Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát, ha az ágy mellett a földön lenne, tuti jobban nézne ki

salsoul
lehet egyik oldalon sok dolgot tettek le az egyik asztalra, de hogy másikakhoz hozzás se nyúltak az is tutti

mindketten fuldokolva kapkodnak a trendi huszonéves imidzs után, mert méltósággal megöregedni nem tudnak - csak sajnos viszájára sül el a dolog
Ez a nadrág jól kéne, hogy kinézzen? 😄

te mazó állat <#wilting><#eplus2>

...és egyen gondolkodásmód

Gnome
az ott Donatella Versace és Iggy Pop....pont rosz példát hoztál fel mert pont õk igencsak idõtálló dolgokat tettek le és nem azért fognak még rájuk emlékezni legalább 30év mulva is, mert igy néztek ki...egyébkéntis hagynézzen már ki mindenki ugy ahogy akar..majd ha diktátor leszel bevezetheted a nézeteidet( egyenruha, egyenhaj stb.)

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

szucsy89
váó lehtek a barátod?
salsoul
Sedó is csak a saját álláspontját védi - õ is nyakig tukná ööö nyakig benne van.
én meg azt hittem van annyi eszed, hogy befejezed ... de nem gond, van erre kijelölt ember aki segít, ha magadtól nem megy

28143 <#eplus2>

Scottt
begurul😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Nem tudja még, hogy Sedó mire képes ha meggurul úgy ki bannolja, hogy az unokája is csak 20percenként írhat majd ide<#idiota>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

salsoul
Azt hittem megy a latin - upsz <#miaz>
ez most mire jó ?
felhívnám a figyelmed, hogy egy MODERÁTOR szólt, h állítsd magad takarékra, de úgy látszik nem értesz a szép szóból .....

salsoul
"Cum animadverterem quam plurimos graviter in via morum errare, succurendum opinioni eorum et consulendum famae existimavi, maxime ut gloriose viverent et honorem contingerent. Nunc te, fili carissime, docebo quo pacto morem animi tui componas. Igitur praecepta mea ita legito, ut intellegas. Legere enim et non intellegere neglegere est."
passatgt
huhh

mindig is tudtam h óriási szíved van ("megengedem neki") <#idiota>
inkább úgy írnám : õ megengedheti magának

Trisztin
nem tudom,te hogy vagy vele... de én Donatella Versace-nak megengedem,hogy úgy nézzen ki ahogy õ akar...

az "ide vezet" dolgot amúgy nagyon nem értem... de ahogy látom mások sem...ha gondolod levélben nekem kifejtheted...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

ennyi <#idiota><#lama>

Sedó szúrhatsz Te is képet ha már erre jártál <#idiota>

SHADOWEYES7
Attól függetlenöl észre vehetnéd már magad,mert csak szítod a flémet és generálod a vitát tovább.

Vedd figyelmeztetésnek.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

jó lenne ha észrevennéd magad h "persona non grata" vagy itt, a véleményeddel hozzászólásaiddal együtt

salsoul
rád is vonatkozik
senki nem kérte a tanácsod, tartsd meg magadnak

salsoul
hogy legyen utánpótlás

salsoul
jobban teszed ha visszamész iwiwet indexelni
de ez neked miért fáj ? rákényszerít valaki hogy ezt nézzed, olvassad, véleményezd ? senki sem kérte, hogy itt legyél, magadtól jössz ide
vagy nézegeted továbbra is a képeket kussban vagy véleményt fûzöl hozzájuk, de kurvára nincs arra szükség, hogy a többieknek ugass (csináld a fesztivált)

salsoul
Van aki már az elsõ lépésen is röhög...

Volt itt egy Voksán Virág nevezetû hölgyemény.
Meg lehet nézni, hogy honnan indult és hová jutott... és hová tart...
Tetszel:

Ez a kép azért erõsen a másik véglet, rajtuk minden normális ember röhög.

