New York nem örül hogy GTA helyszínné válik

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#violent><#gun><#boxer>Ölni kell a játékba!
misirulez
Jajjhhh...
Miért nem veszitek észre, hogy ez az egész a szavazatok szerzésérõl szól, nem pedig a játékról...hidjétek el õk telibe leszarják ki-milyen játékot ad ki.

bazz, ennyi naiv embert egy rakáson, mint ti...

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

aradi:D eloszor tanulj meg irni utána irj a fórumra pls mer nem szeretem a hülyéketXD<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>
miert kell ezt terjeszteni, hogy ugy lehet "pontokat" szerezni, hogy rendoroket gyilkolunk? ilyen melyik gta-ban volt? meg miazhogy pontokat? :DD hol elnek ezek, ott, hogy videojatek = pacman + pifpufcsittcsatt? nevetseges <#gonosz1>

http://lery.freeblog.hu

dog helyett fog
<#gonosz2>

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hûtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

Azt nem tudja véletlenül valaki hogy mikor dog megjelenni?? Mert márt nagyon várom.

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hûtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

Nem is kicsit :P

jaj de hülye vagy<#beka3>

Skynet723
én a grta miazz erõszakoltam meg 1 macskát <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Persze persze. Könnyû azt mondani. Amerika baszom gazdag és akit érdekel már pedig a GTA eléggé jó és eléggé érdekelt játék. És õk pedig meg fogják venni.

Szentem a New York ne vegyék meg és nem kell játszani

A Test Drive meg a Havaii szigeteket másolta le 4zetméterre pontosan. Aztán h errõl õk mit gondlnak azt meg már nem tudom. Bár a Test Drive nem hasonlít a GTA-ra mert a GTA a gyilok játék, a Test Drive meg az Autós.

Ott a pont... vagy legalábbis egy háromnegyed, mivel sajnos Németországban is volt már hasonló eset, amikoris egy "játékon felbuzdult" fiatal (aki mellesleg pszichológiai kezelésre szorul, de az orvosa kiengedte, mondván, nem veszélyes a társadalomra, vagy legalábbis én a MAGYAR helyzetbõl indulok ki) megölt egy öregembert. Az a baj, hogy ezek a fiatalok még szép, hogy azt mondják a bíróságon, hogy a játék hatására tette, hisz emiatt nagy eséllyel könnyített büntetésre számíthat. A sok tajparaszt meg egybõl bekapja a kamucsalit, és világgá kürtöli, hogy minden Quaker egy tömeggyilkos pszichopata, akiknek gumikacsa nem való a kezébe. Egyik szemem sír, a másik meg körbeforog.<#rolleyes>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Vendigo
"Sokan ellenzik az erõszakos számítógépes játékokat, mivel félelmek szerint szerepe van a fiatalkorúak bûnözésében, illetve az erõszakos hajlam kialakulásában."
Ez a mondat így lenne helyes:
"Sokan ellenzik az erõszakos számítógépes játékokat, mivel félelmek szerint szerepe van az AMERIKAI fiatalkorúak bûnözésében, illetve az erõszakos hajlam kialakulásában.

Hát nekem is kivan a t*köm ezzel az "Éljenek az amcsik, és le a németekkel/arabokkal/mindnekivel" játék-koncepciókkal. Persze, ettõl dagad a májuk, de amint fordul a kocka, fel vannak háborodva. Ez számomra szánalmas, és megvetendõ magatartás<#violent>. Egyszer megjelenhetne már egy olyan 2. VH-s stratégiai játék, melyben pl. a németeket irányíthatjuk a gonosz, világuralomra törõ amcsik ellen (kiknek leghatalmasabb fegyvere az agy megbénítása és leépítése pl. különféle valóság/talk-show-k sugárzásával). Biztosra veszem, hogy egybõl jönne a felzúdulás az amcsik részérõl, hogy ezt mégis hogy képzelik...<#mf2>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

A vice city az a gta3 "kiegészítõje" , jah és a san andreas is :)

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

ez van pc vagy lesz
sajószentpéter örülne ha a gta helyszínévé válna.

Azért, mert ott a legkevesebb az 1 fõre jutó bûncselekmények száma.

Bár Kanadában 1 év alatt nem történik annyi bûneset, mint amennyi NY-ban 1 hét alatt.
majd most felmennek azok a %-kok
HarryDEC
Na ennyit a demikráciáról! Amerika legyártott egy csomó filmet játékot: pl 300. Irán fuj kultúrálatlan, mert nem tetszik neki, hogy barbároknak tüntetik fel õket. Kedves amerikaiak ezt ugye nem értik, "hát hol marad az alkotói és a tényéees szabadság"? Na most, ha náluk, az õ szereplésükkel történik valami, ami nem tetszik, akkor hol is van ez a szabadság?
Nagyon érdekesen értelmezik a dolgokat, szerintem bátmelyik fél. (A példánál fel lehetett volna hozni rengeteg filmet és játékot, népcsoportot) Hajár USA, királyok vagytok.
Amúgy miért is NewYork amerika legbiztonságosabb városa?

Korán keltem, hol az arany?

