316
Dreamfall Chapters

A The Longest Journey: Dreamfall folytatása, 5 epizódban
  • Evoluti0N
    Book Two trailer szerűség. Igazából az első 1 percben az első Bookból vannak jelenetek és azt reklámozza. Az utolsó 20 másodperc, ami a másodikból mutat jeleneteket. A megjelenés még egyelőre "soon". A címe pedig Rebels.

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.26. 18:47:21
  • Evoluti0N
    Újabb kickstarter update

A lényeg:
    1. A Book Two-nak még nincs megjelenési időpontja. Ugyanakkor a megjelenésig folyamatosan osztanak meg részletes karakterleírásokat olyan karakterekről, akik szerepeltek a játékban és olyanokról, akik csak majd fognak. Elméletileg spoilermentesek.

2. Jön jövő héten a 1.1.2 patch

3. Jövő héten érkezik a teaser a Book Two-ról, amiben a címét is leleplezik
  • Gudott
    Bár még mindig nem volt időm kipróbálni, de a soundtrack tényleg nagyon jó lett.
  • Evoluti0N
    OMG, de jó. :)
  • Evoluti0N
    Megérkezett a Soundtrack is.
  • bélanéni #231
    Na ma estére a programom, most hogy végre ráérek és kint van az 1.1.1 változat, a Dreamfall folytatása.
    Remélem nagyjából ma be is fejezem, meglátjuk
    Igazi csemege ez a játék.
    Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.11.02. 20:37:50
  • Evoluti0N
    Áh, ez sehol sincs egyesek (több)ezres gyűjteményéhez képest. :)
  • bélanéni #229
    Nem gyenge a játék-repertoárod.
  • Evoluti0N
    Tessék. Itt a profil linkem.
  • bélanéni #227
    Hozzáadnálak a Friend list-emhez a Steam-ben, de kb 30 "Evoluti0N" nevű user-t talált.
    Milyen néven vagy, mi az avatar-od?
    (Csak azért mert jó arc vagy )
    Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.11.01. 07:33:46
  • Evoluti0N
    Jah. Nagyobb, mint a tegnapi patch. :D
  • bélanéni #225
    Most fejeztem be a Broken Age Act 1-et, nagyon szuper kis játék. Igaz, kissé rövidke 3-4 óráig tartott.
    Lassan jöhet a Dreamfall folytatás :) De ezt az 1.1.1-et még meg akarom várni.

Most nézem, ebben a szentséges pillanatban el is kezdte tölteni a Steam kliens az 1.1.1-et hurrá!!

Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.31. 22:29:32
  • Evoluti0N
    Áhá. Értem. Én ezt a német szöveges dolgot láttam a fórumban. :)
  • bélanéni #223
    Nem csak, elvileg ha valaki Europolisban mentett játékállással folytatja a játékot 1.1-ben, akkor előfordulhatnak lebegő karakterek. Azóta még nem játszottam, csak belenéztem Europolisba, hogy megy, egyelőre nem láttam a levegőben senkit.
    Elvileg ezt is javítja és még 5-6 dolgot.
    Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.31. 16:16:41
  • Evoluti0N
    Elméletileg az 1.1.1 csak a pár részen véletlenül kimaradt német szöveget fogja kijavítani.
  • bélanéni #221
    Ez nagyszerű, csak tudják tartani a tempót.
  • Evoluti0N
    Jah és azt is mondták, hogy legkésőbb jövő év végéig ki akarják adni mind az 5 Bookot. Ez azt jelenti, hogy legrosszabb esetben is valamikor január folyamán jönnie kell a 2-nek, ha tartani akarják a tempót.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.10.31. 14:42:03
  • Evoluti0N
    A Book 2 bétában van, a 3 alfában. Azt ígérték, hogy november folyamán bejelentik a Book 2 megjelenési dátumát. Remélhetőleg még idén jön.
  • bélanéni #218
    Érkezik az 1.1.1 további hibajavításokkal. Elvileg ma estefelé, ha nem ütköznek újabb problémákba.
    Reméljük azért még idén el tudják kezdeni a Book2-t :)
    Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.31. 12:49:41
  • bélanéni #217
    Nálam ugyanez: 30-40FPS kb, de az betonstabilan.
    Ez igen, na így már teljesen élvezetes!
    Egyszerűen fantasztikus és gyönyörű ez a játék.
    Hát nem fogok kapkodni a végigjátszással, az sicher, ez a játék egy igazi ínyencség.
    Basszus, Broken Age, ez a játék, novemberben meg 100%, hogy megveszem a Never Alone és az Ori and the blind Forest című ínyencségeket.
    Amire ezeken végigmegyek, lassan jön a Book2...
    Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.31. 07:39:47
  • bélanéni #216
    Hurrá! Na egy gyors próba, mindjárt írom, nálam hogy megy.
    Komolyan, le a kalappal a fejlesztők előtt, ilyen k*rva gyorsan megcsinálni...
    Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.31. 07:31:34
  • mester1987
    Oké, köszi. Majd figyelek ezekre.
  • Evoluti0N
    Átvezetők után szokott crashelni. Ha átugrom őket, akkor nem crashel. Szal a crashelő átvezetők után újból elindítom a játékot, majd az átvezetőt átugrom és folytatom a játékot. Nem tudom, hogy bizonyos videók után van-e, vagy véletlenszerűen. Kb. fele-fele arányban crashel utánuk. Főleg az elején csinálta, most már annyira nem jellemző. Emellett Newportban a rendőrség bejáratánál is crashel, de csak akkor ha az ember bemenni próbál, nem kimenni. Állítólag ez javítva lett az utolsó patchben, de nálam csinálta. A grafika lejjebb vitele (16 bitre állítás, 3D modellek kikapcsolása, stb.), valamint az, hogy sétálva, nem futva közelítettem meg a rendőrállomást, segített. Miután végeztem azzal a résszel, visszaállítottam a grafikát.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.10.31. 00:27:47
  • mester1987
    Írtad a másik fórumban még, hogy az első rész crashel. Csinálja még? Utánanéztem amúgy, de a GOG az 1.61-es patch fájlokat tartalmazza, az pedig a legutolsó. Még nem játszottam vele. Hol crashel? A legelején, hol nézzem majd "esetleg"?
  • Evoluti0N
    Nem tökéletes szuperfix 60 FPS, de 30 felett megvan maxon. Ezzel boldogan megvagyok. Konzolon hozzászoktam a 30-hoz. Ha a későbbi Bookokban nem lesz ennél gépigényesebb helyszín, akkor ez így nekem tökéletes.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.10.31. 00:13:35
  • Evoluti0N
    Kijött a patch és Europolis gyönyörűen fut. :) IGEN!
  • bélanéni #210
    Király!

We have encountered a mysterious bug on Windows, however, and we really want to squash that before it goes live
    Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.30. 20:59:21
  • Evoluti0N
    Alakul a molekula.

"Hi everyone! Version 1.1 is ready for Mac + Linux, and those versions are making their way to Steam shortly. We will let you know when they're live!

We have encountered a mysterious bug on Windows, however, and we really want to squash that before it goes live — it might not affect everyone, but we're not taking any chances. The engineers are hard at work tracking down the problem, and we'll let you know how that goes later today.

Once the Mac and Linux versions go 1.1 we will give everyone a shout! And expect an update on the Windows versions at the same time.

