Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak nekem tûnt fel h a mai 15 évesek mintha "fejlettebbek" lennének?
múltkor hallottam két 13 körüli csajt beszélgetni a buszon és 21 évesen nem értettem mirõl beszélnek, pedig tuti magyar volt..
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
15 évesen ez nem teljesen normális magatartás szerintem, de ha neki ez kell...
szép teste van.. ez az evolúció.. kicseszés 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
kár h a képeken szereplõ 'hölgyek' átlagéletkora 15 😊 de ez van ezt kell szeretni <#idiota>#idiota>
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
REAL MADRID
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
fejtsd ki bõvebben mester, köszöntem!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
valami trú magabiztosat linkeljetek most responsra, mondjuk jabbát a stárwórszból.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem