58269
IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!
((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
-
blackgamer #974 jobb gomb, tulajdonságok és ott a link -
blackgamer #973 18 de többnek tűnik
link -
#972 bocs, 14 :D
Hogyan kell linkelni myvip linket, mert akkor belinkelem! -
Vlala #971 A kerítés meg kolbászból. :) -
#970 temeg ennek a fos sztárnájtnak vagy a reklámembere vagy mi a ráknak linkeled bele a topikokba? -
blackgamer #969 nekem tetszi, de 15? :( első képen 25-nek látszik -
blackgamer #968 oij! -
#967 parizer meg kutyaszarból :C -
#966 helyes kislány, és még 15 éves :C
kicsit bamba :D :
-
Csesza #965 akkor neked nincs szerencséd :D
én megeszek délbe 2-3 sajtburgert és utána nem kell kajájjak aznap... :P -
llajon #964
Elég magabiztosak?
-
Vlala #963 Igen? A fene, akkor megint nem vagyok trendy, "minállunk" a hús még húsból van. -
#962 Nekem pont az a bajom az ilyen gyorskajakkal hogy nem laktatnak, legalabbis fel oraval a kajalas utan mintha nem is ettem volna :D , meg inkabb osszedobok itthon valamit ... egeszseges, ez eleg vicces negativum a "kismillioE" vilagaban :DD -
Csesza #961 miért a magyarok mitől kövérek? mert magyarország is eléggé az élen tanyázik ez ügyben és itt nincs annyi gyorskajálda mint amcsiban, tehát nem erre kell fogni, de lényegtelen ez csak off :D -
Csesza #960 senki nem mondta, hogy egészséges
de az ember nem azért eszik ilyen kajálat, mert egészséges, hanem mert éhes...
és nincs olyan hogy nem tudom megállni, én se eszek sűrűn ilyet pedig megtehetném -
viizo #959 miért mondod, az amcsik sem attól a sok elfogyasztott gyorséttermi koszt-tól olyan rettentő kövér népség, dehoooogy :D
-
#958 és egészségtelen :) -
#957 jah és qrva nehéz azt mondani h nem eszek többet, mer eteti magátaz a szar :D -
Csesza #956 nem menő csak kva jó/finom... -
viizo #955 itthon sajnos sokan vannak még abban a hitben, hogy a McD és tsai a "menők", ha étkezési kultúráról van szó :/ -
blackgamer #954 biztos halálos a szerelmük :) -
Vlala #953 Az még hagyján, de a kínaiakat is. :)
Egyébként én is a mekin akadtam ki, szerintem az igényesség és a meki valami nagyon messze áll egymástól. -
blackgamer #952
a kép címe: A pasimmal
link -
#951 megeszi a McDonald's-ot???? Az egészet???
én csak a hamburgert eszem meg -_-
-
Vlala #950 Szerintem nagyon gáz
ha vki igénytelen
Kedvenc kajáim
kínai, Mc Donald's , pizza
Erről meg ennyit. :) -
#949 "Szerintem " A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, h mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia..""
Ezek szerint neki nincs meg hozzá a kellő intelligenciája? -
blackgamer #948
link -
#947 "tanul" -
Vlala #946 Igen, és modellnek, vagy tévésztárnak tanul. -
Mirk #945 különbenis ronda műnő és jácca az agyát tizenakárhány évesen és még elkényeztetett is pfujj:) -
#944 Akkor szép kitömés, már ezér megérdemel egy dugást:DDD láttam már nem egy olyan itömött mellett, ahol a tömés kilógott, más volt a két mell, neaggyisten zoknifeeling '-.- -
viizo #943 sztem csak úgy van fényképezve hogy nagynak tűnjenek, egyébként nekem élőben mindig úgy tünt, tök lapos :)
esetleg jó tömítőanyagot használt a melltartóban a fényképezéskor? :o :D -
#942 ekkora mellel 13 évesen :DD -
Vlala #941 Aztán a végén ki kell photoshoppingolni :)
Képzeld el a szép jövőt, amikor génsebészhez járnak majd. -
#940 Ha látnád az anyját, értenéd, miért. :S
Van egy pár ilyen elcseszett csaj a suliban, hogy ott van nekik pénzes apuci, meg anyuci, akinek abból áll a napi programja, hogy fodrászhoz, manikűröshöz, pedikűröshöz, kozmetikushoz jár, na meg shoppingolni. -
#939 jaja, baromi fiatal. de már nyomják ezerrel a műsort -
viizo #938 jaj jaj jaj, most néztem meg az adatlapját, és rájöttem hogy én ismerem látásból ezt a hölgyet :)
élőben kinéz vagy 13-nak :) -
#937 tipikus buta szőke... -
#936 Magamról A hobbym:ének,tánc,hajvasalás :-)
jézusom -
#935 Ez a hobbijuk, myvipes adatlapja televan ilyen "modell" képekkel, amit bartánőivel csinálgatnak. :D