Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

anti hero

errõl szól a fórumozás... valaki mond valamit, vagy linkel valamit és arra a többiek reagálnak - nem tetszik valaki véleménye, hozzászólása vagy csak egyszerûen nem érted mit akart kifejezni, mit gondolt vagy miért reagált? senki sem kényszerít rá, hogy részt vegyél a fórumozásban

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy