Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lang14
Partyarcok topic?

csak nekem tûnt fel h a mai 15 évesek mintha "fejlettebbek" lennének?

múltkor hallottam két 13 körüli csajt beszélgetni a buszon és 21 évesen nem értettem mirõl beszélnek, pedig tuti magyar volt..

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Molnibalage
Az ilyen csajoknak általában nem 15 éves pasija van...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

BlackShadow
erre céloztam az evolúció kicseszés gondolatommal 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Molnibalage
Ráadásul, adatlapja szerint kapcsolatban van. Gratulálok...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

BEAST
ez egy nagyon jo kerdes <#rinya>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mikor én 15 voltam, miért nem így néztek ki a 15 évesek?😞
Molnibalage
És megint jön a régi nóta. Aki ilyen képeket rak fel magáról 15 évesen az mire számít?? Mindenki felpróbálná egy körre...
15 évesen ez nem teljesen normális magatartás szerintem, de ha neki ez kell...

BlackShadow
omg és csak 15 éves <#wow2>
szép teste van.. ez az evolúció.. kicseszés 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

hykao
kulabácsi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

dugnnám
PíszLávJuniti
és még szaros is :|

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

bens
3.nak olyan az arca így mint egy segjuk -.-

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

The FlashBack
elsõ képen bal oldalit(=középsõ jobb) ismerem, asszem😊

BlackShadow
tyû mi volt ez a tisztogatás? 😄
kár h a képeken szereplõ 'hölgyek' átlagéletkora 15 😊 de ez van ezt kell szeretni <#idiota>

ColdFire
csajos elsõképen nyaklánc, gyereknyaklánc zomg -.-

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

asfa
nekem az köll<#eplus2>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

gettobuxa <#ravasz1>

REAL MADRID

daxan

omg!

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

PíszLávJuniti
közben is így vigyorogna ?😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

ColdFire
neked adom -.-

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

daxan

AntiHero
<#puszis>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

PíszLávJuniti
idén már lehet hogy van 16 is 😮

daxan

Sugam
na ezt már t0kn@'m

The FlashBack
szerintem kár egy ilyen topikban a motorokról vitázni. amúgyis rühellem, szal STOP!

ColdFire
irigy vagy, vagy asszed, hogy Te szakértõ vagy, és én nem tudok semmit? :o
fejtsd ki bõvebben mester, köszöntem!

ejha. <#szeret>

grat😄

okos vagy...

Kenny85

Sugam
tisztában 😄,de megy itten minden.. flém motor nemakar beindulni, túl kevés vagyok hozzá .....

ColdFire
<#smile>

LasCar16
transzformálom neked magyarra: megvolt=megbsztad-emár?:ppppppp<#rolleyes>

#acm

ColdFire
<#confused><#smile>

LasCar16
😄DDD

#acm

Sadist
Legalább tisztában vagy a penetrálódik szó jelentésével, vagy csak beszélsz össze-vissza? 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sugam
darabolnám kettéje.. tokás kurva eget ,hogy már nõ nekije..hájas karról amitõl kipenetrálódik a belem nemis beszélnék, NEMOLYANROSSZ. roafl, semelle sesegge , hugy!.

valami trú magabiztosat linkeljetek most responsra, mondjuk jabbát a stárwórszból.

Sadist
loál, és így rátámaszt ballal a radiátorcsõre 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Megvolt?😄

AntiHero
sztem páran ismerik😊

"Megvolt?"
Nem😞

ColdFire
hucsá, õt ismerem :l

LasCar16
kb így nézne ki dundika setét hajjal

#acm

LasCar16
nyiíííháááá:]

#acm

Megvolt?😊.Na ez pont az izlésem😊.köx😊

AntiHero
most ti jösztök😊

Na ez jó😊))

The FlashBack