319
Gyorhajtás büntire várva
-
#239 Egy ilyen kocsival én is döngetném az autópályákat hallod! -
#238 [URL=http://www.vezess.hu/forma1/ciki_hamiltonnak_sofor_kell/12517/]Hamilton jogsija bevonva egy hónapra vajon miért^^[/URL] -
#237 Én csak a konkrétan Palikra mondtam a példát. Mert Palik versenyzett is a Dakar nevű ralin, nem? Így azért kevésbé para, mint az apukocsijával száguldozó frissjogsis esete.
Mellesleg egy-két telefonálót úgy megbüntetnék, hogy egy életre áttérnének a jó öreg postai levelezésre. Tipikus eset: amikor egy kézzel rúzsozza magát, a másikkal meg a mobilt szorítja, és közben úgy tolat ki a Q7-tel az önmagát Miss Hatodik kerületnek képzelő kishölgy az útra, hogy félig belóg a belső sávba is, pont az érkező autók elé. -
DJ BP #236 160-nal simán lehet autópályán mások veszélyeztetése nélkül menni... 130-cal meg megtesz 37 métert :)) -
#235 ezért is járunk a haverokkal az EVO-ra, meg tökölre stb....
/illetve egy lezárt területre ahol kiélhetjük magunkat/
Tennap diligyrek ladát forgatptt oszt felmászott a járdára , majd hazavágta a melóból jövőket. Aztán lefulladt, ujraindított, röhögött, csikorgott és eltűzött..............
Kurv@ kemény mondhatom............veszélyesen élni és másokat veszélyeztetni 2 külön dolog...... -
Vlala #234 A városban száguldozókkal kapcsolatban teljesen igazad van.
A pályás dolgogal csak az a baj, hogy minden 18-20 éves KFT-apucis faxagyerek "némi versenyzői rutinnal rendelkező sofőrnek" hiszi magát, mert otthon kijátszotta a Need for Speed: Hot Pursuitot, és a papa tízmillás autót vett neki érettségi ajándékként. Ha autópályán 160-nal hajt, akkor 1 másodperc alatt 44 métert tesz meg, és korántsem biztos, hogy egy 1 másodperces figyelemkiesés (telefon, tüsszentés, barátnő, cigi, stb.) belefér az életben maradásába. Akinek van versenyzői tudása, azt a versenypályán, és nem a közúton éli ki, ahol másokat is veszélyeztet vele. -
#233 -
#232 Ez sem semmi ... -
#231 -
#230 Ha jól tudom, ma itthon a fotó, vagy egy video a bíróságon nem bizonyító erejű.
Ettől függetlenül megbüntethetnék. Bár én inkább amellett vagyok, hogy ha pl autópályán megy 160-at, egy jó dízel Audival, némi versenyzői rutinnal, akkor az kevésbé veszélyes, és ennek okán kevésbé kéne büntetni, mint azokat a városban cikázó gyengébb minőségű/ősrégi [AUTÓMÁRKA+TÍPUS HELYE]-kat hajtó fiatalokat, akik a gyalogosok között, mellett húznak el 100+ kmph-val, minimális vezetési rutinnal. -
manoszey #229 Palik kicsit gyorsan hajtott, ezért megbünthethetik?
De hol van Palik esze? -
dolce2 #228 dpsr iwiw.okt 6 esti mokázás racereknek -
#227 Jah a lambo még porse maradt utánna...nem tom iylet nem érdemel senki de nah a sok pénz + eszetlen száguldozás = ez... -
#226 Balfaszok háromszázzal -
#225 A 20 km/óra egykeréken megengedett?:)) -
erdei1989 #224 jó dolog -
#223 Köszi remélem meg lesz, bár amit az időjosok jósólnak nem vmi biztató, de majd kiderül:) -
#222 Ték, és jó nyaralást!:)) -
#221 Ami a nyaralást illeti holnap indulok tokajba 1 hét fesztiválozás mire vissza jövök fáradtabb leszek mint most:D Sebesség mostanában vhogy 110 a max... pedig menne többel is, de vhogy nem hiányzik... Ha az aszonyt fuvarozom akkor meg max 90:D városban is max 60 néha napján 70-en ha épp nem figyelem az órát:D -
#220 Én már sok-sok éve nem voltam nyaralni.:((
De valahogy nekem nem is számít, az a lényeg azzal legyek, akit szeretek, és az mindegy hol vagyunk.:))
A sebességet pedig szeretem, de ésszel!!!
