813
Minden ami Naruto játék
-
szibi012 #493 Mi a fakk?Nem is torrent előfizetés csak nekem úgy kellene legalább a demo hogy ne torrentről kelljen leszednem mer nemjo a torrentem:S -
#492 Miről dumálsz? torrent előfizetés??
na mind1 akkopr nemtok segiteni -
szibi012 #491 De ha lenne a boltba Naruto akkor nemhiszem hogy írtam voltna -.-'' -
#490 nincs torrent előfizetésem boltba nincs se 576 ba se cd galaxisba és hipermarketekbe se találtam googleban meg még nem találtam -
#489 google-torrent-bolt!?:) -
#488 Nekem nagyon kéne PS2-re a Naruto Ultimate Ninja 3 -
timantes #487 bemész a boltba és megveszed. torrenten kívül máshol nem tudsz letölteni egy részt se , PS2re nekem 9-10 naruto-s játékom van , mindegyik nagyon jó -
szibi012 #486 De nekem nem PS-re kell de akk valami jo Narutos game nincs? mer kellene csak ne torrentes legyen :D:D -
fuzesi12 #485 csak mert ha ilyen 1-2 órás mint a többi akkor nem fogom letölteni -
fuzesi12 #484 a naruto rise of a ninja kb hány órás játék ha minden küdetést megcsinálok? -
timantes #483 ps2re már régóta nem adnak ki demót... -
fuzesi12 #482 sztem csak torrent van -
szibi012 #481 és nekem mind1 hogy 3 vagy 2 csak pls mondjátok meg -
szibi012 #480 Csá nemtudjátok hogy honnan lehet leszedni a Naruto: Ultimate Ninját?
Pls mondjátok meg mer naon de naon kellene nekem8 hogy demo csak pls mondjátok de legalább ne torrent legyen :D:D:D -
fuzesi12 #479 hi all
naruto ultimate ninja 3 ban ultimate módban miután összegyüjtöttam a 60 kristályt vége van a módnak?vagy mit kell csinálni? -
timantes #478 egyszerűen csak rákell másolni a játékot a flash kártyára , SEMMIT nem kell trükközni -
szabolcs94 #477 Helo hogyan lehet rátenni a ds-re a letöltött játékot??? ha lejött akkor micsináljak és valaki tdna hozzá egy gyors ingyen linket??? -
timantes #476 Megjelent a legújabb Naruto játék , ezuttal DS-re.
Kipróbáltam , nagyon jól siekrült , lehet szaladgálni városok között, sok karakter , sok pálya. Eredeti hangok. Szuper
-
timantes #475 érdekes probléma, nálam ilyen probléma nem fordult elő. talán rossz a lemez -
fuzesi12 #474 hy all
ps2 re van a naruto ultimate ninja 2m
És az a gond hogy amikor naruto val akarom az ilyen különleges jutsukat csinálni pl:rasengan akkor semmi gond de ha egy másik karakterrel mint pl shinoval a :kiba,hinata akkor meg lefagy az egész és ujra kell indítanom a ps2 őt.
vki tudja hogy mitől van ez és hogy hogy oldhatom meg? -
koricapito #473 <object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.videoplayer.hu/videos/embed/51181"></param><embed src="http://www.videoplayer.hu/videos/embed/51181" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"></embed></object> -
koricapito #472 Ezt a vidit nézzétek meg nagyon jó
http://www.videoplayer.hu/videos/play/51181 -
szabolcs94 #471 http://www.mininova.org/tor/1307023 innen le tudod tölteni ingyen csak jelöld ki az oldalt másolás és ahova az oldalak nevét irod oda beilesztés ha ott vagy nagy kék betükkel oda lesz irva hogy dowloads this torrent.......................... -
timantes #470 nem tudjuk, nekünk eredetiben van meg a játék -
bobo14 #469 helo.
Nem tudja valaki hogy honnan tudom leszedni psp-re a
Naruto Ultimate Ninja 2-őt??És ha lehet ingyen.
Előre is kössz -
szabolcs94 #468 Én jövök a nyári animecon-ra aki volt a sakuraccon-on az be öltözött ha igen minek????????
-
Tisszi #467 Ehh kicsit kihalt a topic xD
Volt innen valaki a hétvégi SakuraCon-on? vagy esetleg jön nyáron Győrbe az AnimeCon-ra? -
Tisszi #466 nekem :D
amúgy ezt nézzétek meg sztem hangulatos kis vidi: Ayumi Hamasaki-Game -
legenditomi10 #465 hellosztok milyen játék az számitóra csak kérdezem de nekem is van ps2-őm de kinek van meg a naruto ultimite ninja 3? nekem is megvan -
Tisszi #464 laci olyan nehéz lenne utánaolvasni?
google-ba biztos találsz végigjátszást
vagy vidd az angol verziót -
Laci1222 #463 lécci válaszoljatok az elözö kérdésemre -
timantes #462 Találtam PCre Naruto játékot!!!!
Half-Life mod sajnos, de érdekes , persze tartalmilag és megvalósítás szerint a konzol verziók 100szor jobbak ennél.
-
timantes #461 Cheat
Végigjátszás -
#460 Hellosztok. Én most a Naruto Ultimate Ninja 2-t viszem. Elakadtam a Naruto vs Kabuto-s pályán amikor Tsunadét kell megvédeni. Nem tudja valaki hogy kell legyőzni, mit kell vele csinálni, mert ha legyőzőm akkor se enged tovább. A másik kérdésem hogy,nincs valami cheat a játékhoz? -
Laci1222 #459 ááááááááááá de valaki válszolna a kérdésemre? -
Tisszi #458 de nem ilyen grafóval -
timantes #457 hát ez jobb lesz mint maga az anime. gyüjteni kell egy ps3ra azthiszem . De ne feledjük még ps2re is lesznek új Naruto játékok -
Tisszi #456 javitok: majdnem ugyan ezt adták ki -
Tisszi #455 ezt adták ki múltkor is -
darkling #454 Naruto Ultimate Ninja Storm videó