Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ramadamammy rapidrandi
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Ramadamammy rapidrandi
Ez kb. olyan sztereotípia, mint a szõke nõ.
2006-ban voltam két hetet Görögben (Athénben fõleg), egy hetet Szicília környékén, 2007-ben két hétig Ciprus görög lakta területein, és az általad említett nagyorrú, szõrös nõkkel nemigen találkoztam(nem többel, mint nálunk). Ezzel szemben sok csodálatos barna lányt láttam, sötét hajjal, mélybarna vagy fekete szemekkel. Tény, hogy számunkra valóban karakteresebbek az ottani nõk, de nekem sokkal jobban bejönnek, mint a sárgahajú nyámnyila plázaribik és társaik(nem, nem bukom a transzvesztitákra sem~~).
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
just married
/spit
😄DD
csakhogy coldfire is találjon magának valót, neki ott vannak a motorok 8o
.: mobilize.hu :.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
azt hittem leszboális csók, de itt valamelyik bizony fiú <#wow2>#wow2>
.: mobilize.hu :.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Amúgy nem kell hülyének nézni. Köszi, puszi.