Thanks again for your patience: we do think most of you will be happy with the many improvements in 1.1!"
  • Gudott
    Értem. Akkor megvárom a patchet és utána teszek egy próbát. Mivel jelenleg eléggé minimum közeli gépen vagyok, nagy elvárásaim nincsenek.
    Tudtok jó háttérképeket? Én csak azt a pár artworkot találtam eddig ami a gog-os SE verzióhoz jár.
  • Evoluti0N
    Annyira. Nézd meg bélanéni konfigját az álírásánál. Nála is szaggat. Nekem egy 3GB-os Radeon R9 280x-szel 15-20 között van Europolisban az FPS. Ráadásul minimumon és maximumon is szinte ugyanannyi. Steamen is a játék fórumában mindenhol ez a téma. A fejlesztők is tudják, hogy ez nagyon nincs rendben, ezért is igyekeznek javítani rajta. Állítólag az a fő probléma, hogy az Unity motort használja a játék, ami a nem túl könnyű optimizálásáról híres. Nehezen boldogul a nagy területekkel, ahol sok minden történik és Europolis pont ilyen.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.10.30. 16:18:52
  • Gudott
    Tényleg annyira optimizálatlan ott a játék? Nincsenek nagy elvárásaim graf téren, akár low-on is eljátszok vele.
    Valami demo verzió van ? Ha igen, akkor azzal próbálom ki.
  • Evoluti0N
    Várj még vele egy kicsit. Nagyon optimizálatlan lett. A legjobb gépeken is nagyon szaggat Europolisban. Elméletileg a héten jön patch, ami segít rajta. Szóval a jelenlegi állapotában biztos, hogy nálad is szaggatni fog ott. A patch után van értelme megnézni (már ha kijön patch a tört verzióhoz).
  • Gudott
    Nekem jelenleg elég sovány gépem van, nem hiszem hogy menne rajta, egy próbát megejtek és ha megy akkor megveszem. A syberia mellett a TLJ és a dreamfall volt a legjobb történetű kalandjáték (bár az interaktív film jobb kifejezés lenne rájuk :) )
  • Evoluti0N
    Én újrakezdtem múlt hétvégén a TLJ-t. Talán a hétvége folyamán végig is fogom játszani. Utána jöhet a Dreamfall, majd a Chapters második végigjátszása. Addigra remélhetőleg kijön néhány patch, ha más nem, akkor ez az optimizáló. :)
  • bélanéni #202
    Én csak elkezdtem Europolis-t, de 15fps-el megy kb, erősen szaggat, az én gépemen.
    Úgyhogy egyelőre ez semmi, de lehet hogy a most újonnan javasolt konfigon tényleg jól fog menni.
    Lehet előkészítik a patchnek a terepet

Viszont annyira most nem is várom a patch-t, be akarom fejezni BA-t, és még be akarom fejezni a Dreamfall - TLJ történet olvasását a wikin, még csak a 3-4. fejezetnél járok. A recap kb semmit nem ért (nem sokat).
    Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.30. 15:30:16
  • Evoluti0N
    Nem gázos ez. Meg egyébként a minimális több, mint barátságos. Az más kérdés, hogy a jelenlegi állapotában minden konfiguráción szaggat. :D

Minimum:
    Processor: Core 2 Duo 2GHz or equivalent
    Memory: 3 GB RAM
    Graphics: Intel HD Graphics 4000
    DirectX: Version 9.0c
    Hard Drive: 5 GB available space
    Sound Card: Yes
  • Gudott
    Ez eléggé WTF, ebből így nem lesz game nekem egy darabig...
    Belehallgattam a zenébe youtube-on, nem túlzok, évek óta nem hallottam ilyen minőségű zenét.

Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.10.30. 12:25:54
  • Evoluti0N
    Lol! Egyelőre annyit csináltak, hogy a Steamen a leírásnál megnövelték az ajánlott gépigényt. :D

Recommended:
    Processor: Quad Core i5 2.5GHz
    Memory: 8 GB RAM
    Graphics: ATI or Nvidia card with 2GB VRAM
    DirectX: Version 11
    Network: Broadband Internet connection
    Hard Drive: 20 GB available space
    Sound Card: Yes

A 4 GB ramból 8 lett, meg az 1 GB-os graf kártyából 2.

• bélanéni #198
    A Broken Age-t érdemes kipróbálni. Eddig 2 órát játszottam, vicces, de jó sztorija van, nagyon tetszik.
    Kőkemény 4000 Ft-ba kerül, és a Book2 ingyenes lesz majd.

A Dreamfall-t folytatom, ha ezt végigjátszottam, addig már 100% hogy lesz patch. Megnéztem a recap-et, hát... igényes, de nem valami részletes. Azért több mint a semmi. Azt a Dreamfall wiki-t szép lassan majd elolvasom, az kb olyan mintha végigjátszanám a játékot, csak 10-ed annyi ideig tart.
    Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.28. 23:54:37
  • Evoluti0N
    Jaja. A The Secret World is jóféle. Igazából annyira jó a sztorija és az egész hangulata a játéknak, hogy nem is MMO-ként játszottam, hanem single player játékként, ahol véletlenül más játékosok is szaladgálnak. :D
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.10.28. 19:00:37