Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem egy picit "kislányos".
Þór vígi þessi rúnar
pü....
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Nagyon boldog életet élek, nincs semmi káros szenvedélyem (najó a csokit imádom), van egy gyönyörû barátnõm. Ellenben te nekem egy olyan embernek tûnsz, aki azthiszi nagy emberismerõ közben még a seggén a tojáshéjj. LoLmááá...
Nem kritizálok, csak leírtam a véleményemet a képrõl. Szerintem az a bugyi gagyi. Ha mutogatni akar valamit, akkor valami szexiset mutogasson. Vagy ha ez a szexi, akkor no comment.
p.s.: Ilyen hozzáállással nem is fog rajtad múlni a topik szûrése!
Þór vígi þessi rúnar
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Þór vígi þessi rúnar

www.czekoart.hu
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Pont mikor a ket kocsi segge elkezdett piros-sarganal leulni, egy Ducatti Monster ugy vagodott el kozottuk, hogy majdnem egymasnak csapodtak ijedtukben😊
Teny, ha nem latom meg idoben es nem keszulok fel a hangrobbanasra, akkor ott helyben, ferfiasan beszarok😊
http://gaborszantai.co.uk/
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash