Dreamfall Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
Nagyon szépen köszönjük az infókat
Hasznosak!
<#worship>

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Megjelent egy trailer az elsõ fejezetrõl, ami a Reborn nevet kapta.
Emellett Steames oldalt is kapott a játék. Habár itt elõrendelni még nem lehet, de gépigény már ír:

Minimum:
Processor: Core 2 Duo 2GHz or equivalent
Memory: 3 GB RAM
Graphics: Intel HD Graphics 4000
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 5 GB available space
Sound Card: Yes

Recommended:
Processor: Quad Core i5 2.5GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: ATI or Nvidia card with 1GB VRAM
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 20 GB available space
Sound Card: Yes

Malakai
Nem mondhatnám, hogy annyira örülök ennek, akkor örülnék ha ez azt is jelentené, hogy összesen az epizódok esetleg kicsit több tartalmat jelentenének, mintha egyben lenne, de kétlem, hogy bármi ilyesmirõl tényleg szó lenne majd.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Új hírek. Szóval: Eredetileg epizódikus megjelenést terveztek, mint mondjuk a The Walking Deadnél. Ezért is lett a Chapters az alcím. Aztán kitalálták, hogy egyben jelenik meg, de megtartották az alcímet. A legújabb most az, hogy mégis epizódokban fog megjelenni, mivel tovább tart a fejlesztés, mint tervezték. 5 epizódos lesz és az elsõ idén õsszel fog megjelenni.
MerlinW
Tipikus Funcom stílus😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Letisztult, szép. Kellene.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kb. így fog kinézni a dobozos verzió.

MerlinW
Nyammi.

[merlinw.org]

Rock, Paper, Shotgun elõzetes

És 3 új screenshot.

MerlinW
Itt is vagyok😊

+fav

[merlinw.org]

És egy kis Crow. Semmi spoiler. 😊

Pár új info: A játék hamarosan (tavasz vége felé) eléri az alfa verziót.

Az EGX Rezzed 2014-en (valami játékos konferencia valami) bemutatták a játék elsõ 30 percét.

Emellett kaptunk egy concept artot egy új karakterrõl, aki Kian sztorijában játszik fontos szerepet. Bip (ez a neve 😄)

Bakker, epic fail. X'D Meló után, késõ este, bocs...
És Crow. 😄
Crow, Enu-Mar Sand'ya (új karakter) és Theoretically Blind Bob. 😊

Durva lesz ez nem is kicsit.

Malakai
Csak belenéztem, a párbeszéd rendszer szimpatikus, aprócska változtatás, de tetszik. Többet inkább nem is néztem belõle. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

30 perces pre-alpha.

<#nevetes2>
2 új videó.

Az elsõ egy ilyen elõadás izé, amiben mesélnek a játékról, van pár kérdés is, de ami a legfontosabb, hogy van benne gameplay rész is.

A másik pedig a második Q&A videó.

Elsõ Q&A videó.

Könyvnek is megállná a helyét a sztorija, én is imádtam mindkét részét. :-) Támogatnám is a Chapters, csak épp munkanélküli vagyok, szóval így jártam... :-/

Amúgy nagyon remélem, hogy April is benne lesz... Nagyon kedveltem.
Nagyon várom. Imádom a sorozatot. Jó sztori, szerethetõ karakterek, fantasztikus világ. Az elsõ játék, amit támogattam Kickstarteren.
Nagyon jófejek, hogy ennyi infót adnak a játékról, persze a Kickstarter miatt ez így logikus. :-D Az viszont látszik, hogy mennyire kezdetleges még a játék minden szempontból. Még csak készülget. Nem lepõdnék meg, ha 2014-ben sem jelenne meg, de azért jó lenne... Szükség van már a történet folytatására. :-)
De kihalt a topic. Akkor kicsit felélesztjük 😊. Új vidi:

Igen-igen, nagyon várjuk!! :-)
Malakai
Ide is, Tornquist új stúdióba ment, a TLJ jogokat licenszelte a Funcomtól és készítik a folytatást végre. 😊
Dreamfall: The Longest Journey sequel announced, in pre-production at new Red Thread Games studio

