813
Minden ami Naruto játék
  • balkq
    Valaki nem tudna adni 1 linket ahonnan le lehet tölteni valamilyen Pc-s Narutos játékot??(Nem MUGEN-t, és ha lehet nem modot)(ha van ilyen)
  • Tisszi
    Nah Ps3-at elővenni(már akinek van) mert július 17.-én Naruto Ultimate Ninja Storm demo a Store-on
    tarky: neked pedig azt ajánlom, hogy nézd meg a Skill List-et, ott tuti benne van
  • TArKy
    sziasztok nekem 1 olyan segítség kéne hogy adj addition blows ot az ellenségnek (progi szerint rossz hírt) és nem jövünk rá hogy mit/hogyan kell csinálni.

ui.: naruto ultimate ninja 3
  • koricapito
    A naruto pc game-t nem lehet letölteni valahonnan?:S
  • KOBRA9
    Hy a naruto shippuden accel 2-ben hogy lehet bemenni a lakarrtal és láncokkal lezárt ajtón bemenni? ami orocsimáru rejtekhelyén van!
  • ggeerryy
    El kell hogy szomorítsalak :( ugyanis szerintem még Európában csak a naruto 3 jött be ... az Accel 1 2 még várat magára ...
  • Death Dawe
    hali nem tudja valaki megmondani h hol lehet megvenni a Naruto Shippuuden Narutimate Accel 2-t PS2-re ? Szűkítés ként Bp-n . Már minden boltot végignyálaztam de sehol sem volt válaszotokat előre köszi!!

Dawe
  • peter naruto
    hello

éppen a naruto uzumaki chronicles el játszok és nem tudok onan tovább jutni hogy a narutóval és schikamaruval vok és sasuke és choji elen kell harcolni nem tom hogy nyerhetnék segitsetek!
  • Viruz mark
    Egy linket!!!
  • Viruz mark
    Kérem valaki pcre narutot!
  • Viruz mark
    WTF??????
    Ilyet lehet?????
  • KOBRA9
    Valaki meg tudja nekem mondani hogy a naruto ultimate ninja 3-ban hogy kell rosszhírét kelteni az ellenfélnek harc közben?
    Előre is kössz!
  • KOBRA9
    Valaki nem segítene hogy írjam ki a ps2 játékot DVD-re mert eddig 5 DVD-t dobtam ki mert nem ért semmit! MSN:[email protected] Aki tud segíteni vegyen fel!!!!!!!
  • DUGACS
    Pc-re van valami Narutos gamma akinek van az avgyen már fel MSN-en
    msn:[email protected] de csak az vegyen fel akit tud nekem 1 torrent fájlt küldeni pls előre is thx
  • DUGACS
    Naruto Ultimate Ninja 3 vagy a 2 valahonnan nem lehet leszedni??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? mert nem tom:(:(:(:(:(:(:(:(:(::::(:(:(
  • Rolex92
    Hali valaki nemtudja hogy a neruto ultimateninja 3 ban hogy lehet megszerezni a 4.hokagét és hol vannak a pályákon a rejtett tekercsek?
  • wariorkhing
    hi!
    A naruto Ultimate Ninja 2 -ben miután legyősztük kabutót meg minden oda kell mennis Kakashi-hoz saskukéhoz és sakurához (narutoval persze) és beszélni kell velük. Miután bészlt mindenkivel le kell úgfy győzni sakurát h az idő lejár de van még 1 feltétel vmien s betűs jutsu (tudom h nem mond sokat) és ezt nem tudom h mi
  • egyeki
  • erik10
    én kérek elnézést:)
  • egyeki
    ninja chronicles-t
    fel tudnárakni
    haigen akkor előre is kössz.
  • testerlnx
    play-asia, ebay, küldik postán!
  • Doom 4
    Torrent előfizetés: vannak olyan torrentek amihez fizetős account kell de már találtam olyat amihez nem kell account
  • DUGACS
    Hy és azt a gammát valahonnan le lehet szedni???????
  • KOBRA9
    timantes te egyáltalán letöltötted vagy te is csak megtaláltad a mod-ot?
  • KOBRA9
    de a timantes honnan töltötte?
  • KOBRA9
    bakter az gáz
  • vixo
    én is olyat keresek,de sajnos csak ezek az életképes projectek,más nincs...
  • KOBRA9
    De olyat adjatok pls ahonnan le tom tölteni pl ma ne olyat amiről majd max 1 év mulva!
  • vixo
    sajnos ezek csak készülőben lévő modok,de jók lexnek majd,főleg a nija chronicles!
    am ha vki ismeri a half-life earth special forces modot és akadna neki narut modelje illetve mapok hozzá,akkor küldhetne nekem párat! ^^'

e-mail: [email protected]
  • vixo
    pár ígéretes naruto mod pc-re:

http://www.moddb.com/mods/10916/naruto-naiteki-kensei
    http://www.naiteki-kensei.com/
    http://www.moddb.com/mods/7169/naruto-ninja-chronicles
    http://www.ninjachronicles.com/
    http://www.ninja-densetsu.com/
    http://www.moddb.com/mods?filter=t&=Search&kw=naruto&released=def&style=def&theme=def&game=def&type=def
  • KOBRA9
    De aki már megtalálta az is adhat linket!PLS!
  • KOBRA9
    Timantes! Adj mát egy konkrét linket pls!
  • vixo
    Hi all!

Vki nem tud vmi jó naruto pc-modot,ami már ki is van adva,mert találtam rengeteg project,de azok mind fél kéx állapotban vannak,illetve találtam egy warcraft 3 modot - Hokage ninja,ami elvileg már játszható állapotban van,azt most próbálom ki,esetleg ha tudnátok küldeni half-life earth special forces narutos modeleket illetve mapokat,azt is szívesen fogoadom ^^

Előre is thx a helpet!
  • DUGACS
    helllótok vki nem tudja hogy csak MUGEN van a NARUTO gammábol PC-re?????? vagy van sima is olyan mint pls más játék olyan grafikával
  • koricapito
    Te le tudtad tölteni?
    (mert én nem találom):S
  • timantes
    itt keresgélj
  • koricapito
    Timantes!

Hol találtad azt a naruto-s PC játékot?
    (és hol lehet letölteni?)
  • szabolcs94
    Helo sziasztok tud már valaki valamit az accel 3-rol vagy hohy lesz remélem lesz de akkor rendesen a történetet játsza mint az animében vagy másrol fog szolni mert ha a történatet játsza az élég fura lesz mivel rengeteg pája lenne és az sokáig tartana végig vinni a gamét én ugy hallotam ha lesz amit remélek hogy lesz akkor rengeteg karakterrel lehet majd lenni és sok uj pálya is lesz a vs modba valaki tud valami kodot az accel 2-höz ha igen küldjön már légyszi limket mert én nem találtam még.válaszotokat elöre is köszönöm...............................
  • egyeki
    VALAKI NEM TUDNA NEKEM EGY NARUTO-S PC JÁTÉKOT
    FELRAKNI
    LÉCCI, RAKJATOK FEL
    ELÖRE IS KÖSSZ
  • erik10
    nem is neked írtam-_-'Amúgy meg ha nemjó a torrented nem lenne egyszerűbb letörölni,aztán ujra letölteni?sak egy tipp...