Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amit megtanultam, hogy belekell mártani vmi szarba, aztán megkeményedik, meg ke törölgetni, aztán Y metszet, beleket ki kell szedni,ja és õ már elszakította az egyik patkánynak a végbelét, megkérdeztem: szaros-e letté? azt mondta nem. kérdeztem megint, hogy: vajon visszanyomtad-e? :-o
otthagyott 😞
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
gamestar tv interjú tinicsajokkal.
remélem webkamcsyztok ^^
szvsz mintha vhogy nem állna össze az arca <#zavart2>#zavart2>
nah ezen a képen már látszik mét rajong érte mindenki, pézesék ^^
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
amúgy tényleg nem vmi bombázóóó. nah mentem aludni bye all😊
nagyon oda vannak érte O.o
gecironda, szvsz.

Megoldás: vagy ne variáld állandóan a bannert, vagy dobj egy privit, ha módosítani akarsz...
Többieknek: megint kezdünk elkanyarodni...attól, hogy egy ember CSAK ÚGY le van fényképezve, még kurvára nem lesz magabiztos. Pl. #5745 és #5741 hsz-ok képein senki sem tûnik túlontúl magabiztosnak. 😊 ...és tényleg inkább képeket linkeljetek, ne iwiw adatlapokat.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
BUDA > miskolc.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
.: mobilize.hu :.
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Renault magnum http://kamionszim.hu