Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ramadamammy rapidrandi

Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Hmm, kb. minden második autó utasa..
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Csáki Niki
Ramadamammy rapidrandi
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
REAL MADRID
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
gyanús vagy Te nekem 😄ASDASdasdas
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
REAL MADRID
fel biza 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
monotonnak meg: <#beka3>#beka3>
off: gabber remélem felkészültél a 7végi rangadókra^^ <#felkialtas>#felkialtas> 😄
#acm
REAL MADRID
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
feltûnõ hogy a tükrös képen kicsit molettebnek tûnik... de lehet csak elnéztem...
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
5122 is full kamu, aki csinálta, meg megszakad a nevetéstõl, hogy egyesek ezt el is hiszik <#nyes>#nyes>
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!