Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
(Tama Ivett)
Ramadamammy rapidrandi
az utolsó képen ott szõrös a segge? 😮
(Béres Ivett)
Ramadamammy rapidrandi
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
(Pál Fatime)
Ramadamammy rapidrandi
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
láttalak a zinterneten, ismerkedünk? -
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
PaCsI mInDeNkInEk!!😄
Az ilyen írjunk felváltva kis és nagybetûket is megérne egy kisebb faszkorbácsot.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
(Izsák Zsanett?)
Ramadamammy rapidrandi
Most lökjem be azt a tipikus kis picsás szöveget h én egy szép csaj vagyok, aki kedves meg aranyos (meg szeretem a bulizást meg a szexet)bocs de ez nem az én stílusom.Amúgy csak attól leszek ideges ha ilyesmiket hallok: -" menjünk be a plázába és vegyünk új ruhákat, gyûlölöm a szüleim, és õk is úgy utálnak hogy csak húszezret adnak, hogy újabb bikinit vegyek. Nem értik meg, hogy új kell, a szar régi helyett. Menjünk a mekibe együnk zsírszegény csirkét Nincsen benne kalória, és nem érzem az ízét nem hízlal, mert azt nem élném túl h a tangámban a gumi még 2 centit nyúl
ez Anonim MC idézet, veszem is fel msnre :o
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
hehe
/me nagyszájú
.: mobilize.hu :.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ugyanebben a pozban fennvan annya is, azt nem merem, max hykao kérheti priviben 😄S😄AS:
itt meg a babucija 😄😄
.: mobilize.hu :.
azt mondja nalunk, nem aludhat e itt haverommal, mondom nem, de hívok nektek taxit és fizetem is 😄
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören