Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Vagy csak elképesztõen szerencsétlenül lett lefotózva szegény.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

a belyeggyujtemenyem megnezhetne azert kozben meg eldontom vagy megdontom.😄
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
olyan mintha mindenkit otthon egy Miss World (vagy Miss Bikini) gyõztes várna és az ilyen csajok meg alig találnának pasit maguknak.... ízlés ide vagy oda...
Bár az biztos, hogy a fényképek nagyon nem profik.
Btw, az alakja nem rossz, de az összkép valahogy nekem sem jön be. Legalábbis a képek alapján.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
vagy hátulról csinálod és szembõl leszeded a tükröt.XD
Bár a kocsi nekem is jobban kéne mert azzal nem egy ilyen spinét lehetne felszedni és meg tud az ember kicsit száguldozni ha akar.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
de nem is a cipõt nézem, a körmét vagy az anyajegyet a köldökétõl 2centire <#puszi>#puszi>
MJ rulz Pink Team The Only One
<#wilting>#wilting>
MJ rulz Pink Team The Only One

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
<#nemtudom>#nemtudom>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/