😄öreg😄 lehet jobban járunk, ha rá hagyjuk😄öreg

prá

salsoul
csak egy illusztráció arra, hogy "2009et írunk már"
Lynx_TWL
hagyd, nem fogják/akarják megérteni.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

öreg!😄miért mit vársz?hatalmas okfejtéseket az illetõ belinkelt leányzó külsöjérõl?..és várható élettartamáról?😄ÖREEEG😄

prá

Scottt
Hááá ezt ismerjük szerintem(Ácsim vagyizé redbull vagy mi most a nicked,rezgessél msnen ha vagy^^)
És a képen ha arról van szó akit ismerek tényleg 12éves^^

salsoul
#28105:
igazad van, ám, ha valaki - összkép - úgy néz ki mint egy barbibaba vagy egy ribanc, akkor úgy néz ki és kár finomítani

#28106:
hazudik magáról
mást mutat magáról mint ami valójában
saját személye felõl környezetét megtéveszti
hamisan/hamisra állítja be magát

#28108:
számomra igazam van
a valódi értékek idõtállóak és nem trendektõl, évszámoktól függenek

neked milyen értékrended van?
mi a te életedben a 10 legfontosabb érték ami szerint élsz?
gondolkodtál már egyáltalán eddigi életedben ilyen dolgokról?

"...vagy nem nagyon jártál még közösségi oldalakon mert sokkal durvábbak vannak ilyen képeknél fiatalabb lányokról is már.."
leszarom, a többieket
attól hogy valamit a népesség 90%-a csinál az még nem lesz sem helyes, sem követendõ
sajnálatos, hogy ilyen értékrendet közvetít és támogat a mai világ

Tukjátok, idevezt a dolog:
autoszimulator
de azt fogjad fel, hogy senkit sem érdekel itt a te hatalmas nagy bölcsességed... bírom mikor egy netes fórumra idetévednek az év bölcsei, akik arra verik magukat, hogy tudnak körmondatokban beszélni, meg leugatni a nagy többséget a fellengzõs dumájukkal... elõbb utóbb úgyis kihány titeket magából a társadalom, fõleg ilyen felfogással, hogy aki kicsit eltér az átlagostól az kurva. Jelzem hogy ha 25-nél fiatalabb vagy, akkor jobb, ha hozzászoksz, mert nem sok olyan csaj van, aki a te értékrended szerint nem kurva. Afelett meg nem is érdemes kommentelni a topikot, mert a célközönség nem az a korosztály. Ha viszont olyan 30+ éves vagy, aki a fiatal lányokra bukik, akkor meg fõleg az általad kurvának tartott rétegben keresgélj, kis pénz csodákra lehet képes.

.: mobilize.hu :.

Carlos
Keressé magadnak. Lusta...

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
Újat.
Carlos
kábé.

Þór vígi þessi rúnar

szucsy89
õ is lehet vagy 12éves..
Carlos
Alltimebest:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

szucsy89
nincs igazad sajnos, ki kéne nyitni a szemünket hogy 2009et írunk már...persze valamilyen értelemben meg tudom érteni amit írsz de ez túlzás.

az meg hogy Trance Agellel mi a bajod nem értem, teljesen korrektek a képei sztem...vagy nem nagyon jártál még közösségi oldalakon mert sokkal durvábbak vannak ilyen képeknél fiatalabb lányokról is már..
bardocz
Én nagyjából egyetértek azzal, amit írsz, de azt mondd már meg, hogy mi bajod van azzal, hogy egy nõ festi a haját?

Carlos
Ez igaz.
De ugye mindenki szereti hallani ha diccsérik ellenben ha szidják kiakad.
Ezért van az, hogy bár rohadtul nem ismered a képen szereplõ ember ha
1, "tuknám, jóbõr, szúrnám" -akkor te vagy a jófej,
2, "ronda, hp, k**a, hogynézmáki?" -akkor te vagy a paraszt.

Az más kérdés, hogy a negativ kritikát is meg lehet fogalmazni inteligensen:
"Nekem nem tetszik, mert túl sok rajta a smink, valamint lenõtt a szõke haja, cigizik és nem jön be a nadrágja."
Erre nem valószinû, hogy megkapod a taplóparaszt beszólást. (ha igen, akkor az a kommentezõt minõsíti).

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#conf>

Þór vígi þessi rúnar