Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerk: látom má irták -.-
.: mobilize.hu :.
vizespóló melltartóban -.-
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
neked meg: <#idiota>#idiota> _ASDas
#acm

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Fisherman\'s Friend
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
wc nélkül is megy:
(Hódi Brigi)
Ramadamammy rapidrandi
(Pataki Niki,Miskolc)
Ramadamammy rapidrandi
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
http://teddike.freeblog.hu
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?