Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ez meredek😄😄😄😄😄:
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
AHAHAHAHAAAA
mennyi ennek az esélye? valamikor õsszel gyaláztam le nagyon ezt a ribit a kopaszegybanyaku stricijével abban a fos kék szarban XDDD
piroslámpánál álltam és szürcsöltem az epres shake-et mikor ez a foskupac mellémér, és ez a szõke csajszi jobbegyben figyelt 😄 én nagyon vigyorogtam oda, az meg csak nézelõdött, a kopasz fasz meg kinézett a csaj mögül és átorditott, majd a köv párbeszéd hangzott el:
- Mit nézel Köcsög?
- (iszonyat lélekjelenléttel a meglepõdés ellenére) Hát nem a verdádat...
a kopasz fasz feje eldurrant, csaj röhög, csávo folytatja:
- golfos köcsög, kiszedlek!
- Ne dumálj, ha kemény vagy nyomunk egyet a köv pirosig! de a csajt ültesd át mert kell az extra súly hogy az úton tartson... XD
palinak itt egy szívroham, csajnak a könnyei potyogtak a röhögéstõl. pali vörösen izzo fejjel turáztat, aztán váltott a lámpa. az elsõ 30 méteren rájukvertem másfél autonyit, gondoltam a lámpánál még beszólok egyet aztán ha kiszáll eltûzök XDD nem jöttek a lámpáig hanem lefordultak...
azota mégjobbon utálom a kopasz kigyurt geciket mert még gerincük sincs... XDD
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
http://gaborszantai.co.uk/
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de a teljes méretû elvileg még mûködik, csak az elõnézeti kép alatt rá kell nyomni a "Nagyfelbontású méret"-re, és annak a linkjét kopizni
Vivimos por ti, vence por nosotros.
http://flickr.com/photos/zolika90/