Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
.: mobilize.hu :.
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
De erre sztem még azt se lehet mondani, hogy "arra jó, h megdugják", mert ehhez sztem nem sok pasinak van gusztusa. Vagy sok a buzi, mint az operatõr is. <#idiota>#idiota>
viszont 1 nõnek vhogy nem áll jól ez a stílus
azért mégsem Hilton lány szval amennyit keres azzal kitörölheti a jumbojet méretû nyílásait😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
válasz: mert én egy hónapban annyit keresek mint te egy év alatt se...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ennek ellenére headshoot.
én fakadtam a csajon😊
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Amúgy az utolsó két link halott, volt ott valami érdekes?
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Sõt van egy jó emlékem errõl! Még olyan 17 éves korom környékén az akkori csajomtól kaptam egy ilyen kezet gipszbõl megformázva!
Hát akko azon nagyon jót nevettem mikor kicsomagoltam, és még meg is van, anyáméknál a gyerek szobámban...
bocs <#hehe>#hehe>
Per Aspera Ad Inferi.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.