58269
IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!
((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
-
#50772 Semmilyen és semekkora kutyának nem tesz jót, ha divatos lesz. Azonnal megjelennek a pénzéhes beltenyésztők, meg a divatgazdik. A legjobban a Weimari vizsla klub áll a kérdéshez: csak aktív vadásznak lehet olyan kutyája. Ellenőrzik is. Nincs beltenyésztés, túltenyésztés, csak kiváló kutyák. -
#50771 olyan mint a piccúr -
viizo #50770 kutyákban mindig is voltak divatirányzatok
most a yorki-westi-bolognese stb a divatkutya, mellé feljött utóbbi években a staffordshire, angold és francia bulldog (br.oáf)
régen mindenkinek a német juhásza volt, előtte a skót juhász, előtte... hmmm, tacskó? :D
btw sokra nem valók ezek a mai 'divatos' kis izék, mondom ezt puli és collie tartóként és imádóként :o)
-
#50769 Na azért van olyan nő akinek izlése is van. -
#50768 és német juhász és alaszkai malamut -
#50767 Neked viszont nem való kutya. Semekkora és semmilyen, kivéve a bolti plüsskutyát és a japán robotkutyát. -
#50766 Bármennyire furcsa, az összes apró termetű kutya funkciót töltött be eredetileg. A yorki, a máltai, a bolognese, havanese patkányvadász kutya volt. A náluk nem sokkal nagyobb west highland white terrier eredetileg róka és borzvadász. -
Bhalage #50765 jol mondod, gyerekpotlek es peniszpotlek a patkanyeb,!
tobbi a fantaziadra bizva -
Bhalage #50764 te torkodat is röhögve harapnák szét ;d érted gecc, letepnek az arcod
amugy ha felreertehetoen irtam volna semmilyen aggressziora nincsenek nevelve a kutyak, sot kimondottan harmoniaban nottek fel. <3 -
#50763 Mondjuk tény, hogy mókás olvasni, ahogy a "gyerekpótlék"-októl eljutottunk a "péniszpótlék"-okig... :] -
#50762 "röhögve harapné szét ezeknek a torkát baszics"
És szerinted erre való, ez jut a kutyádról elsőre az eszedbe.
Gratulálok.
Csak hogy tud kis kutyusod ezen akciója után én meg röhögve verném szét a fejét. -
#50761 Máshogy mondom: az ilyet tipikusan buta picsák tartják (tisztelet a kivételnek), és többnyire elkényeztetik mint az állat, és engedetlen neveletlen "jajjjj a tüncike odapipilt a szőőőőnyegre, szegéééééény" jellegű kis vakarék lesz belőle.
Kutyát én azért tartok, mert rávesz olyan dolgokra, amiket amúgy nem csinálnék. Rendszeresen takarítok miatta (lol), nem alszom délig minden nap, és heti szinten órákat sétálgatok az erdőben. Egy ilyen piszlicsáré elveszik a kibaszott fűben. Ha meg belemegy egy kullancs nem tud felállni, mert lehúzza a tömege. :DD -
öregember #50760 -
öregember #50759 -
Bhalage #50758 ariak -
#50757 nem ott kezdődik, hanem kutya=rottweiler:) -
#50756 tünciféreg!!! Nagyon jó! :D
Amúgy a kutya a rottweiler-nél kezdődik szerintem...
-
Bhalage #50755 bennem is!
faszom ki van ezektol a (gyerekpotlek)patkanyoktol
egy kutya legyen mar kutya ne tünciféreg
nekem kuvasz és kuvaszok között felnőtt spániel van, tiszta izom az is, röhögve harapné szét ezeknek a torkát baszics -
#50754 nincs is azzal baj, de ettől függetlenül nagyon elszaporodtak, mint anno pl. a golden retriever, aztán az is lecsengett. -
#50753 Szerintem a képen egy Máltai Selyem kutya látható még ha nem is túl előnyös pózban.
Az hogy divatkutya-e nem tudom.
De hogy a mi egyévesünket férfi létemre nagyon szeretem az biztos. -
#50752 divatkutya, 3-ból 2 öreg nénike ilyet sétáltat és már a fiatalok is rákaptak. -
ba32107 #50751 Jah, ez kurvajó kutya :D
-
#50750 Mi bajod van ezzel a kutyával?
Szerintem te elnézed , ez nem Pincsi! -
#50749 Az ilyen kutyákat úgy fel tudnám rúgni.... Pedig kutyás vagyok, de ezektől ősi rejtett gyilkos ösztönök törnek elő belőlem :< -
#50748 Mert hülyén kapja a megvilágítást. Nem a világ legszebb arca az övé, de szerintem korrekt a csaj. -
öregember #50747 -
#50746 Rusnya csaj jó mellekkel...ennyi. -
Bhalage #50745 képen jól néznek ki ezek az orbitális műcsöcsök, de én a húsvér lánykákat kicsi mellel és mosolygós szemekkel preferálom ;d -
#50744 Videokazik -
#50743 Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni...
-
öregember #50742 -
öregember #50741 -
viizo #50740 az első képen über, a másodikon tipikus diszkókirálynő, a harmadik FUEEEJ de broáááááf :o -
Lacika 79 #50739 gondolom meg sem piszkálnád, még ha úgy csúszna utánad, akkor sem :P -
Bhalage #50738 kanna kanna kanna -
Lacika 79 #50737 akár :) -
#50736 betonozás -
Lacika 79 #50735 mindent csinálnék vele ;) -
öregember #50734
-
|O=O|