
A szilikon mell nagyreszt termeszetellenes, mert keves orvos tudja jol megcsinalni, a tetovalt szemoldok termeszetellenes, mert szorzet helyett festekcsik van - de a hajszin miert faj Neked?
En harminket evesen mar 90%-ban osz voltam, ezt orokoltem, de tetszik, ha nem tetszene, visszafestenem magam szokere...:-)

salsoul
Hidd = hidd el
salsoul
Örülök hogy egy vidám estét szerezhettem neked <#love11>
Carlos
Valamilyen formában ezzel egyet tudok érteni.
Bár hangulatfüggõ.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Má' megint?

Þór vígi þessi rúnar

salsoul
Hidd az olyan ember rád sem kíváncsi.

Ismét mondom, felõlem festheti a haját a fél nõi társadlalom, felõlem csináltathatnak tetovált szemöldökeket, vagy mûmelleket, felõlem vedelhetnek és bagózhatnak is, és felõlem öltözködhetnek barbiwörldösen, gyerekesen, helloy kittisen is, mindent kipakolósan is, fõleg télen miközben majd megfagynak...

Az én szemben nem lesz Nõ az ilyen.

Max nõnemû ember, kislány, kéjhölgy, önértkelési gondokkal közküdõ ember, másoknak-magának magáról hazudozó sat.
Te tuti vmi szar anyagot szedtel be, ilyet nem irhatsz, ha agyadnal vagy...:-)

"sokszínûséget mint - nem túl kedvezõ - emberi tulajdonságot"
ezen reggelig rohogni fogok, annyira szanalmas - a szurke kiseger sokkal jobb, nem?
menjel csajozni egy bences kolostorba, ott nem lesznek sokszinu lanyok...

Nem tudtad felszedni?
aképenlevõleány
FZoleee
én? :o
szánalmas qr.a vagy<#idiota>
Trance Angel
*kétszínûségre

viizo jó volt 😄

Trance Angel
Pont ezért (volt) jó ez a külsõ. Aki ez alapján ítélt meg, könyvelt el, és nem is próbált megismerni hát olyan emberre én se voltam kíváncsi. 😉
Amúgy a sokszínûség mióta negatív emberi tulajdonság? Nem a készínûségre gondolsz? 😄
Ja és a nõknek kb. több mint fele festi a haját. 😉

hu bammeg, nekem elég sok ismerõsöm 40-50 évesen is vagy fölötte festi a haját, de vhogy egyikrõl sem az jut eszembe, hogy némá, ez mekkora ribi mert szereti a sokszínûséget 😄

az ilyen okfejtések legalábbis röhejesek 😄
salsoul
A külsõ megjelenés valamilyen szinten a belsõ értékrendre enged következtetni, mert az alakítja az öltözködésedet, megjelnésedet, s hogy trendi legyek az imidzsedet.

(Pl aki festi a haját, sok színben tûnik fel az egyébként sem veti meg a sokszínûséget mint - nem túl kedvezõ - emberi tulajdonságot.)

Az sajnálatos, hogy a nõi társadalom egy része csak arra hajt, hogy minél nagyobb értéket szerezzen az alpári férfiak "dugnám" skáláján.
És az öltözködéshez semmennyit sem konyítanak, ellenben a gicssességhez...
Tigristank
Ezért a kijelentésedért meg fog keresni a haverjaival. <#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

autoszimulator
Jó de õ a képek alapján úgy gondolja, hogy Bettibaba kurva, mi meg úgy gondoljuk róla, a képek alapján, hogy egy debil köcsög.

most így kb egál a szituáció

.: mobilize.hu :.

salsoul
Egyrészt #28048, másrészt a mai "atlagos 18-20 eves lany" is pont úgy néz ki, és olyan is.

Vagy, hogy ha az "atlagos 18-20 eves lany" olyan akkor már bárki nyugodtan lehet olyan?
Köszönöm, én ebbõl nem kérek.
FZoleee
keresõvel találtam meg <#idiota>
dragon11
Jó hogy felraktad, v. 3hónapja volt belinkelve😄😄

am csini^^

Christiansen
jaj mos látom nem is te raktad be 😄D_😄:_d

Christiansen
15 évesnek tûnsz😊