Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
<#idiota>#idiota>
ja és "aki iwiwes képeket vadászik és tesz közszemlére, az szánalmas"
de idézem pontosan :
"Sztem szánalmasak vagytok!!!Ebben lelitek az egyetlen örömöteöket, hogy másokat kritizáltok...Ez már kisebbségi komplexus...Aki irigy az mind így viselkedik...:SÉs nem én vagyok az undorító, hanem az ,amit ti mûveltek...De sajnos ez a véretekben van...tudjátok sz.rból nem lehet várat építeni...Ti ennyire vagytok csakképesek, hogy a gép elõtt üljetek, és másokat kritizáljátok, holott magatokban meg nem látjátokmeg a hibát...De azt kívánom NEKTEK, hogy EZ LEGYEN A LEGNAGYOBB ÖÖRÖMÖTÖK AZ ÉLETBEN!!!Tudom, hogy ez nem büntethetõ, hiszem azzal, hogy felraktam magam az iwiw-re vállaltamezta kockázatot,csak arra akkor még nem gondoltam, hogy ilyen szánalmas emberek is regisztráltak oda...:S Míg én tanulok, és nem annak élek, hogy a gép elõtt haljak meg, addig TI másra nem vagytok képesek!!! Én elérek mindent az életben,amit csak akarok, de Ti ezen kívül semmit nem fogtok...:S Amúgy meg nem ismertek...Nem tudjátok milyen vagyok, és mire vagyok képes...Nézzétek meg, ha már annyira kíváncsiak vagytok, hogy EGYETEMRE járok, és nem drogozással töltöm az idõm...És semmi közötök hozzá hogy nézek ki...Az irigységre nincs orvosság...Ez csak SZÁNALMASSÁ TESZ TITEKET!!!Amúgy meg MINDENKI MAGÁBÓL INDUL KI, ÍGY AZ IS, AKI FELRAKTA RÓLAM A KÉPET...BÁR AZ EGY SUNYI DÖG...ÉS A TÖBBIEKrõL SINCS joBB VÉLEMÉNYEM!!!"
profil már törölve, de a kommentekbõl kb rekonstruálni lehet milyen lehetett... <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.

...a busz azért jó, mert van rajta egyes ülés és közös ülés...

Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.

Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.
http://gaborszantai.co.uk/
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn