55
-
Glück Ádám #55 Ölni kell a játékba! -
#54 Jajjhhh...
Miért nem veszitek észre, hogy ez az egész a szavazatok szerzéséről szól, nem pedig a játékról...hidjétek el ők telibe leszarják ki-milyen játékot ad ki.
bazz, ennyi naiv embert egy rakáson, mint ti... -
Lil O #53 aradi:D eloszor tanulj meg irni utána irj a fórumra pls mer nem szeretem a hülyéketXD -
léry #52 miert kell ezt terjeszteni, hogy ugy lehet "pontokat" szerezni, hogy rendoroket gyilkolunk? ilyen melyik gta-ban volt? meg miazhogy pontokat? :DD hol elnek ezek, ott, hogy videojatek = pacman + pifpufcsittcsatt? nevetseges -
aradi13 #51 dog helyett fog
-
aradi13 #50 Azt nem tudja véletlenül valaki hogy mikor dog megjelenni?? Mert márt nagyon várom. -
aradi13 #49 Nem is kicsit :P
-
mazlista #48 jaj de hülye vagy -
#47 én a grta miazz erőszakoltam meg 1 macskát -
aradi13 #46 Persze persze. Könnyű azt mondani. Amerika baszom gazdag és akit érdekel már pedig a GTA eléggé jó és eléggé érdekelt játék. És ők pedig meg fogják venni.
-
zritya #45 Szentem a New York ne vegyék meg és nem kell játszani -
aradi13 #44 A Test Drive meg a Havaii szigeteket másolta le 4zetméterre pontosan. Aztán h erről ők mit gondlnak azt meg már nem tudom. Bár a Test Drive nem hasonlít a GTA-ra mert a GTA a gyilok játék, a Test Drive meg az Autós. -
Csaba42 #43 Ott a pont... vagy legalábbis egy háromnegyed, mivel sajnos Németországban is volt már hasonló eset, amikoris egy "játékon felbuzdult" fiatal (aki mellesleg pszichológiai kezelésre szorul, de az orvosa kiengedte, mondván, nem veszélyes a társadalomra, vagy legalábbis én a MAGYAR helyzetből indulok ki) megölt egy öregembert. Az a baj, hogy ezek a fiatalok még szép, hogy azt mondják a bíróságon, hogy a játék hatására tette, hisz emiatt nagy eséllyel könnyített büntetésre számíthat. A sok tajparaszt meg egyből bekapja a kamucsalit, és világgá kürtöli, hogy minden Quaker egy tömeggyilkos pszichopata, akiknek gumikacsa nem való a kezébe. Egyik szemem sír, a másik meg körbeforog. -
#42 "Sokan ellenzik az erőszakos számítógépes játékokat, mivel félelmek szerint szerepe van a fiatalkorúak bűnözésében, illetve az erőszakos hajlam kialakulásában."
Ez a mondat így lenne helyes:
"Sokan ellenzik az erőszakos számítógépes játékokat, mivel félelmek szerint szerepe van az AMERIKAI fiatalkorúak bűnözésében, illetve az erőszakos hajlam kialakulásában.
-
Csaba42 #41 Hát nekem is kivan a t*köm ezzel az "Éljenek az amcsik, és le a németekkel/arabokkal/mindnekivel" játék-koncepciókkal. Persze, ettől dagad a májuk, de amint fordul a kocka, fel vannak háborodva. Ez számomra szánalmas, és megvetendő magatartás. Egyszer megjelenhetne már egy olyan 2. VH-s stratégiai játék, melyben pl. a németeket irányíthatjuk a gonosz, világuralomra törő amcsik ellen (kiknek leghatalmasabb fegyvere az agy megbénítása és leépítése pl. különféle valóság/talk-show-k sugárzásával). Biztosra veszem, hogy egyből jönne a felzúdulás az amcsik részéről, hogy ezt mégis hogy képzelik... -
Runo #40 A vice city az a gta3 "kiegészítője" , jah és a san andreas is :) -
Rydzo13 #39 ez van pc vagy lesz
-
Goth #38 sajószentpéter örülne ha a gta helyszínévé válna. -
Wittgen #37 Azért, mert ott a legkevesebb az 1 főre jutó bűncselekmények száma.