Tetsuo
XBox 360.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Szerintem az az érdekes, hogy New York-ban úgy általában nem lehet autóval közlekedni. Csak éjszaka meg szombat hajnalban. Más idõpontban egy nyugdíjas mamóka járókerettel lehagyja az embert...
Sztem tiltsák be a játékot nyújorkban <#boxer> De mi játszuk szét az agyunkat, lopjunk, meg gyilkoljunk kedvünkre nyújorkban :DDD

Tud valaki valamit a gépigényrõl????
DjDano
Miért tényleg lehet rendõrt gyilkolni... Itt az erõszakon van a hangsúly nem a részleteken!

Drephis
ezt jól meg asszondtad<#idiota>
amúgy meg: #2

help

Számolni "tudnak" a Rockstar-nál. 1. GTA, 2. GTA 2., 3. GTA 3., ( 3.33 = GTA Vice City, 3,66 = GTA San Andreas ) 4.GTA 4.
Ezt valoszinûleg igy kell számolni <#buck><#crazya>
Kmarha
meg persze a filmekben nyugodtan gyilkolhatják az embereket NY utcáin

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Tetsuo
A Bloomberg meg menjen haza, Zionba! ;)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Jolvanmár ez csak habverés a True Crime New York is itt játszódott tömve korrupt jardokkal és minden 3. autóban kábítószer volt,nomeg ott volt a lehetõség a rossz zsaruzásra és tömeggyilokra.....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

joebacsi
óó dehogy nem tudja :)
õ csak azt mondja, amit a gta-val még életbe nem játszó, viszont szavazóképes ember (vannak nemkevesen) hallani akar :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ez tetszik <#idiota>

amúgy mi ez a szerencsétlen maszek logó?
Nem hiszem :(

De pár sunyi arab, aki fegyvereket árul, tuti lesz. :D

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Sadist
Mondjuk nem értem, hogy los angeles, san francisco és las vegas miért nem óbégatott a san andreas idején.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Lesz majd vezethetõ boing, meg ikertornyok? <#gonosz1>

Biztonságos város, hahaha

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

"ha egyszer majd ide jönnek szociális és erkölcsi vitákat válthat ki... "

Ha egyszer idejönnek, akkor szociális és erkölcsi vitákat fog kiváltani :D

bertino
ennyi erõvel az se tetszhetne neki, hogy a Driver 4 is ott játszódik... :)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Antychrist
Akkor mé a GTA a világ egyik legnépszerûbb játéka? Sztem a játékokban pont az a poén, hogy megteheted azt is amit a valóságban nem. Ezen az alapon ufokat se lehessen gyilkolni mert ha egyszer majd ide jönnek szociális és erkölcsi vitákat válthat ki...<#vigyor4>

KILL GOD KILL YOUR MOM & DAD KILL YOURSELF

"A már eddig is számtalan botrányt okozó GTA sorozat az Egyesült Államokban most kormányzati szinten váltott ki felháborodást."

Ha ezt sikerül jó hangosan és elég sokáig fenntartani, akkor ez lesz a legnépszerûbb GTA rész. Kevés nagyobb marketing-bomba van annál, mint amikor valami már "kormányzati szinten váltott ki" valamit.

Amúgy meg ha annyira aggódnak New York megítéléséért, akkor basztassák néha Hollywood-ot is.

InfectedMann
Hát ezt nem tudom hova tenni!
Feleslegesen keltik a feszültséget a büdös jenkik!
Szánalmas!

"ezzel max azt éri el h berakják a gémbe h meg kell ölni õt =\"
Biztos benne lesz valami easter egg -ként :D :D :D

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Adam II
Ezzel most megnyerte magának néhány aggódó síkideg anyuka (akik gyermekei melegek lesznek) és feminista illetve pacifista álszent szavazatát.

Ezt mod formájában tutira megcsinálja valaki :)

ezzel max azt éri el h berakják a gémbe h meg kell ölni õt =\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

"és azt szeretné, ha az emberek még játékban sem látnának olyat, hogy New York utcáin ilyesmi történik." - ja, mert arra ott a híradó, ahol mutatják a bandaháborúkat, drogos bankrablókat, utcai lövöldözéseket in live, meg CNN ahol gyrekeket lõnek le híró amcsi balfaszok....de a játék az káros és stb
"melyekben úgy lehet pontokat szerezni, hogy rendõröket gyilkolunk"

Mondjuk ez a GTA3-ra félig igaz volt.. csak ott minden ilyen jellegû cselekedetért járt a pont.
Sanyix
"melyekben úgy lehet pontokat szerezni, hogy rendõröket gyilkolunk" . mintha ez igaz lenne. Nem is játszott GTA val de elítéli.... ennyil..."

Mindegyik hülye idióta ezt írja, mert azt se tudja mirõl beszél.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

már a GTA I ezeket a városokat tartalmazta, a városválasztón pontosan bejelölve. Liberty City New York helyén, most is liberty city lesz a neve, a trailerben is észrevehetõ hogy a helynekevek kicsit eltorzítva írják ki.

Ráadásul a csávón megint látszik hogy sík : "melyekben úgy lehet pontokat szerezni, hogy rendõröket gyilkolunk" . mintha ez igaz lenne. Nem is játszott GTA val de elítéli.... ennyil...

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.

Ha például egy akciófilm játszódik NewYorkban, még 1x-sem hallottam, hogy problémáztak volna. Mindig csak a gamereket próbálják szivatni, hála az égnek eddik sikertelenül.

Lehet, hogy F1-ben nem kell öldökölni, de tuti van egy patch amivel Iskolascsoportokon lehet átgázolni :)

Oldal 1 / 2Következő →