Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

képet4
<#circling>
Molnibalage
Cimborám 3 hónapig volt Londonban és õ sem jó tapasztalatokról számolt be...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Londonban 1 hónap alatt több szebb lányt látok, mint 10 év alatt magyart - jó helyen kell keresni õket: menj be este a Leicester square-re, de vigyázz, sokáig ne maradjon a kezed a zsebedben, mert lebuksz a CCTV hálózaton...<#eplus2>
Arról nem is beszélve mennyivel igényesebbek, jobban öltöznek és nincsenek elhízva...

De ez London, ahol keverednek a népek, ha Skóciában voltál, akkor megértelek...

http://gaborszantai.co.uk/

ez van, vizuális típus vagyok el is képzeltem, az utolsó másodpercig.
beteg állat! 😄DD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

toysoldier
😄DDDDDDDDd

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

akár sziámi ikrek is lehetnek, képzeld el mikor az egyikkel vagy és a másik is élvezi...
kitudja? kicsi az esély, de a remény hal meg utojára.
Sadist
Aha, meg pont van webkamerájuk, és pont meg akarják mutatni neked, ahogy lenyomnak egy leszbiorgiát.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

autoszimulator
irsz rájuk php scriptet, hogy kettéváljanak, és külön külön copjanak 😮

.: mobilize.hu :.

dehogynem, az msn képén két csaj van, úgyhogy még jol is elsülhet a dolog.
Boconadi
sok mindent nem értessz még <#idiota>
Goruck
Énis voltam egy hetet Angliában és kurvajócsajokat láttam, csak...túristák voltak 😄😄

Tegnap a WC-n ülve kitaláltam hogy csinálok egy ilyen topicot...errre meg már van 😄😄 tökjó

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

ColdFire
dehisz ez nem is volt vicces 😞

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Boconadi
😄😄:😄D😄DDDDDDDD😄😄😄DDDDDDDDDDDDD😄😄Ddddddd
autoszimulator
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddd

hülyeállat 😄DDDDDDd<#eljen><#eljen>

Pedig valaki felvet Láv névvel, majd kiderül ki ha feljön, mert mikor felvett nem volt idõm dumálni.
PíszLávJuniti
igen szivi, ez az egyetlen vágyam
na húzzpicsába htx

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

te vettél fel msn-re?
PíszLávJuniti
aki ennyit buzizik az is gyanus :o

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

LasCar16
dután pedomaci, este meg randa nõk plusz homoszekszualitás:> ájjatokmále:}

#acm

kulabácsi
talán csak örülnél ha énis homoszexuális lennék -.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sadist
Talán nem kéne saját homoszexualitásod másokra vetíteni -.-

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

PíszLávJuniti
😄DDDDDDD

kulabácsi
talán nem csak a pasikat kellett volna néznetek -.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sadist
Kötve hiszem, hogy a finneknél rondább nõk lennének, mint az angoloknál. Bõ 1 hétig voltam kint angliában, egyetlen egy jó nõt nem láttunk az alatt. Komolyan, egyetlen egyet sem.

bardocz
<#eljen>
De hogy a magyarok a legszebbek az tuti.
Dragooon
nem az angolok a legrosszabbak..
tessék megnézni a finneket<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

wander01
szurnak <#szomoru2>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Dragooon
jó akkor újrafogalmazom.
minden húszezredik görög nõ szép.<#smile>

gabber_saviola
mi bajod a Dél-Olasz csajokkal? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasCar16
gabber a szicíliai nõknek van a legszebb bajszuk, ugye?

#acm

gabber_saviola
:ASDasdasdsdasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sadist
Aha, meg az angolok is.

Tigristank
Én akkor is maradok a szép fehér bõrû nõknél. 😛

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

aha, mind szõrös, és hatalmas orruk van...
ritka a szép görög nõ

gabber_saviola
az 5-ös sunának is meg kéne mutatni a késleltetést :ddddd

gabber_saviola
:ASdasdasasdadasdasd

Dragooon
görögök általában szépek 😊

BlackShadow
^^ nem vmi görög/török, de nagyon szép arca van.. sajnos mondom csak ezt az egyet sikerült megörökíteni.. élõben azért sokkal ütõsebb 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Sadist
Az arca nem látszik, lehet, hogy valójában ronda, mint a lõtt seb.

ColdFire
😄SAdsadsadsa

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Tigristank
Ez cigány? <#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

azé futok még egy kört, hátha valaki elhiszi.
autoszimulator
nemis akarod

ColdFire
:o (L)

aha, úgyhogy agy egy puszit Drágám
BlackShadow
nem közösségi oldalról, de nyáron voltunk görögben és õt láttuk.. haver csinálta sunyiban mert a csaja letépte volna a fejét ha meglátja, h a csajt fotózza így nem a legjobb pozíció.. de higyjétek el.. ilyen tökéletes csajt ritkán látni 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

LasCar16
akkor linkeljetek bracseknak vmi palermoi fincsi dél-olasz sunát:o

#acm