Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért nemhiszem,hogy ilyen apróság miatt nem tennél a kedvére.
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.
Ezen röhögtem: "Mindenki baszik fûvel-fával, csak engem néznek bokornak??"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
joey
joey
joey
joey
joey
joey
joey
Dübörög a 965ös x4
<#wink>#wink>
Némber, nem ismered a borotvát? <#duhos2>#duhos2>

#29717: azt bírom, amikor egy egyértelmûen RONDA csajnak megmondják, hogy tényleg az, akkor egybõl kezdi, hogy biztos az irigység beszél az emberbõl......
Ezt iwiwen kapta:
"Csak azért írok itt Neked, mert szerintem tök aranyos csajszi vagy, és ne törõdj azzal amit a Puruttyán írkálnak rólad.........Mert azért igazából mindenki látja rajtad, meg a hozzászólásod alapján érzi, hogy Te egy érzõ szívû aranyos csaj vagy, hidd el a szívük mélyén még a legdurvábban kurvázó puruttya is szeret Téged!
Mint ahogy én is Szeretlek!" <#wilting>#wilting>