New York nem örül hogy GTA helyszínné válik
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nálam fenn a gépen talán csak a Sims 2 az, ami nem az ölésrõl szól. Még az Arthur és a Villangók játékprogiban is gyílkolom a gaz hantchmaneket. Ha nem is az ölés a cél, de fõ motívum mindegyikben.
Ja szimulátorokkal nem játszok. Nyilván egy F1 játékban sem kell öldökölni.
Ja szimulátorokkal nem játszok. Nyilván egy F1 játékban sem kell öldökölni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"Megvetendõ, ha egy videojátékban ilyen nyíltan felmagasztalják az erõszakot."
A II. VH-s játékokra miért nem köpköd. Azok csak az ölésrõl szólnak, de hõs jenki vagy, ha végig viszed a pályát. Pfff...
Azért kiváncsi vagyok, hogy az iraki inváziót támogatta-e az emberünk. Nem a szgépes játékokkal van elsõsorban baj, hanem a valósággal.
A II. VH-s játékokra miért nem köpköd. Azok csak az ölésrõl szólnak, de hõs jenki vagy, ha végig viszed a pályát. Pfff...
Azért kiváncsi vagyok, hogy az iraki inváziót támogatta-e az emberünk. Nem a szgépes játékokkal van elsõsorban baj, hanem a valósággal.
"A statisztikák szerint New York az Egyesült Államok legbiztonságosabb városa. Bloomberg polgármester 2002-ben lépett hivatalba, és tavaly óta az autólopások 58%-kal, az emberölések pedig 28 %-kal csökkentek."
Azaz 27,26,25 gyilkosság New Yorkban (2003,2004,2005). A hangzatos 25% semmit nem jelent, mert ekkora mintából értelmetlenség egy ilyen adat alapján bármire következtetni, pláne arra, hogy mi boztonságos meg mi nem egy városban.
http://www.nytimes.com/packages/html/nyregion/20060428_HOMICIDE_MAP.html
Tegnap a reggeli fogyasztásom 200%-ra nõtt. Megettem még egy parizeres zsömlét.
Azaz 27,26,25 gyilkosság New Yorkban (2003,2004,2005). A hangzatos 25% semmit nem jelent, mert ekkora mintából értelmetlenség egy ilyen adat alapján bármire következtetni, pláne arra, hogy mi boztonságos meg mi nem egy városban.
http://www.nytimes.com/packages/html/nyregion/20060428_HOMICIDE_MAP.html
Tegnap a reggeli fogyasztásom 200%-ra nõtt. Megettem még egy parizeres zsömlét.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Nem kell foglalkozni vele.
ugasson a kutya 😊
ugasson a kutya 😊
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Eddig semmi problémájuk nem volt azzal, hogy a Vice City egy az egyben Miami, San Andreas pedig Los Angeles, San Francisco és Las Vegas virtuális mása? Különben meg szerintem a 3. rész Liberty Cityje felelt meg a "keleti parti" metropolisnak (quasi NY).
← ElőzőOldal 2 / 2