Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
második kép okés

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
tevagyaz :@

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

gabber_saviola
ilyen fiatalon nem figyel a testére 😮

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
aranyos <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hmm, valahonnan ismerõsnek tûnik 😮
Sadist
Biztos csak a rossz megvilágítás és az optika torzítása 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

3. képen a balos az bokszoló? mintha 20 helyen tört volna az orra...

Sadist
vasspace :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

(Tama Ivett)

Ramadamammy rapidrandi

erõs átlag.
az utolsó képen ott szõrös a segge? 😮

(Béres Ivett)

Ramadamammy rapidrandi

ColdFire
éstéllág, közbe gépen is megtaláltam, csak új gép, új életforma 😮

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

(Pál Fatime)

Ramadamammy rapidrandi

ColdFire
ná, de az az anonim szám nincs meg :-l

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Sadist
Kutyatálban is ott figyel még a déli maradék 😄

ahaha és mit írsz majd?
láttalak a zinterneten, ismerkedünk? -

BUDA > miskolc.

és 15 éves :o

BUDA > miskolc.

Sadist
szmekdet

PaCsI mInDeNkInEk!!😄

Az ilyen írjunk felváltva kis és nagybetûket is megérne egy kisebb faszkorbácsot.

hykao
Hûûû bazz azokat a táskákat még Derrick vagy Fenyõ Miki is megirigyelhetné... 😊))
Sadist
Legalább a tükröt megsikálta volna egy kicsit, mielõtt fotóz 😄

AntiHero
Ü de szex éhes😊 tüty tüty

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ColdFire
hát elméletileg, és gyakorlatilag IZS! gecycsunya <#szomoru1><#vomit>

whiskeyman
baszki milyen feje van 😄DDDDDDDDDDd

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

(Izsák Zsanett?)

Ramadamammy rapidrandi

ColdFire
bazd :o

Most lökjem be azt a tipikus kis picsás szöveget h én egy szép csaj vagyok, aki kedves meg aranyos (meg szeretem a bulizást meg a szexet)bocs de ez nem az én stílusom.Amúgy csak attól leszek ideges ha ilyesmiket hallok: -" menjünk be a plázába és vegyünk új ruhákat, gyûlölöm a szüleim, és õk is úgy utálnak hogy csak húszezret adnak, hogy újabb bikinit vegyek. Nem értik meg, hogy új kell, a szar régi helyett. Menjünk a mekibe együnk zsírszegény csirkét Nincsen benne kalória, és nem érzem az ízét nem hízlal, mert azt nem élném túl h a tangámban a gumi még 2 centit nyúl

ez Anonim MC idézet, veszem is fel msnre :o

ColdFire
tuty-tuty, mint a nyuszy <#smile>

Ramadamammy rapidrandi

Ramadamammy rapidrandi

ColdFire
naná <#smile>

ates84
de azért szemközt lõnéd

ColdFire

a sok sg-s kockától aki épp áttévedt ide a várkráftozós, onlájnjátékozós, stb aktuális kockatopikból, mégis milyen kapcsolatot vársz? 😄

hehe

/me nagyszájú
autoszimulator
én azé tettem be, mer helyesnek tartom, sõt még kedves is élõben. De vele heloszia volt, meg még egy erotikus mizu is

.: mobilize.hu :.

Molnibalage
Szerintem az arca sem rossz. A sok ide íó embernek volt egyáltalán már bármiféle kapcsolata nõnemû egyedekkel a hellószián kívûl? Nagyon finnyásak egyesek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

kulabácsi
nekem túl sötét egyénisgének tûnnek így a fotó alapján <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

szucsy89
jöhet mind2.egyszerre.
Szega87

AntiHero
teszek róla hogy ne forgolódjon<#gonosz1>

Boconadi
és ha közben megfordul? <#idiota> Biztosan akarod?
PíszLávJuniti
meg a babuciját eláshatnád jó mélyre 😄DD

autoszimulator
majd ha menõ üzletember leszek, kap újat 😄

PíszLávJuniti
az arca nem igazi

autoszimulator
csöcsbe jah heloszia

ugyanebben a pozban fennvan annya is, azt nem merem, max hykao kérheti priviben 😄S😄AS:

itt meg a babucija 😄😄

AntiHero
vagy csak simán hátulról és tuty-tuty😊

Boconadi
fejére zacskó azt tuty-tuty <#smile>
ColdFire
haverom csaja volt, végén azt hittem lezúzom 😄
azt mondja nalunk, nem aludhat e itt haverommal, mondom nem, de hívok nektek taxit és fizetem is 😄

Trisztin

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

LasCar16
kell neked imós pááárikra menni_asd<#eplus2>

#acm

AntiHero
LOL, tegnap/ma sok érdekes dolog volt velem is😊