Kultúra vagy szórakozás? Kikelt a média a sorozatok ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ki?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
inkább ez mint a Romantica vagy miatököm nevû adó
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Teljesen egyet értek caterannal, lassan minden adón csak sorozatok mennek, és aki egy kicsit színvonalasabban szeretne kikapcsolódni, már egyre nehezebben teheti meg.
Azért a sorozatok között is lehet különbséget tenni. Lehet hogy megy 10 csatornán sorozat, de a sorozatokat kedvelõ emberek sem "mindegy mi az csak sorozat legyen" alapon néznek tévét, és általánosságban elmondható hogy 10 sorozatból 8 nézhetetlen (a maradék két nézhetõbõl pedig az egyik idõ elõtt cancel, de ez másik történet)
Szóval szerintem igaza van annak is aki az igényes sorozatokat várja, és annak is aki komolyzenét szeretne. Tényleg lehetett volna más csatorna helyére tenni.
abszolút nem elhanyagolható, csekk pár önkormányzati körzetet. a görögök és az örményeknek is elég jó kis szervezõdései vannak még attól, hogy az emberek jó része nem is tud róluk.
miért kétled? rengeteg kisebbség él a fõvárosban - nekik ezek az adók elsõszámú prioritások, míg _szerintem_ a mezzo kevesebbeknek az, mivel mást is megneveznek mellette.
Kétlem hogy többen ragaszkodnak a görög, spanyol, olasz, stb. nyelvû adókhoz mint egy igényes zenecsatornához. Mondjuk én nem néztem sokat, de azért kár érte.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
és te döntöd el, hogy melyik az értelmes?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
nyomassunk inkabb s3e14 et, arra aztan van igeny. van igenytelenseg...
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Ellenben az olasz, francia, meg német adók mehetnének a levesbe SZERINTEM. Én ugyanis nemnézem õket, sõt olaszul németül sem tanulok.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Amúgy nem szerencsés épp az AXN-t így szembeállítani a Mezzo-val -bár érthetõ hisz ez a két adó cseréli egymást- mert épp, hogy az AXN elég szinvonalas csatorna. Tehát idekeverni Chuck Norrist, Cobra 11-et elég nagy csúsztatás mert azok az RTL Klub-hoz köthetõ mûsorok. Végezetül ne mondja nekem senki, hogy ne lett volna a UPC-nek más csatornája amit lecserélhetett volna... Még szerencse, hogy nem vagyok UPC-s és nekem továbbra is megvan mind a két csatorna.
Nem a lényeg, hanem a fontos!