316
Dreamfall Chapters

A The Longest Journey: Dreamfall folytatása, 5 epizódban
  • takysoft
    ilyen chapteres játékért fizet a a franc. majd letorrentezem szépen, fene fogja egyesével drágán megvenni. nem szeretem az ilyen mentalitást... :S

wolf among us-t is csak akkor vettem meg amikor kijött az egész és sale volt steamen :D
    ennek is hasonló sorsa lesz
  • Evoluti0N
    Passz. Annyit lehet tudni, hogy egy-egy fejezet három-három alfejezetből fog állni. Szóval összesen tizenötből. Azonban, hogy egy fejezet milyen hosszú lesz, az rejtély. Néztem a játék fórumát, de ott se találtam semmit. Pedig én is kíváncsi vagyok. Az előző részeket ha nézzük, akkor gondolom, hogy ez rész is 1x hosszú lesz. Szal egy fejezet 2-3 óra, de ez csak puszta találgatás.
  • kemszi2
    várjuk, kíváncsi leszek rá
  • Although
    Azt lehet tudni egy fejezet mennyi játékidőt takar nagyságrendileg?
  • TBTPumpa
    Jöhet!
  • MerlinW
  • Evoluti0N
    Első fejezet október 21-én.

• Evoluti0N
    Halad lassan a dolog. Megkaptuk mi támogatók a beígért háttérképeket és fórum badge-t. Most már csak a játék hiányzik. :D
  • Evoluti0N
    54-es számú ápdét.
  • Evoluti0N
    A legújabb infók szerint PC mellett nem Wii U-ra fog megjelenni, hanem PS4-re.
  • takysoft
    Nagyon szépen köszönjük az infókat
    Hasznosak!
  • Evoluti0N
    Megjelent egy trailer az első fejezetről, ami a Reborn nevet kapta.
    Emellett Steames oldalt is kapott a játék. Habár itt előrendelni még nem lehet, de gépigény már ír:

Minimum:
    Processor: Core 2 Duo 2GHz or equivalent
    Memory: 3 GB RAM
    Graphics: Intel HD Graphics 4000
    DirectX: Version 9.0c
    Hard Drive: 5 GB available space
    Sound Card: Yes

Recommended:
    Processor: Quad Core i5 2.5GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ATI or Nvidia card with 1GB VRAM
    DirectX: Version 11
    Network: Broadband Internet connection
    Hard Drive: 20 GB available space
    Sound Card: Yes

• Malakai
    Nem mondhatnám, hogy annyira örülök ennek, akkor örülnék ha ez azt is jelentené, hogy összesen az epizódok esetleg kicsit több tartalmat jelentenének, mintha egyben lenne, de kétlem, hogy bármi ilyesmiről tényleg szó lenne majd.
  • Evoluti0N
    Új hírek. Szóval: Eredetileg epizódikus megjelenést terveztek, mint mondjuk a The Walking Deadnél. Ezért is lett a Chapters az alcím. Aztán kitalálták, hogy egyben jelenik meg, de megtartották az alcímet. A legújabb most az, hogy mégis epizódokban fog megjelenni, mivel tovább tart a fejlesztés, mint tervezték. 5 epizódos lesz és az első idén ősszel fog megjelenni.
  • MerlinW
    Tipikus Funcom stílus:)
  • IMYke2.0.0.0
    Letisztult, szép. Kellene.
  • Evoluti0N
    Kb. így fog kinézni a dobozos verzió.

• Evoluti0N
    Legújabb ápdét a játékkal kapcsolatban.
  • MerlinW
    Nyammi.
  • Evoluti0N
    Rock, Paper, Shotgun előzetes

És 3 új screenshot.

• MerlinW
    Itt is vagyok:)

+fav
  • Evoluti0N
    És egy kis Crow. Semmi spoiler. :)

• Evoluti0N
    Pár új info: A játék hamarosan (tavasz vége felé) eléri az alfa verziót.

Az EGX Rezzed 2014-en (valami játékos konferencia valami) bemutatták a játék első 30 percét.

Emellett kaptunk egy concept artot egy új karakterről, aki Kian sztorijában játszik fontos szerepet. Bip (ez a neve :D)

• csgj
    Bakker, epic fail. X'D Meló után, késő este, bocs...
  • csgj
    És Crow. :D
  • Evoluti0N
    Crow, Enu-Mar Sand'ya (új karakter) és Theoretically Blind Bob. :)

• Although
    Durva lesz ez nem is kicsit.
  • Malakai
    Csak belenéztem, a párbeszéd rendszer szimpatikus, aprócska változtatás, de tetszik. Többet inkább nem is néztem belőle. :)
  • Evoluti0N
    30 perces pre-alpha.

• Evoluti0N

• Evoluti0N
    2 új videó.

Az első egy ilyen előadás izé, amiben mesélnek a játékról, van pár kérdés is, de ami a legfontosabb, hogy van benne gameplay rész is.

A másik pedig a második Q&A videó.

• Evoluti0N
    Wii U-ra is jön.
  • Evoluti0N
    Első Q&A videó.

• csgj
    Könyvnek is megállná a helyét a sztorija, én is imádtam mindkét részét. :-) Támogatnám is a Chapters, csak épp munkanélküli vagyok, szóval így jártam... :-/

Amúgy nagyon remélem, hogy April is benne lesz... Nagyon kedveltem.
  • Evoluti0N
    Nagyon várom. Imádom a sorozatot. Jó sztori, szerethető karakterek, fantasztikus világ. Az első játék, amit támogattam Kickstarteren.
  • csgj
    Nagyon jófejek, hogy ennyi infót adnak a játékról, persze a Kickstarter miatt ez így logikus. :-D Az viszont látszik, hogy mennyire kezdetleges még a játék minden szempontból. Még csak készülget. Nem lepődnék meg, ha 2014-ben sem jelenne meg, de azért jó lenne... Szükség van már a történet folytatására. :-)
  • Evoluti0N
    De kihalt a topic. Akkor kicsit felélesztjük :). Új vidi:

• csgj
    Igen-igen, nagyon várjuk!! :-)
  • Malakai
    Ide is, Tornquist új stúdióba ment, a TLJ jogokat licenszelte a Funcomtól és készítik a folytatást végre. :)
    Dreamfall: The Longest Journey sequel announced, in pre-production at new Red Thread Games studio
  • takysoft
    persze, Taky vok, a takysoft csak a regem:D(mert általában mindenhove legalább 6 karakteres reg kell, és megszoktam)

hogy a lány mikor halt meg? azt nemtom. pár dologra rá lehet jönni, főleg a szobájából. meg mikor beszélnek róla is.. de nem emlékszem időpont volt-e említve:D