813
Minden ami Naruto játék
  • szibi012
    Mi a fakk?Nem is torrent előfizetés csak nekem úgy kellene legalább a demo hogy ne torrentről kelljen leszednem mer nemjo a torrentem:S
  • erik10
    Miről dumálsz? torrent előfizetés??

na mind1 akkopr nemtok segiteni
  • szibi012
    De ha lenne a boltba Naruto akkor nemhiszem hogy írtam voltna -.-''
  • Doom 4
    nincs torrent előfizetésem boltba nincs se 576 ba se cd galaxisba és hipermarketekbe se találtam googleban meg még nem találtam
  • erik10
    google-torrent-bolt!?:)
  • Doom 4
    Nekem nagyon kéne PS2-re a Naruto Ultimate Ninja 3
  • timantes
    bemész a boltba és megveszed. torrenten kívül máshol nem tudsz letölteni egy részt se , PS2re nekem 9-10 naruto-s játékom van , mindegyik nagyon jó
  • szibi012
    De nekem nem PS-re kell de akk valami jo Narutos game nincs? mer kellene csak ne torrentes legyen :D:D
  • fuzesi12
    csak mert ha ilyen 1-2 órás mint a többi akkor nem fogom letölteni
  • fuzesi12
    a naruto rise of a ninja kb hány órás játék ha minden küdetést megcsinálok?
  • timantes
    ps2re már régóta nem adnak ki demót...
  • fuzesi12
    sztem csak torrent van
  • szibi012
    és nekem mind1 hogy 3 vagy 2 csak pls mondjátok meg
  • szibi012
    Csá nemtudjátok hogy honnan lehet leszedni a Naruto: Ultimate Ninját?
    Pls mondjátok meg mer naon de naon kellene nekem8 hogy demo csak pls mondjátok de legalább ne torrent legyen :D:D:D
  • fuzesi12
    hi all
    naruto ultimate ninja 3 ban ultimate módban miután összegyüjtöttam a 60 kristályt vége van a módnak?vagy mit kell csinálni?
  • timantes
    egyszerűen csak rákell másolni a játékot a flash kártyára , SEMMIT nem kell trükközni
  • szabolcs94
    Helo hogyan lehet rátenni a ds-re a letöltött játékot??? ha lejött akkor micsináljak és valaki tdna hozzá egy gyors ingyen linket???
  • timantes
    Megjelent a legújabb Naruto játék , ezuttal DS-re.

Kipróbáltam , nagyon jól siekrült , lehet szaladgálni városok között, sok karakter , sok pálya. Eredeti hangok. Szuper

• timantes
    érdekes probléma, nálam ilyen probléma nem fordult elő. talán rossz a lemez
  • fuzesi12
    hy all
    ps2 re van a naruto ultimate ninja 2m
    És az a gond hogy amikor naruto val akarom az ilyen különleges jutsukat csinálni pl:rasengan akkor semmi gond de ha egy másik karakterrel mint pl shinoval a :kiba,hinata akkor meg lefagy az egész és ujra kell indítanom a ps2 őt.
    vki tudja hogy mitől van ez és hogy hogy oldhatom meg?
  • koricapito
    <object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.videoplayer.hu/videos/embed/51181"></param><embed src="http://www.videoplayer.hu/videos/embed/51181" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"></embed></object>
  • koricapito
    Ezt a vidit nézzétek meg nagyon jó
    http://www.videoplayer.hu/videos/play/51181
  • szabolcs94
    http://www.mininova.org/tor/1307023 innen le tudod tölteni ingyen csak jelöld ki az oldalt másolás és ahova az oldalak nevét irod oda beilesztés ha ott vagy nagy kék betükkel oda lesz irva hogy dowloads this torrent..........................
  • timantes
    nem tudjuk, nekünk eredetiben van meg a játék
  • bobo14
    helo.
    Nem tudja valaki hogy honnan tudom leszedni psp-re a
    Naruto Ultimate Ninja 2-őt??És ha lehet ingyen.
    Előre is kössz
  • szabolcs94
    Én jövök a nyári animecon-ra aki volt a sakuraccon-on az be öltözött ha igen minek????????
  • Tisszi
    Ehh kicsit kihalt a topic xD
    Volt innen valaki a hétvégi SakuraCon-on? vagy esetleg jön nyáron Győrbe az AnimeCon-ra?
  • Tisszi
    nekem :D
    amúgy ezt nézzétek meg sztem hangulatos kis vidi: Ayumi Hamasaki-Game
  • legenditomi10
    hellosztok milyen játék az számitóra csak kérdezem de nekem is van ps2-őm de kinek van meg a naruto ultimite ninja 3? nekem is megvan
  • Tisszi
    laci olyan nehéz lenne utánaolvasni?
    google-ba biztos találsz végigjátszást
    vagy vidd az angol verziót
  • Laci1222
    lécci válaszoljatok az elözö kérdésemre
  • timantes
    Találtam PCre Naruto játékot!!!!

Half-Life mod sajnos, de érdekes , persze tartalmilag és megvalósítás szerint a konzol verziók 100szor jobbak ennél.

• timantes
    Cheat

Végigjátszás
  • XanderCage
    Hellosztok. Én most a Naruto Ultimate Ninja 2-t viszem. Elakadtam a Naruto vs Kabuto-s pályán amikor Tsunadét kell megvédeni. Nem tudja valaki hogy kell legyőzni, mit kell vele csinálni, mert ha legyőzőm akkor se enged tovább. A másik kérdésem hogy,nincs valami cheat a játékhoz?
  • Laci1222
    ááááááááááá de valaki válszolna a kérdésemre?
  • Tisszi
    de nem ilyen grafóval
  • timantes
    hát ez jobb lesz mint maga az anime. gyüjteni kell egy ps3ra azthiszem . De ne feledjük még ps2re is lesznek új Naruto játékok
  • Tisszi
    javitok: majdnem ugyan ezt adták ki
  • Tisszi
    ezt adták ki múltkor is
  • darkling
    Naruto Ultimate Ninja Storm videó