Bár Kanadában 1 év alatt nem történik annyi bűneset, mint amennyi NY-ban 1 hét alatt. -
csaba213 #36 majd most felmennek azok a %-kok -
#35 Na ennyit a demikráciáról! Amerika legyártott egy csomó filmet játékot: pl 300. Irán fuj kultúrálatlan, mert nem tetszik neki, hogy barbároknak tüntetik fel őket. Kedves amerikaiak ezt ugye nem értik, "hát hol marad az alkotói és a tényéees szabadság"? Na most, ha náluk, az ő szereplésükkel történik valami, ami nem tetszik, akkor hol is van ez a szabadság?
Nagyon érdekesen értelmezik a dolgokat, szerintem bátmelyik fél. (A példánál fel lehetett volna hozni rengeteg filmet és játékot, népcsoportot) Hajár USA, királyok vagytok.
Amúgy miért is NewYork amerika legbiztonságosabb városa? -
#34 XBox 360. -
JTBM #33 Szerintem az az érdekes, hogy New York-ban úgy általában nem lehet autóval közlekedni. Csak éjszaka meg szombat hajnalban. Más időpontban egy nyugdíjas mamóka járókerettel lehagyja az embert... -
Akuma #32 Sztem tiltsák be a játékot nyújorkban De mi játszuk szét az agyunkat, lopjunk, meg gyilkoljunk kedvünkre nyújorkban :DDD -
dartois83 #31 Tud valaki valamit a gépigényről???? -
#30 Miért tényleg lehet rendőrt gyilkolni... Itt az erőszakon van a hangsúly nem a részleteken! -
#29 ezt jól meg asszondtad
amúgy meg: #2 -
BlueGold #28 Számolni "tudnak" a Rockstar-nál. 1. GTA, 2. GTA 2., 3. GTA 3., ( 3.33 = GTA Vice City, 3,66 = GTA San Andreas ) 4.GTA 4.
Ezt valoszinűleg igy kell számolni -
#27 meg persze a filmekben nyugodtan gyilkolhatják az embereket NY utcáin -
#26 A Bloomberg meg menjen haza, Zionba! ;) -
Skyline #25 Jolvanmár ez csak habverés a True Crime New York is itt játszódott tömve korrupt jardokkal és minden 3. autóban kábítószer volt,nomeg ott volt a lehetőség a rossz zsaruzásra és tömeggyilokra..... -
#24 óó dehogy nem tudja :)
ő csak azt mondja, amit a gta-val még életbe nem játszó, viszont szavazóképes ember (vannak nemkevesen) hallani akar :) -
ldavid #23 ez tetszik
amúgy mi ez a szerencsétlen maszek logó? -
Morden23 #22 Nem hiszem :(
De pár sunyi arab, aki fegyvereket árul, tuti lesz. :D -
#21 Mondjuk nem értem, hogy los angeles, san francisco és las vegas miért nem óbégatott a san andreas idején. -
#20 Lesz majd vezethető boing, meg ikertornyok?
Biztonságos város, hahaha -
Morden23 #19 "ha egyszer majd ide jönnek szociális és erkölcsi vitákat válthat ki... "
Ha egyszer idejönnek, akkor szociális és erkölcsi vitákat fog kiváltani :D -
#18 ennyi erővel az se tetszhetne neki, hogy a Driver 4 is ott játszódik... :) -
#17 Akkor mé a GTA a világ egyik legnépszerűbb játéka? Sztem a játékokban pont az a poén, hogy megteheted azt is amit a valóságban nem. Ezen az alapon ufokat se lehessen gyilkolni mert ha egyszer majd ide jönnek szociális és erkölcsi vitákat válthat ki... -
Morden23 #16 "A már eddig is számtalan botrányt okozó GTA sorozat az Egyesült Államokban most kormányzati szinten váltott ki felháborodást."
Ha ezt sikerül jó hangosan és elég sokáig fenntartani, akkor ez lesz a legnépszerűbb GTA rész. Kevés nagyobb marketing-bomba van annál, mint amikor valami már "kormányzati szinten váltott ki" valamit.
Amúgy meg ha annyira aggódnak New York megítéléséért, akkor basztassák néha Hollywood-ot is.