Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
attól hogy neked az erõs arcszörzetõ egyének jönnek be.. :o

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

valahogy most nekem nem jött át.
AntiHero
mi a baja szélvédõvel?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
<#finom><#puszis>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

jó felni jó alváz, de ez a szélvédõ ez.
szucsy89
pedobear támad, de a vonat mindkettõt el fogja csapni<#eplus2>
sorry, éreztem, h elbaszom az elsõ kép méretét, sorrryvatyog.

Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend

sz4bolcs
Nem túl magabiztos! <#hehe><#vigyor1><#vigyor3><#ijedt>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

BlackShadow
legalább õszintén sikít nem ? 😄

^^^^ felettem lévõnek: már vártam mikor rakja be vki 😄 ^^^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

LasCar16
na pazmeg😮 pedomaci elbújhat mögöttetek😄

#acm

sz4bolcs
<#idiota><#idiota><#idiota>

bardocz
10 év alatt mind1,hogy kisfiú,vagy kislány<#idiota>
sz4bolcs
Cseréld le egy idõsebbre. :-))

sz4bolcs
Jézusom! És mit tudtál kezdeni egy 7évessel???

ColdFire
nekem olyan öreg barátnõm lesz, hogy már menstruál is ^^

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

autoszimulator
Nekem is barátnõm vot, amig be nem töltötte a 10et. Azt dobtam egy 7évesért.

.: mobilize.hu :.

sz4bolcs
Nekem is barátnõm volt, amég meg nem vette az elsõ hegesztõszemcsyjét! <#idiota>

ColdFire
ejpazdmeg, na itt kezdõdnek a gondok :-C

Tigristank
Ez tetszett. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

sz4bolcs
Hát neked is???!

ColdFire
hülyevagy? <#idiota>
jobb.

Molnibalage
Mindkettõ??

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ColdFire
#6342 barátnõvót, amíg nem kezdett balettcipõt hordani <#idiota>

Molnibalage
A sok fiatal bõszen irogatja, hogy õ tuty-tuty. Csak a szátok jár vagy követte már tett a szót??

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bardocz
hegeszeni is tudsz benne,és véd a nap ellen 😄
Tigristank
Csak nem elképzelted magadat a lány mögé? <#gonosz1>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

szucsy89
fu ez a szög megfogott:|
ColdFire
hegesztõszemcsy, tr3ndy 😄

bardocz
van aki leveszi,és megilyedsz :S
autoszimulator
utolsó elõtti az vmi freerider lehet 😄 gábornak pont jaó

ColdFire
csakhogy legyen valami jóv is:

ezt a fényképezõt ismerem, van benne idõzítõ <#idiota>

és a végére bünti, nehogymá tõlem ne kapjatok 😄DD

Rage47
gondoltam akit érdelek rákeres a kép neve alapján 😊
autoszimulator
D:

nem vágom, csak látom 😄 ha jársz utcára, te is látod, hogy ezeket hordják, most az h neked tetszik vagy sem, az szubjektív 😄 Ide fórumra képet meg nem teszek, mer.. mer nem D:

LasCar16
mészószállandóanbe?ASD:<#gonosz1><#gonosz1>

#acm

kulabácsi
jaja segget kitol, faxra vár

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Úgy megnéznék rólad egy képet, nem azért, mert a fiúkat kedvelem, csak úgy kíváncsiságból. Hogy nézhet ki az az emberke aki ennyire keni-vágja az öltözködési trendeket?.. Félre ne érts, nekem nem jön be az elõbbi csajszi, de lassan úgy sírsz, mint egy f.rdõskurva.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ColdFire
:SDasdasdasda

ColdFire
amugymeg kipikus Mrs Picsa gugulás ^^ 😄

autoszimulator
véded mer: tevagy
<#idiota><#idiota>

ColdFire
áh, megisvan, A CIPÕJÉT KELL NÉZNI! 😄
bár õt cipõvel, cipõ nélkül is tuty-tuty :-lll

Trisztin
a lefelé szûkülõ nadrágnál rosszabb,hogy ki van térdesedve... azaz a térdénél csúnyán megnyúlt...!!

jó igen.. az az öv tényleg nem felsõre való,hanem funkcióját tekitve nadrág helyén tartásra ... de hát ezt találta otthon..

de nem védem a csajt,csak azért ennél már láttunk csúnyábbakat is!! mármint csúnyábban öltözötteket 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

ColdFire
az a másik, mindjárt mutatok neked balettcipõt Trisztin😊

autoszimulator
az valakinek jól áll /neki határeset/

BlackShadow
és az a gigantikus napszemcsi? én attól mászok a falra 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ColdFire
ok

dehátkomolyra fordítva a szót, ha szétnézel ilyen 10-17 éves lányok közt (csak meknetukdõket, mert büncselekményt követsz el) , láthatod, hogy a nagymásztörnek igaza van -.-

autoszimulator
hát végülis a bünei:
- lefelészükülõnadrág - broáf
- balettcipõre hasonlító melegen bundázott télre, hótaposásra való cipõ - nc
- azaz öv elsõ képen - omg

mondjuk ennyi, de ez a mai 16osok 80%a igaz 😄

Trisztin
Szerintem semmi gond az öltözködésével,inkább azt nem tudja,hogy elõnyös,ha fotozzák... a legalsó kép valami szörnnyûûû
(amúgy az nem balett cipõ...)

de ez a tipikus kecskeméti öltözködés mondat tetszett8)

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Reaper
Csak azért hõzöngsz, mert egyik se akar veled tukni!:-D

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...