813
Minden ami Naruto játék
  • gyebi93
    nekem is:D
    am amikor rámész egy ijen kékpadra akkor nyomj o-t és utána nyomkodd fojamatosanamig vissza nem lép a játékba
    amikor kilépsz a játékból és újra bekapcsolod akkor menny a 2. tekercsre és ott nyomj o-tés ott megjelennek a mentéseid ott választasz és o-el elindítod
  • gyebi93
    persze:Dkérdezz tőlem mert én 100%ra kijátszottam
    mindent tudok amit csaak leehet
  • 998877
    Te honnan töltötted le??Ha meg van még az oldal küld át msn-en ha van neked msn-ed az én msn-em: [email protected]
  • 998877
    van msn-ed?
  • Monoton
    Sok ész kell hozzá.
  • 998877
    Bazz írjatok má vissza!!
  • 998877
    Sziasztok:)Én ps2-őre akarnám letölteni a Naruto Shippudent Ultimate Ninja 4-et de nem találom.Tudnátok segíteni??
  • Ricsi 120
    Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni hogy a naruto accel 2-ben átvittem azt a részt amikor megkel menteni garat. Utána mit kel csinálni?
  • KOBRA9
    valaki tud valami újat a hl2-modról? http://www.naiteki-kensei.com/ nekem csak ennyim van róla
  • qwertz1997
    nem tom kinyitni azt a nagy kaput orochimaru rejtekhelyén valaki megtudja mondani hogykell?előre is thx.
  • qwertz1997
    sziasztok új vok itt valaki tud segíteni a naruto accel 2ben?
  • ggeerryy
    Kösz a segítséget jeeeeeeehhhhhhh végre haladok a xp szerzéssel XD
  • Near16
    Hali! Nekem ps2-re van meg a Narutimate Accel 2 csak sajnos japán. Azt szeretném kérdezni,hogy meg tudná nekem mondani valaki, hogy hogyan kell megnyitni az elmentett mentéseket mert nekem mindig előrről kell kezdenem. Előre is köszi! :D
  • vigyori14
    Azt ugykell hogy mikor kiütöd az ellenséget hogy feküdjön a földön akkor még rugsz rajta egyet mielőtt felállna, ezt 3 szor megcsinálod és kész.
  • Monoton
    Nemjátszottam még vele sokat, máshogy kezdődik.
  • ggeerryy
    Akkor most én kérdezek :D az amikor verekedés közben van feleadat és valami 3 extra land vagy valami ilyesmit ír ki az mi akar lenni ha jól tudom elsőnek még az elején volt amikor sakurával kellett edzeni egyet és azt sose tudom megcsinálni :S remélem nagyjából érthető hogy mire gondolok :D a helpet előre is köszönöm ....
  • vigyori14
    hát kösz, de időközben sikerült kijátszanom 100%-ra a játékot, az eleje így utólag nehézvolt, nagyon nemtudtam mitkell csinálni, 1-2 nap és utánna már ment minden simán, most már nekem is csak az a pár kiegészítős missio maradt, aztmeg ráérek megcsinálni.
  • Drephis
    miért, mi a különbség? nem próbáltam még ki, csak az accel 2-őt
  • ggeerryy
    Start és ott lehet valahol felvenni feladatokat még ... kapsz pontot ha nem tudom most mennyi pénzt szerzel mennyit lépsz mennyi időt játszol és így lehet kapni. Plusz netről még tudsz leszedni pár küldetést de azok nagyon nehezek :S legalább én alig tudom őket megcsinálni :S lehet béna vagyok :P nem tudom néha hogy mit kéne csinálni harc közben :S
  • Monoton
    Köszi
  • Seth
    save pontoknál rámész a mentésre,elmented, utána megkérdezi, hogy vissza akarsz e menni a főmenübe. Illetve menteni nem is muszáj, de akkor is a save-re kell menni,majd no-t nyomni. Elég idióta megoldás de ez van.
  • Monoton
    Valaki próbálgatja már az Ultimate Ninja 4-et?

Kérdés: elkezdtem jatszani a történetet de hogyan tudok visszamenni menübe? :)

Am. én azt hittem csak egy sima átirata lesz az Acces 2-nek angol nyelvre, de tévedtem.
  • vigyori14
    üdv, naruto ultimate ninja storm ban, hogylehet mission xp-t szerezni? mert ott jarok h levertem kakashit, és a köv küldetéshez már mission xp kéne, de vhogy nemtok szerezni, a térkép se irja h hova mennyek, vagy hogy hogyan kéne továbbjutnom.
  • ZzI
    a naruto shippuden accel 2-ben hogy lehet a mentést megnyitni? xD tudom hülye kérdés de ha megnyitom mindeig előlről kezdi az egész játékot
  • evil 007
    csácás én 360 on nyomok egy gamet rise of ninja de van egy rész aminél egyszeruen nemtudok átjutni idore megy és karikákon kell tulfutni ugrálgatni stb már nagyon soxor megprobáltam van erre vmi konyebb modszer????? elore is kossz a választ .
  • Tisszi
    nincs Ps2re, hanyagoljátok már ezt a témát pls...
  • Bence0201
    Szerintem nem lesz de kitudja
  • benedekpepe
    ja meg ne helyett nem...:S Bocs mégeccer...xD
  • benedekpepe
    Js bocs PS2 a Ps" heéyett...:S
  • benedekpepe
    Hello!HAllottam h az Ultimate Ninja Storm PS3-ra jön ki...DE az 576Kbyte-nak a mini ingyenes magazinján az van h PS"-re is megjelenik...Ez igaz vagy ne?:O
  • Bence0201
    Sziasztok a naruto ultimate ninja3 ban hol van ebisu vagyis mikor jelenik meg 50 szinten ?
  • Judykó
    Jaj kösszi szépen!!!!!!!!!!!! Isten vagy! :)
  • Tisszi
    3szor nyomd meg a háromszöget és utána körrel üsd meg mielőtt elmúlik a kék aura^^
  • Judykó
    Hali! Kéne egy kis segítség! A Naruto ultimate ninja 2 -ben elakadtam. Tudom szánalmas de ott akadtam el amikor Orochimaru és a harmadik hokage harcolnak! Nem tudom előhozni azt a hármas szintű jutsut! Lécci segítsetek!
    Előre is kösszi!
  • Tisszi
    orochimaru rejtekhelyének a bejáratánál
  • Tisszi
  • hendry93
    Hali!
    Holvan kabuto az accal kettőben? Mert ő a 61/602-ik ember:s
    és kéne
  • szonik2
    DUGÚJ BE
  • erik10

• szonik2