Néha felhúznak, akkor a mi a tsövön kifér, de akkor is figyelmesen!
A törvények tiszetelete alapjában véve a törvényket megalkotó iránti tisztelet. De lehet tévedek:))) -
#219 Szerintem megy a nyaralás ezerrel... Nah meg kis országunkban mindenki rend és törvény tiszetelő:D -
#218 Elszáguldott mindenki ebből a topikból?:))) -
#217 elég rég volt már amikor beszéltünk... -
#216 igen, 12 éves a motorom, és a kép a kilóméter óráról tegnap délelőtt készült.
-
DJ BP #215 mondjuk mit tudom én mikor készült a kép? :D -
#214 Nemrég beszéltem vele, és azt mondta annyi éves. Ha ezt nézzük, nem is sok az bele.:DD -
#213 Bazz, 12 éves a motor.:)) -
DJ BP #212 20.000 km-t vágtál a mocidba? Akkor te nem csak néha ülsz rá :) -
#211 A galériámban megnézheted. -
#210 milyen moci? -
mustar #209 Magyarul orosz rulett, hogy jön-e vonat vagy sem? -
#208 Na, most voltam este motorozni. 170 a vége a kitsikémnek:)) -
#207 dehogynem... kb 2 méterre van a ház a sinektől itt nem messze a vasútátkelőnél (talán még 2 méter sincs) -
#206 De van. Tessék néhány: tttttt:DDDD -
DJ BP #205 azért annyira közel nem lehet a ház a sínhez :), be tudsz nézni mögé ha akarnál :) -
DJ BP #204 a túloldalon lévő utolsó tábláig érvényes.
Ezt nem hinném, sín után gyorsíthatsz, semmi értelme nem lenne :)
Amúgy nincs c betűd? :) -
Borg #203 Gondolkozz már. Ha a fáktól, házaktól nem látod be jobbra balra, akkor mikor fogod észrevenni a vonatot? Amikor már rálógsz a sínre. Állj is meg, jól. -
mustar #202 Ekkora baromságot már rég olvastam: "Arról nem is beszélve, hogy sok helyen lakott területen az útmentén lévő házaktól, fáktól, stb be sem lehet látni jobbra balra, hogy jön e vonat. Na ott a legjobb amit tehetsz, hogy gyorsan átsurransz.
Ha meg a fénysorompó rossz jelzést ad, azon a legkevésbé sem fogsz tudni változtatni, segíteni a sebesség csökkentésével. "
A lassításnak nem az a lényege, hogy minél több időt tölts a sínen, hanem, hogy észrevedd azt a nagy vonatot, ami előtt NEM átmenni kell hanem előtte KELL megállni. 120-nál hogyan veszed észre? -
#201 Tegnap, azaz ma hajnalban kitsit gyorsan mentem. 150-el. De hát muszály volt, mennem kellett. Kék lámpát nem kaptsoltam, az utakon nem volt senki más. -
#200 Okos emberek kitalálták már azt, ha autók útja keresztezi a vasútvonalat, ott az autókat a vonat felett vezetik el. Bár ez sok sok évig még tsak álom marad, mert a jó utakat is kitalálták már, mégis ritka a jó út...
Oltsóbb kitenni a 40-es táblát lakott területen kívül, mint sok kilóméter utat felújítani. Bár lehetne mérsékelni az árakat, ha nem az önkormányzati képviselő cége javítaná az utakat... Biztos megélhetőség, és azért a munkával óvatosan bánnak, ha letelet a garancia, újra lehessen tsinálni.:((
A vasúti átjáróban meg ha jól emlékszem a 30 és a 40 is tsak akkor lehet, ha meggyőződött az ember, az áthaladás veszélytelenségéről. Ha kell meg is kell állni!! A sebességkorlátozás meg az első ferdetsíkos táblától, a túloldalon lévő utolsó tábláig érvényes. Nem tsak közvetlen a vasúti sinekre.
A rendőröknek meg ez a feladatuk. Néha kizavarják őket, hogy x darab gyorshajtót kell fülön tsípni. Nekik is vannak főnökeik.