58269
IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!
((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
-
#56397 Ennek a topicnak úgy tűnik leáldozott. Mik lehetnek ennek az okai?
Talán mindenki sexchatet néz ehelyett? -
#56395 meg így mégegyszer megnézve a csajt nem csak a spoilerhez :D -
#56394 /off
spoileres részhez +1 :D -
#56391 Szepsegukett szeretjuk oket es nem az eszukert :) -
Dean Winchester #56390 ja láttam már harmadik fajta névvel is :DDDDD -
#56389 Lassan elvesztem a hitem ebben az oldalban.. még jó hogy Niki-nek hívják :D -
#56388 http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/szexkepekkel-zsaroltak-a-tinilanyt-2214185 -
#56387 Nah, a napiszarra képeket innen lehúzók tuti, h ezekből is csórnak párat. Szegények, elárulják saját magukat... -
#56386 Azaz: Hogyan lehet gyorsan fényképet kapni az illegális letöltőkről. -
#56385 TERACOD = torrentoldal es eppen szepsegverseny van ;)
-
#56382 uff szétnézek már -
#56380 Hülye vagy te csak nem érzed...
Barna haj és szem és már cigó? Miért nem mindenki szőke és kék szemű, igazad van.. és attól mert cigány még nem biztos hogy nap lopó, és lehet még igénytelen a magyar is.
-
Frekvency #56377 "Nem véletlen hogy sok országban minden létező módon védik a nők bőrét,"
Kikre gondolsz, az évszázadokkal elmaradott himsoviniszta, despota muzulmánokra?? -
Dean Winchester #56374 ő is ? :DD:D
-
#56371 Az en primitiv gondolkodasom azt diktalja, hogy b@szottul tolnam mint a lopott biciklit, ha cigany, ha nem :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyebkent halkan jegyzem meg, de: Clio, Te akkora fogyatekos vagy... ...eddig nem mindig ertettem miert nem "kedvelnek", de mar tisztan latom az okát/okait... -
Dean Winchester #56369 -
Dean Winchester #56368 -
#56367 +1 én se írhattam volna le szebben -
Dean Winchester #56365 kinek a pap kinek a papné :D
nekem pl. nem jön be a full fehérbőrű nő, nem azt mondom,hogy legyen fekete de enyhén barnás nyugodtan lehet a bőre :D -
#56363 Neked lehet. Én meg leszarom, a finom, törékeny, halovány, selymes fehéreket szeretem. Jobban tetszenek (általában vaze, láttam már nem fehérben is szépet). Nem fogom azt mondani, hogy a barnák tetszenek, ha egyszer NEM tetszenek, csak azért mert az polkorrektebb. A békának is a másik béka tetszik, aki ugyanolyan zöld (már ha zöld békákról beszélünk). Nem véletlen hogy sok országban minden létező módon védik a nők bőrét, hogy NE legyen barna (amellett, hogy fehéreknek hót egészségtelen a barnulás, kérdezzetek meg egy profi bőrgyógyászt).
Amúgy statisztikák és felmérések szerint a szőkéket is jobban kedvelik, namost akkor hazudjuk azt, hogy a jó kis zsíros fekete raszta az igazi. Hát nem. A tények tények maradnak.
Akinek a baaarnák tetszenek, azzal meg nem veszünk össze, hiszen több marad nekik. :D Nekem jöhetnek a fehér szőkék, kék szemmel, vagy a fehér vörösek, zöld szemmel. Esetleg fehér szénfekete hajúak, nagy barna, vagy fekete szemekkel. Ennyi. Mondom ÁLTALÁBAN. -
#56360 Én a fehér(!!!) nőket csipázom. Lehet képen nem mutatnak olyan jól, mint a sok barnított luvnya, de élőben sokkal finomabbak (egyébként ez is fotós szaki függő). -
#56356 sápadt barna, vagy szétszolizott szőke?
-
öregember #56355 -
#56354 -
#56353 csillagos ötös -
Dean Winchester #56352 -
grechjus #56351 -
Livius #56350
-
#56349 Nem parancsolnek ra, hogy papirzacskoval a fejen csinaljuk ;) -
#56348 jobb oldali csajról vélemény? :)
-
öregember #56347 -
#56346 aranyos -
#56345 ahogy olvasom, ti sem... -
#56344 miért mi a bajod a rövidre vágott körmökkel? azért mert nem mindenki a te ízlésednek megfelelően öltözködik még nem biztos hogy rosszul is néz ki...
-
Így kell társat keresni? -
#56342 gondolom leginkább a száját se arra használja hogy okosakat mondjon... -
clio1616v #56341 kicsire vágott körmök kifestve sötét vörösre; de az a gyűrű se semmi, biztos nem volt a bijou boltban nagyobb - Teal'c homlokán nincs ekkora talizmán -
#56340 jah.. hát, ez is ő:
-
#56338 pózolj mindennel...
-
#56337 FotóBolt Rulz.