55
  • InfectedMann
    Hát ezt nem tudom hova tenni!
    Feleslegesen keltik a feszültséget a büdös jenkik!
    Szánalmas!

"ezzel max azt éri el h berakják a gémbe h meg kell ölni őt =\"
    Biztos benne lesz valami easter egg -ként :D :D :D
  • Adam II
    Ezzel most megnyerte magának néhány aggódó síkideg anyuka (akik gyermekei melegek lesznek) és feminista illetve pacifista álszent szavazatát.
  • Indigo
    Ezt mod formájában tutira megcsinálja valaki :)
  • Cat 02 #12
    ezzel max azt éri el h berakják a gémbe h meg kell ölni őt =\
  • Wittgen
    "és azt szeretné, ha az emberek még játékban sem látnának olyat, hogy New York utcáin ilyesmi történik." - ja, mert arra ott a híradó, ahol mutatják a bandaháborúkat, drogos bankrablókat, utcai lövöldözéseket in live, meg CNN ahol gyrekeket lőnek le híró amcsi balfaszok....de a játék az káros és stb
  • TunerX
    "melyekben úgy lehet pontokat szerezni, hogy rendőröket gyilkolunk"

Mondjuk ez a GTA3-ra félig igaz volt.. csak ott minden ilyen jellegű cselekedetért járt a pont.
  • Sanyix
    "melyekben úgy lehet pontokat szerezni, hogy rendőröket gyilkolunk" . mintha ez igaz lenne. Nem is játszott GTA val de elítéli.... ennyil..."

Mindegyik hülye idióta ezt írja, mert azt se tudja miről beszél.
  • feamatar
    már a GTA I ezeket a városokat tartalmazta, a városválasztón pontosan bejelölve. Liberty City New York helyén, most is liberty city lesz a neve, a trailerben is észrevehető hogy a helynekevek kicsit eltorzítva írják ki.

Ráadásul a csávón megint látszik hogy sík : "melyekben úgy lehet pontokat szerezni, hogy rendőröket gyilkolunk" . mintha ez igaz lenne. Nem is játszott GTA val de elítéli.... ennyil...
  • adamboro
    Ha például egy akciófilm játszódik NewYorkban, még 1x-sem hallottam, hogy problémáztak volna. Mindig csak a gamereket próbálják szivatni, hála az égnek eddik sikertelenül.
  • n0k0m
    Lehet, hogy F1-ben nem kell öldökölni, de tuti van egy patch amivel Iskolascsoportokon lehet átgázolni :)
  • Hoz_Hun
    Hát nálam fenn a gépen talán csak a Sims 2 az, ami nem az ölésről szól. Még az Arthur és a Villangók játékprogiban is gyílkolom a gaz hantchmaneket. Ha nem is az ölés a cél, de fő motívum mindegyikben.
    Ja szimulátorokkal nem játszok. Nyilván egy F1 játékban sem kell öldökölni.
  • Praetor
    "Megvetendő, ha egy videojátékban ilyen nyíltan felmagasztalják az erőszakot."

A II. VH-s játékokra miért nem köpköd. Azok csak az ölésről szólnak, de hős jenki vagy, ha végig viszed a pályát. Pfff...

Azért kiváncsi vagyok, hogy az iraki inváziót támogatta-e az emberünk. Nem a szgépes játékokkal van elsősorban baj, hanem a valósággal.
  • irkab1rka
    "A statisztikák szerint New York az Egyesült Államok legbiztonságosabb városa. Bloomberg polgármester 2002-ben lépett hivatalba, és tavaly óta az autólopások 58%-kal, az emberölések pedig 28 %-kal csökkentek."

Azaz 27,26,25 gyilkosság New Yorkban (2003,2004,2005). A hangzatos 25% semmit nem jelent, mert ekkora mintából értelmetlenség egy ilyen adat alapján bármire következtetni, pláne arra, hogy mi boztonságos meg mi nem egy városban.

http://www.nytimes.com/packages/html/nyregion/20060428_HOMICIDE_MAP.html

Tegnap a reggeli fogyasztásom 200%-ra nőtt. Megettem még egy parizeres zsömlét.
  • irkab1rka
    Nem kell foglalkozni vele.

ugasson a kutya :)
  • dartois83
    Eddig semmi problémájuk nem volt azzal, hogy a Vice City egy az egyben Miami, San Andreas pedig Los Angeles, San Francisco és Las Vegas virtuális mása? Különben meg szerintem a 3. rész Liberty Cityje felelt meg a "keleti parti" metropolisnak (quasi NY).