Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na közben kiderült téleg igazad van szoval ujfent köszi a helpet. Azé akkor is menyire szánalmas má ha valki más képeivel ráadásul ismert emberek képeivel probálkozik az ilyen oldalakon pff szánalom. azt birom amikór Avril Lavigne meg Jessica alba, meg Raven Riley stb képeket rakosgatnak ki na mindegy

BlackShadow
ejnye miket néz a hölgy 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

AntiHero
Aranyos, gyönyörû szemek<#szeret><#puszis><#puszi><#law>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

szucsy89
juj.
amúgy ha már ilyen motoros a hangulat:

ésatöbbi...

AntiHero
<#puszis>

PíszLávJuniti
nájszos Player2
multiznák vele -

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

laslandes

AntiHero
<#banplz>

Kata
így-e? <#eplus2>

[/cserf][/fülünyúl]

The FlashBack
hû, nem rossz😊

kraawz
gyilkosság? 😄DDDDdd

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Azt nem tudom de a barátját ismerem.Nos legyen elég annyi hogy már nem ártatlan😄

ColdFire
ez má menstruál? :o

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Köszike, bár kétlem hogy Piper Fawn magyaroszágon élne székesfehérváron, és 19 éves lenne bár kitudaj, lehet hamis a kép vagy nem tudom, na mindegy. Azért hálás köszönet érte, 😊

ColdFire
lehet 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

buziak@

Sland
te biztos italymot vagy sportmotor forumról. asszem ott írta a tag, hogy õ szeret motorokat dugni. de 2t-ket, szal a szûk kipufogóra bukik. te e vagy?<#idiota>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

AntiHero
<#puszis>

ColdFire
motort tuknám

ColdFire
ki volt a rohatt aki törölte az 5k-s tékem, rohadjon :l

Sland
a segge nem valami formás. mármint a motoré<#eplus2>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

szucsy89
mind2-t dugnám<#eplus2>

ColdFire
<#eljen>

Sland
motor jobban kéne...

kulabácsi
fincsi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Uraim, és Hölygeim :d remélem tudtok segíteni. Szóval mintha itt láttam volna ezt a vörös csajszit, illetve itt a linket a Hotdog-ra, de én nem találom rajta pedig tutira emlékszem hogy rajta van 😄 Itt Valami Vanpírella a neve, ha valki felismeri és linet tud adni hálás köszönet 😊

http://chat.hu/image.php?act=displayimg&imageid=2448031

Sadist
Jah, belevakuzva a tükörbe 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Molnibalage
Nem ti zsenik, csak ha egyedül vagy így egyszerûbb, ennek semmi köze a menõséghez. Mellesleg jó fényviszonyokat lehet elérni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

daxan

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

ja, hogy olyan "menõvagyok" érzést kelt.

BlackShadow
pedig kb divat lett a tükörbõl fotózom magam cucc 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

azt mondom aranyos. errõl jut eszembe,hogy a telefon (digifényképezõ is)-tükör fényképezés az IQ szintre is következtetést táplál, mert hát ugye ezekszerint nem ismerik az autómata fényképezés opciót.

pont a második kép a legjobb a csajsziról, de sebaj 😊

a picsás telefont nem vágom, miért lenne ez picsás? mert nõi telefon? :o
kulabácsi
azé elbeszélgetnél vele valld csak be

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Trisztin
2. kép
picsás telefon és hellokitty-s medál....szörnyûûû

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

az 1 képen jó

szucsy89

17...
14éves az legális😄.Fõleg hogy én még 20 sem vagyok😄

PíszLávJuniti
ezért is vagy 10 év jár 😄

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

nem, 3.jára siker😄

kulabácsi
nehéz volt? 😄

nah rájöttem végre hogy müködik a kép berakás😄

ennyi? bakker...

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Testvérek:

BlackShadow
pedig a hasa rendben van 😄

#4972: ezt akartam írni, de úgytûnik nem vagyok egyedül 😄