58269
IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!
((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
-
Csesza #9507 énis :DDDdddd -
TomBond #9506 Először azt hittem szőrös a hasa. :-D -
#9505 Miatta egyszer majdnem megvertek :DD Pedig csak beszélgettünk -
#9504 Az eszmék halhatatlanok :) -
-
G_ArchAngel #9502 szerintem többet nem...
ott van rajta szegény pedobear megnyúzva...
PEDOBEAR IS DEAD! -
#9501 100% Pedobear Approved. -.- -
#9500 -
#9499 akkor ha eljáccom a jólfésült meleget, elmegyünk bulizni? Meg soppingolni? -
Mester01 #9498 Tipikus az a csaj hogy 1g speed,1-2db lasztitól azt csinálsz velem amit akarsz :D -
Mester01 #9497 Ha meglátnám ezt az utcán tuti boxeremet (kézi boxer) megmutatnám neki :D -
#9496 az egy kamuvideó,én is láttam,úgy bárki felvgja az ereit,csak egy kis tempera vagy vízfesték kell hozzá -
#9495 döncikeeee:DDD -
ricsimaster #9494 Azért 30 évesen nem azt kéne megnézed hogy milyen a teste hanem hogy házias-e ;), mer az egy dolog hogy jól néz ki de hogye egy deka házi munkát nem végzett még életében az is biztos ;) -
#9493 szánalmasak -
ba32107 #9492 Bazmeg ez tényleg fiú!
Nemrég sétáltam át egy plázán (oda is csak akkor megyek be, ha épp átmegyek rajta, mert úgy rövidebb), és észrevettem valami ocsmány teremtményt. Kis idő után rájöttem, hogy ez egy emos fiú, és szabályosan pofánröhögtem, de jó hangosan, a buta marhája meg észre sem vette..... -
#9491 valahogy én is így vagyok vele.... -
#9490 A teste nem olyan rossz, de ilyen aggyal hogyan lehet élni? Ez már tényleg veszélyes szint főleg ilyen korban. -
#9489 Az nem meleg?XD -
#9488 LOL EZ A KÉP XDXD -
#9487 Ja, már volt olyan kép is a neten (Kristóf+Déneske+1 lány), de azt tagadják. Kristóf azt mondta, hogy csak valami játék meg hülyéskedés volt. :DDD -
G_ArchAngel #9486 Déneske nem Viva Kristóf barátnője?:) -
Taibi #9485 -
#9484 Gyűjthetünk a likvidálására?
Pedig olyan formátumban nyomta... ejh, nekem mind egyformák. Ami qrva gáz nekik, mert pont, hogy feltünni akarnak :-D
Már nem tudom hol, de láttam egy videot ahol live felvágta az ereit egy emos, ha már annyira hűen emok, akkor miért nem teszi ezt az összes? Olyan kegyetlen és igazságtalan az élet.
Nem is igazi vega aki eszik sajtot -
#9483 Igazad van, de ő nem emos. Csak egy szerencsétlen nyomorék hímnemű egyed, aki férfias vonások híján lánynak öltözködik, csináltatja a haját és így férkőzik be a lányok világába. És el is hiszem, hogy van olyan lány, akinek becsípve bejön az a szöveg, hogy "De fúj, én LÁNNYAL még sose csináltam!" Ez a Déneske is minden bulin kis sznob picsákkal mutatkozik.
Legalábbis szerintem ez lehet a háttérben, de ki tudja a mai világban. :D -
#9482 ez épp nem emo, studio, dokk, sensation és hasonló helyeken tünik fel inkább -
#9481 te tudsz valamit
ismered talán a csajt ? -
#9480 -
#9479 déneske -
#9478 Ennek kapcsán le kell írnom, hogy nem vagyok egyáltalán agresszív, sem kötekedő, sőt konfliktuskerülő, de ütni fogok.
Képtelen vagyok elviselni ezeket a buzeráns emo "fiúkat", a lányokkal semmi bajom, a tini lányok mindig is érzelgőssek voltak, mondhatnám ez a természetes "dolguk".
Mert elviselem én a melegeket, elviselem a romákat, elviselem a travókat mert ők azok amik, ilyennek születtek vagy a körülmények miatt váltak azzá amik, nem érdekel.
De az emok egy ostoba gagyi japánmajmoló irányzat, ahol a fiúk /LOL!/ gayparade szinten se állnak...
Múltkor megyek kocsival egy több sávos úton és látom, hogy a járdán megy egy ilyen lelki toprongy, soha nem éreztem még ilyet, de félre akartam húzódni és addig akartam verni, amíg nem viselkedik FÉRFIKÉNT! Nem tudom mi tartott vissza, talán az, hogy nem akarok balhét a rendőrökkel.
Nem akarom, hogy ezek szerencsétlen nyámnyilák legyenek a jövőnk.
Szeretném ha újra lenne katonaság, hogy olyan fiaink legyenek akik erős, tettrekész bátor férfiakká válnak, ne ilyen lányok szégyenévé.
Nem vagyok se skinhead, se gárdista egyszerűen felháborít és undorít. -
#9477 shemale -
#9476 a jobb oldali csaj vagy fiu? -
#9475 -
#9474 Szatmar? -
#9473 -
ricsimaster #9472 "Elöször is:
Utálom azokat az embereket akik
17 évesek kb... és a mellkasukról(ami egyébként deszka) az összes hájt összegyűjtve csinálnak egy képet :/
azokat a köcsögöket akik kép alapján itélnek meg embereket(te se lehetsz nagyon más... gyökér ki az a bráner aki 18 éves kor allat erotikus fotót rak fel magáról... volt ennek gyerek szobája???)...
szerintem elöxör ismerj meg(ismerjen meg téged a halál ekkora suttyót, hogy lehet valakinek ekkora egoja?)...
jah és kb ne várd h majd ugyis válaszolok a levélkéidre mert nem fogok :/ 1-2 kivétel van(anyuci+apuci mi?).. mert nekem a Love nem az életem(azé legalább ne hazudj ...) ... nem sürün érek ráugyh sorry
de azé igyexem(mitől lehetsz olyan elfoglalt hisz még skulóba jársz az tuti hogy nem 100%-ban fogal le)
köszi"
Hova fajul ez a világ? már félek ki menni az utcára , mert tudom hogy ekkora sutyerákok járnak... -
#9471 Pedobear approves. -
#9470 nesztek
ezeken van mit nezni -
#9469 És a kapcsolatoknál a citromailes email cím? :D Van normális, névre szóló domainje, de emailt ugyan minek csinálni hozzá :D -
#9468 Azért nem mondanám rá, hogy ronda, de az arca nem 10/10, az biztos.