Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
több kép jöhetne
szépes

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

offkorz
eztet ismerem :-c

autoszimulator
hát mer a kezébe van 😄 És látni a fényképezõt is 😄

.: mobilize.hu :.

Miért kellene a tükör felé tartania? <#idiota><#idiota><#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

autoszimulator
Ez csak agytérfogattól függ 😄DDDDdd

nade most nemazé de akko az a csaj idõzít, ugrik, lencse tükörfelétart, és kész a remekmû? omg<#wow3>

gabber_saviola
:ddddd

nehezebb kezelni ezeket a fényképezõképeket, mint befûzni egy kereket háromkeresztes fûzéssel 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Semmi gond, akkor megkapom a beígért moderátori jogot? 😄

gabber_saviola
<#worship> köszönöm, már csak meg kell találnom a menüben 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nekem egy Kodak Easyshare C530-m van (amire kell megfel :d), akkor ezen is lehet?

ColdFire
igen, tudja.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Még a legóccób gépben is van idõzítõ(általában 2mp és 10mp).

wander01
mibe ülhetett bele hogy ilyen fejet vág?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

ColdFire
amugymeg, ma nem is kínoztam, eztnekteg-.-

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
tipikus kecskeméti öltözködés, itt kb minden "menõ, naés raj😄" lányka így öltözködik, arany öv, balettcipõ, meg a tököm tudja még milyen britney spears szarság -.-

de a második-harmadik képen azért, huwow :o

gabber_saviola
érdekes az öltözködési stílusa 😄

gabber_saviola
az a gép ami a kezében van, az ezt tudja-e?

BiG G
egész aranyos és már legál😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

ColdFire
nindzsáá

Állványra(vagy fix pontra) teszi, beidõzíti és ugrik.. Rejtett szõke a csaj.

gabber_saviola
<#vigyor1><#idiota>

de azért ne vele cseréltesd ki a szifonpatront!

Ramadamammy rapidrandi

hát, amit egy szótárból szedtem össze, ha jól értem, a földtõl, gyaloglástól való elszakadás mindig bizonytalan, mint a jövõ. De, hogy ennek mennyi köze van a hölgy által leírtakhoz, abszolút nincs garancia. Lényeg, hogy az ugrás, ezt szimbolizálja.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

BlackShadow
legalább tudunk osztozkodni 😄
#6298: nagyon csini a sötétbarna 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

bardocz
középsikloához nem bnag vanírva? ismerõsnek tünik valahonnan...
tökmind1 😄 név kõ és kész 😊

Tigristank
<#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

autoszimulator
nemazé, de sztem az az összesen rajtvan 😄

ejhaa 😄
1.kép , baloldali , mi a neve ?😛
plsss

Molnibalage
Õ nem BME-s? NAGYON hasonlít valakire aki odajár, de nem vagyok biztos benne, hogy õ lenne.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

háthozzám nemis fiatal 😄DD

REAL MADRID

sose legyen annál nagyobb problémád.
fiatal õ tehozzád <#gonosz1>

REAL MADRID

LasCar16
elsõ képen baloska<#gonosz1>

#acm

ha süt nekem sütit megkaphat <#merges2>

REAL MADRID

D4nY
uhh:

xP

Sugam
CSAKUGY.

bardocz
amúgy csaj 1. képen jobban bejövõs,csakhát a cigi...
bardocz
katt kép beszúrása,és megadod a kép linkjét
GhostRider1
drum

&#9733;

Zinaj
kepet ugy tudok csak ide linkelni ha sms-t kuldok sg-re?

i7 azt szevasztok :P

Dragooon
jobb második, ha a szemöldökét nézed :-o

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Trisztin
igen szerintem is jobb 2 😊jó tipp 😊

pont azért raktam be ezt a két képet,mert szerintem annyira más 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

bardocz
sztem jobb 2
autoszimulator
bal 1-re tippeltem be, akkor tévedtem

<#wow3>

a smink kábé olyan, mint a melltartó. mert hát a meltartó levétele után a nõk többségének eltûnik a melle. <#idiota>

ColdFire
vszeg bal 2. -.-

autoszimulator
csoportképen melyikaz<#wow2>

LasCar16
kb hasonló feje van mint a grudge-ban a japán csajnak:S

#acm

Trisztin

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören