Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daxan

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

hykao
Gyerekek ácsi. Kit érdekel, hogy hány évesekrõl raknak be képet? A topik alapkoncepciója az volt, hogy: "Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei - the best of"...tehát tök mindegy, hogy 10 vagy épp 70 éves hölgy érzi-e úgy magáról, hogy nagyon ott van a szeren: jöhet be ide a topikba a képe, ha nagyon magabiztosnak látszik rajta. 😊
...ez nem a veszett jó csaj topik, hogy csak jó és/vagy 14 éves elmúlt csajokról lehessen képet berakni.
Boconadi
de nagyon tetszik nekem <#wow2> 😄

sry a sok hsz-ért
Boconadi
Képek alapján nézve valami vip p*csa lehet <#szomoru1>
Boconadi
Hú a középsõ de tetszik nekem. VAZZEVAZZEVAZZEVAZZE
Hegeace
mi van abban ha valaki a természetes csupasz p*nát szereti ??? <#buck>

Heló szia remélem hogy vagy

...hány éves a kapitány? <#idiota>
szerintem elég volt már ebbõl hány éves az a csaj a képen dologból. letárgyaltátok, lépjünk már túl rajta
képt
Reaper
Nem kövezlek meg, nekem se jön be. Amúgy Bucser az alapkérdés nem az volt, hogy fiatal-e a képen (amúgy 15 körül lehetett i think), hanem, hogy ugyanaz a csaj van-e a képen... Egy szó, mint száz nyomozónak ne menj el!😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

magus
Ohno its chris hansen

mateus33
A másik h ezen a képen 15 körül volt, senki nem mondta h mai kép😊

mateus33
Pedig bizony errõl a csajról voltak a meztelen fotók is (jó, 2-3 mindössze), jópáran tanúsíthatják a partyarcok fórumból 😉

prezi
<#gonosz1>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

prezi
lelõne mindenkit -.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

k O T T A
kit érdekel ha 12 akkoriskel????<#hehe><#hehe><#hehe>
ide kéne dredd bíró<#idiota>

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

k O T T A
jaja rosszkor nõttünk fel😄
ma kéne pubertálni olyan házibulik vannak... 13évesen szopnak kokóznak bebasznak mit vársz...

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Sadist
Passz, extrém esetben is max 14 😄 De #3170-est úgyse érdekli.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

nemaz , hogy na most leloknem az agyrol de mar annyi kep jelent meg errol a csajrol hogy mar annyira mu beutese van az osszes kepen szinte ugyanaz az arckifejezes mosoly tekintet lassan olyan mint 1 gumino vagy barbiebaba .. kovezzetek meg

PíszLávJuniti
kiskorú nehez vagy.
max fiatalkorú

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

ColdFire
haha, én kiskoru vagyok, csak ti vagytok pedok :c
😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

AntiHero
<#szomoru1><#pardon1><#ejnye1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

akkor mondjam azt h alulfejlettek, es kiskoruak fotoit lehetoleg keruljuk el? nemtudom mien politikarol beszelsz ambar -.-

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

ColdFire
iraq, saddam, gyurcsány (nem a politikus, hanem a testvére NO POLITIKA), atom, bomba, pedofília következik itten be... :c

nah most fog kattanni, nm

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

azert legalabb a 16 evet tartsuk mar be, meg a vegen pedoforum lesz, oszt kattan a bilincs -.-

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

fsgh
nagyon fiatalnak néz ki. 12-13-nak tippelném...😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Trance Angel
OMG, hány éves?

Sadist
Nem hiába van Pedo Bear a logódban 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist

Lynx_TWL
pedofil vagyok :<

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Bucser
Akkor nézd meg, hogy a lenti képen hány éves lehet.... Mert egy 18 éves valóban nõ úgy néz ki ahogy õ van fényképezve (az iwiw-es képeken)

A lenti csajról fnntartom, hogy max 14 éves. Ez jön a szar ízlésbõl (a rózsaszín virágos pushupmelltartó ha nem lenne elég nézd meg a bõrét és a kezét. ez a csaj azon a lenti képen max 14 (szerintem).

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Reaper
Na meg itt egy kép partyarcokról (a középsõ az):

Reaper
Tessék, ez az a csaj:

iwiw link

Reaper
Nem keverem hidd el, de lásd milyen rendi vagyok megkeresem partyarcokon:-D

Boconadi
nem mindenkinek lehet azonos az ízélese <#smile>

Na jok legyetek, téma lezárva részemrõl!
Bucser
Szerintem kevered valakivel. Ebben akorosztályban 12 egy tucat az ilyen barbie face. plane ilyen rémesen megcsinált hajjal.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

PíszLávJuniti
ezek nagyon gázok

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Botond
Ezen a képen viszont valóban 13 körül lehet.
Reaper
Nincs képem, nézegessed partyarcok topicon pár ezer hozzászólással visszamenõleg. Már a kezdet kezdetén is voltak képek róla asszem. A meztelen képeit levették rá 1 napra, szal arról ne is álmodj:-D Egyébként isaszegi csaj állítólag (spanom szerint, aki ott lakik).

ForzaInter

Yo, Bitch!

ForzaInter

Yo, Bitch!

Boconadi
ehh?!

Képeket <#idiota>
Reaper
Attól tartok benézted Bucser😊 Ez a csaj a partyarcok topicon már elõfordult párszor. Anno meztelen képei is voltak😊 Egyébként túl van már a 18-on...

ForzaInter
kit érdekel ha 12 akkoriskel😄DDDDDDDD

Yo, Bitch!

Bucser
Ha meg csorog akkor pedofilok, És fingotok sincs arról, hogy mit jelent a NÕ szó és kislányokra recskáztok.

Ez a csaj max 13 ha nem 14. Azért legyünk már észnél, hogy mire csorgatjuk.... (bazz)

AntiHero
Jaj ha csak az csorogna😄<#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Boconadi
Na ha erre nem "csorog a nyálatok" akkor homok vagytok 😄

Dragooon
és tényleg XD
ma délelõtt ott voltam 😄

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

D4nY
ott a sugár xD

xP

tugyiti
<#szeret><#guluszem1>
PíszLávJuniti