58269

IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!

((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
  • pedobear
    Ennek a topicnak úgy tűnik leáldozott. Mik lehetnek ennek az okai?
    Talán mindenki sexchatet néz ehelyett?
  • nearo
    meg így mégegyszer megnézve a csajt nem csak a spoilerhez :D
  • nearo
    /off
    spoileres részhez +1 :D
  • Strahd_
    Szepsegukett szeretjuk oket es nem az eszukert :)
  • Dean Winchester
    ja láttam már harmadik fajta névvel is :DDDDD
  • papi08
    Lassan elvesztem a hitem ebben az oldalban.. még jó hogy Niki-nek hívják :D
  • pedobear
    http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/szexkepekkel-zsaroltak-a-tinilanyt-2214185
  • bajgunar
    Nah, a napiszarra képeket innen lehúzók tuti, h ezekből is csórnak párat. Szegények, elárulják saját magukat...
  • jugen
    Azaz: Hogyan lehet gyorsan fényképet kapni az illegális letöltőkről.
  • AnarchoiD
    TERACOD = torrentoldal es eppen szepsegverseny van ;)

• jackoneill90
    uff szétnézek már
  • fergusonpapa
    Hülye vagy te csak nem érzed...

Barna haj és szem és már cigó? Miért nem mindenki szőke és kék szemű, igazad van.. és attól mert cigány még nem biztos hogy nap lopó, és lehet még igénytelen a magyar is.

• Frekvency
    "Nem véletlen hogy sok országban minden létező módon védik a nők bőrét,"

Kikre gondolsz, az évszázadokkal elmaradott himsoviniszta, despota muzulmánokra??
  • Dean Winchester
    ő is ? :DD:D

• Boconadi
    Az en primitiv gondolkodasom azt diktalja, hogy b@szottul tolnam mint a lopott biciklit, ha cigany, ha nem :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egyebkent halkan jegyzem meg, de: Clio, Te akkora fogyatekos vagy... ...eddig nem mindig ertettem miert nem "kedvelnek", de mar tisztan latom az okát/okait...
  • Dean Winchester
  • Dean Winchester
  • pedobear
    +1 én se írhattam volna le szebben
  • Dean Winchester
    kinek a pap kinek a papné :D
    nekem pl. nem jön be a full fehérbőrű nő, nem azt mondom,hogy legyen fekete de enyhén barnás nyugodtan lehet a bőre :D
  • Sir Quno Jedi
    Neked lehet. Én meg leszarom, a finom, törékeny, halovány, selymes fehéreket szeretem. Jobban tetszenek (általában vaze, láttam már nem fehérben is szépet). Nem fogom azt mondani, hogy a barnák tetszenek, ha egyszer NEM tetszenek, csak azért mert az polkorrektebb. A békának is a másik béka tetszik, aki ugyanolyan zöld (már ha zöld békákról beszélünk). Nem véletlen hogy sok országban minden létező módon védik a nők bőrét, hogy NE legyen barna (amellett, hogy fehéreknek hót egészségtelen a barnulás, kérdezzetek meg egy profi bőrgyógyászt).

Amúgy statisztikák és felmérések szerint a szőkéket is jobban kedvelik, namost akkor hazudjuk azt, hogy a jó kis zsíros fekete raszta az igazi. Hát nem. A tények tények maradnak.

Akinek a baaarnák tetszenek, azzal meg nem veszünk össze, hiszen több marad nekik. :D Nekem jöhetnek a fehér szőkék, kék szemmel, vagy a fehér vörösek, zöld szemmel. Esetleg fehér szénfekete hajúak, nagy barna, vagy fekete szemekkel. Ennyi. Mondom ÁLTALÁBAN.
  • Sir Quno Jedi
    Én a fehér(!!!) nőket csipázom. Lehet képen nem mutatnak olyan jól, mint a sok barnított luvnya, de élőben sokkal finomabbak (egyébként ez is fotós szaki függő).
  • Phntm #56356
    sápadt barna, vagy szétszolizott szőke?

• öregember
  • batman
    csillagos ötös
  • Dean Winchester
  • grechjus
  • Livius

• AnarchoiD
    Nem parancsolnek ra, hogy papirzacskoval a fejen csinaljuk ;)
  • Krisztiam #56348
    jobb oldali csajról vélemény? :)
  • öregember
  • szucsy89
    aranyos
  • Kata
    ahogy olvasom, ti sem...
  • predator1982
    miért mi a bajod a rövidre vágott körmökkel? azért mert nem mindenki a te ízlésednek megfelelően öltözködik még nem biztos hogy rosszul is néz ki...
  • pedobear

Így kell társat keresni?
  • Phntm #56342
    gondolom leginkább a száját se arra használja hogy okosakat mondjon...
  • clio1616v
    kicsire vágott körmök kifestve sötét vörösre; de az a gyűrű se semmi, biztos nem volt a bijou boltban nagyobb - Teal'c homlokán nincs ekkora talizmán
  • Phntm #56340
    jah.. hát, ez is ő:

• Phntm #56338
    pózolj mindennel...

• bajgunar
    FotóBolt Rulz.