(\__/) ( X.x) ( } . { )

takysoft
persze, Taky vok, a takysoft csak a regem😄(mert általában mindenhove legalább 6 karakteres reg kell, és megszoktam)

hogy a lány mikor halt meg? azt nemtom. pár dologra rá lehet jönni, fõleg a szobájából. meg mikor beszélnek róla is.. de nem emlékszem idõpont volt-e említve😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

ahhamm... értem, szóval azért csak jól gondoltam, hogy nem volt teljesen megmagyarázva. Nemrég játszottam velük, úgyhogy csak emlékeznék rá... De takysoft feltételezései eléggé helytállók lehetnek. Hm.. csak azt nem tudom, hogy mikor halt meg a kislány. Mert ha 10 évvel Zoe Castillo kalandjai elõtt, akkor naaaagyon valószínû, hogy igaz amit taky mondott. (Hívhatlak taky-nak, takysoft? 😄)
Malakai
Õõ, sztem a lánynak nem igazán volt köze a Collapsehoz, amúgy beletrafáltál a Collapse még egy rejtélyes dolog, mindenesetre Stark kapcsán emlegetik, amikor sok technológiai dolog megszûnt mûködni.
Legalábbis úgy tudom, nem lett megmagyarázva, de valószínûleg ez is Arcadia hatása Starkra, a mágia kezd átterjedni...

Ha vki többre emlékszik / utána olvas, az nyugodtan megcáfolhat dolgokat. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

takysoft
Pedig egész jól bele van magyarázva. a "Collapse"-nak összeomlást jelent.
most furát fogok mondani. Deus Ex 2-ben is volt ilyen. ott az volt a lényeg, hogy volt egy rohadt nagy robbanás, ami akkora emp mezõt generált, hogy kisütött a világon minden elektronikai eszközt.

dreamfallban is valamio hasonló lehetett. egyszer csak minden adóvevõ elnémúlt, és mást nem lehetett hallani, mart nem volt más csat statikus zaj. Tekintve, hogy a játék mindn egyéb részében ilyen csak a kislánnyal történõ találkozáskor észlelhetõ, és arra tippelnék, hogy a collapse az a pont, mikor szegény kislány meghal, és átveszi az irányírást(részlegesen) a központi gépen. az õ fájdalma a static.

vagy valami ilyesmi😄 (lehet nem egyetérteni😄)

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy mi az a Collapse, amit a Dreamfallban emlegetnek?? Azt tudom, hogy akkor történt, amikor April sikeresen a toronyba segítette az új õrzõt... ja, és hogy Starkban volt. Ennyi... Ez az ami kifogott rajtam 😄 Vagy ez olyan, amit senki sem tud? Mert sztem nem magyarázta ezt el senki a 2 játékban. De azért gondoltam megkérdezem itt... 😊
de jó lesz neked 😄
takysoft
Hétfõ-keddig nem leszek😄 megyek húsvétolni nettelen tájakra😞

Malakai
Persze, 1. mondat.
April: Hol vagyok?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

persze, elõször a lelkes magyar rajongók nekiállnak megírni néhány párbeszédet, stb-t. Aztán elküldik a Funcom-nak, akik majd a késõbb elkészült játékba beillesztik a szöveget. Ezt csiripelte a fülembe egy madár ma reggel... Asszem vmi varjú volt 😊
takysoft
magyarítás van már?

(igen tudom, hogy még el se kezdték készíteni, de idõvel nagyon sok eféle üzi lesz majd😄 kezdjük korán😄)

TLJ-s portálom
Még most indítottam el, igyekszem jó TLJ-és oldalt faragni belõle 😄
magyarán kicsit késõn nyitottam meg a topicot 😄 De nem baj, már lehet izgulni... 😊
Malakai
Nincs dátum még, épphogy elkezdték a fejlesztést.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

takysoft
mellesleg mikor jelenik meg a chapters? mármint az eleje😄

foglaljuk össze úgy, hogy összevetettük a saját véleményünket 😊
Malakai
Ja, ez csak egészséges vita volt szerintem, nem volt itt összekapás. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

saját regény, én írom 😊 ha érdekel nézz be a regényírók topicjába. Habár ott csak 9 oldal van belõle az eddigi 79-bõl. És sajnos azok még nem is olyan jók... mert közben fejlõdök... xD
takysoft
milyen regény? saját, vagy ismert téma? esetleg forgotten realms, lotr, vagy talán tlj?

takysoft
nem érdemes azért ezen összekapni😄

jó, véglis ezt taglaltad már egy ideje 😊 ha így fogjuk fel, akkor valóban nem folytatás. De amit mi mondunk, az is igaz, és helytálló... Egyébként én is jobban bírom a vidámabb, mesésebb világokat, az én fantasy regényem és így készülget 😊
Malakai
Pf, najó, én itt befejeztem, más a véleményem, csak magunkat ismételgetjük, máshogy értelmezzük a folytatás szót...
És nekem nincs kedvem ilyen hosszan kifejteni. 😊

De azért remélem Ragnarnak elmondod, hogy a története 1/3 nem tartozik az egészhez, a blogján megteheted. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )