Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindketten fuldokolva kapkodnak a trendi huszonéves imidzs után, mert méltósággal megöregedni nem tudnak - csak sajnos viszájára sül el a dolog
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
28143 <#eplus2>#eplus2>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
felhívnám a figyelmed, hogy egy MODERÁTOR szólt, h állítsd magad takarékra, de úgy látszik nem értesz a szép szóból .....

inkább úgy írnám : õ megengedheti magának

az "ide vezet" dolgot amúgy nagyon nem értem... de ahogy látom mások sem...ha gondolod levélben nekem kifejtheted...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Sedó szúrhatsz Te is képet ha már erre jártál <#idiota>#idiota>
Vedd figyelmeztetésnek.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
vagy nézegeted továbbra is a képeket kussban vagy véleményt fûzöl hozzájuk, de kurvára nincs arra szükség, hogy a többieknek ugass (csináld a fesztivált)
Volt itt egy Voksán Virág nevezetû hölgyemény.
Meg lehet nézni, hogy honnan indult és hová jutott... és hová tart...

prá
prá
És a képen ha arról van szó akit ismerek tényleg 12éves^^
igazad van, ám, ha valaki - összkép - úgy néz ki mint egy barbibaba vagy egy ribanc, akkor úgy néz ki és kár finomítani
#28106:
hazudik magáról
mást mutat magáról mint ami valójában
saját személye felõl környezetét megtéveszti
hamisan/hamisra állítja be magát
#28108:
számomra igazam van
a valódi értékek idõtállóak és nem trendektõl, évszámoktól függenek
neked milyen értékrended van?
mi a te életedben a 10 legfontosabb érték ami szerint élsz?
gondolkodtál már egyáltalán eddigi életedben ilyen dolgokról?
"...vagy nem nagyon jártál még közösségi oldalakon mert sokkal durvábbak vannak ilyen képeknél fiatalabb lányokról is már.."
leszarom, a többieket
attól hogy valamit a népesség 90%-a csinál az még nem lesz sem helyes, sem követendõ
sajnálatos, hogy ilyen értékrendet közvetít és támogat a mai világ
Tukjátok, idevezt a dolog:

.: mobilize.hu :.
az meg hogy Trance Agellel mi a bajod nem értem, teljesen korrektek a képei sztem...vagy nem nagyon jártál még közösségi oldalakon mert sokkal durvábbak vannak ilyen képeknél fiatalabb lányokról is már..
De ugye mindenki szereti hallani ha diccsérik ellenben ha szidják kiakad.
Ezért van az, hogy bár rohadtul nem ismered a képen szereplõ ember ha
1, "tuknám, jóbõr, szúrnám" -akkor te vagy a jófej,
2, "ronda, hp, k**a, hogynézmáki?" -akkor te vagy a paraszt.
Az más kérdés, hogy a negativ kritikát is meg lehet fogalmazni inteligensen:
"Nekem nem tetszik, mert túl sok rajta a smink, valamint lenõtt a szõke haja, cigizik és nem jön be a nadrágja."
Erre nem valószinû, hogy megkapod a taplóparaszt beszólást. (ha igen, akkor az a kommentezõt minõsíti).
Þór vígi þessi rúnar