316
A The Longest Journey: Dreamfall folytatása, 5 epizódban
-
#276 Unity5 frissítés kapcsán hozzáteszem, csak a steam-es, tehát ne lepődjön meg senki, ha esetleg GOG-n nem látja még. Ott ha minden igaz együtt jön a negyedik résszel. -
Evoluti0N #275 Múlt héten kijött az Unity 5 patch végleges verziója az első három epizódhoz, csütörtökön pedig érkezik a negyedik epizód, természetesen szintén Unity 5-tel.
-
Evoluti0N #274 Igen. Pont azért kell sokat várni, mert természetesen először az első három epizódnál váltanak motort. -
Although #273 Remélem lesz egy összedolgozott, komplett verzió. Motor váltásnál nem tudnom működhet é. De úgy terveztem megvenni nem részenként. -
Evoluti0N #272 Új update.
TL;DR Eldöntötték, hogy átváltanak Unity 4-ről 5-re, hogy jobban fusson a játék, mint eddig. Ez azt jelenti, hogy csúszik a 4. epizód ahhoz az időponthoz képest, amit elképzeltek. Most, hogy mi ez az időpont azt nem tudni, mert nem jelentették be. Szóval magyarán mondva nem tudni, hogy mikor jön.
Saját megjegyzés: El lehet könyvelni, hogy az utolsó epizód valamikor csak jövőre fog kijönni.
Ez tök jó, ha azt nézzük, hogy egy teljes, nem epizodikus játékot ígértek eredetileg, mégpedig tavaly novemberre. :D -
Evoluti0N #271 Végigjátszottam a Book 3-at. Nagyon jó lett. Beindultak mindenfelé az események és megy a kavarás ezerrel. Kicsit rövidebb, mint az első kettő. Gondolom, hogy ezért is kellett "csak" 3 hónapot várni és nem majdnem 5-öt, mint a Book 2 esetében. Így is azért 4-5 óra tartalom van benne, ha az ember nem rohan végig. -
MrAndree #270 Én is azt várom. De sajnos valószínűtlen hogy még idén kijön az összes epizód. -
Although #269 Ahogy elnézem emberünk még mindig nem felejtette el hogy kell jó történetet csinálni. Mindegy megvárom míg egybe lesz minden rész :) -
Evoluti0N #268 Tölthető a 3. epizóóóód!!!! -
Evoluti0N #267 Book 3 Zoe trailer. Szvsz elég spoileres. Szal az nézze meg, aki nem bánja, hogy leleplez pár meglepetést.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.06.22. 19:53:48 -
Evoluti0N #266 Június 25-én 3. epizód. -
Evoluti0N #265 Crow!
Megjelenési dátum nincs. Valamikor nyáron. Azt is írták, hogy nem biztos, hogy mind az 5 rész kijön még idén (milyen meglepő). BTW kb. annyit tudni még, hogy Kian szakállal, Zoe meg új frizkóval jelenik majd meg. Ahogy a videó végén is látszik. Ahogy az is látszik, hogy Realms lesz a 3. epizód címe. -
#264 én meg rajta állok -
Evoluti0N #263 Uh, nagyon messze vagyok én Pesttől. :D -
#262 Koma, béke van :)
Pesti vagy? Fussunk össze hétvégén, meghívlak egy sörre, és kidumálhatjuk az egész szériát.
Csak egy kis ártatlan szarkazmus volt :D -
Evoluti0N #261 Nem lehet minden játékban ezt eljátszani. A fejlesztés időbe és pénzbe kerül. Nem engedheti meg magának mindegyik fejlesztőcsapat, hogy ilyenre pazarolják a pénzt. Főleg egy Red Thread kaliberű kis csapat nem. Mindenkinek megfelelni pedig nem lehet és nem is kell. A fejlesztőknek joga van azt betenni vagy nem betenni egy játékba, amit és ahogy akarnak. Elvégre művészi szabadság van, vagy mifene.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.03.18. 18:51:38 -
#260 Énszerintem meg legyen boobfiziksz és legyen kapcsolható, hogy mennyire akarjuk ledérre a főszereplőt (és másokat). Mivel van ahol ha csadorba lenne is fújolnának, van aki meg dögös ruciban, vagy meztelenül szereti. A közönség-igényeket gyorsan ki lehet elégíteni. Ezé van ME-kbe mindenféle homokos jelenet is, mert akit az érdekel, kihozhatja azt is, aki meg maradna hetero az meg szintén megkapja ami neki jár, aki meg félénk, az nem románcozik oszt kész. ha pl. induláskor megkérdezné a program, hogy hány évesek vagyunk, melyik nem(eket) preferáljuk és milyen neműek vagyunk és eszerint szűrné a szálakat, mindjárt nem lehetne felháborodni. -
Evoluti0N #259 Azért ne essünk át a ló túloldalára. Nem bánom, ha vannak a játékban pucér részek (Heavy Rain), de azért ne legyen végig meztelen a karakter, mert akkor azért tényleg veszít a játék a komolyságából. :D -
#258 Namost minket meg az sem zavar, ha folyvást anyaszült meztelen, mint a Beyond: Two Souls-ban megpiszkálva az Ellen Page-ről mintázott főkari az egyik résznél... SŐT! Szeretjük! :D
http://www.dailymotion.com/video/x24pft4_beyond-two-souls-nude-glitch_people
Az emberi test gyönyörű, főleg Ellen-é. És? Nincs rajta mit szégyelni... -
Evoluti0N #257 Úristen. Neked tényleg gondjaid vannak. Kifejtem az ellentétes véleményemet, leírom, hogy miért nem értek egyet veled, erre te rögtön ennyire magadra veszed és valami komoly támadásként állítod be. Mindegy, felejtsük el a dolgot, mert ennek semmi értelme. -
#256 Igen, kényelmetlenül érzem magam egy alsóneműs nőtől.
Biztosan valaki gyermekkori szexuális zavar miatt lehet. Gondolom valahol mélyen biztosan meleg vagyok, de persze az is oka valamilyen sérülésnek.
Hajjaj, csak barátnőm meg ne tudja!
Szeretnél tovább pszichoanalizálni? Vagy hajlandó vagy elfogadni, hogy nekem ez a rész nem tetszik, mert tökömtudjamiért, egyszerűen nem illik bele. Erőltetetten szexuális jellegű, ami totálisan nem illik a játékmenetbe.
Hidd el, én nem tervezem, hogy megváltoztassam a véleményed. Nekem aztán olymindegy, hogy téged ez zavar-e, vagy sem. Nem tettem megjegyzéseker arra sem, hogy ez mit mond a te stílusérzékedről.
"Bocsi, de ez hülyeség. Túlreagálod az egészet." ... " Az emberek éjjel alsóneműben alszanak. "
Na igen, de nem szoktam 3 centiről a bugyijukat nézegetni, mint itt az átvezető animációkban. Az egyikben konkrétan odascrolloz a kép.
Nincs gondom az egészséges szexuálitással, amikor a városban futkározik még jó néha az alakjára pillantani. De ami túlzás az túlzás. És amikor a 23"-os monitorom 60%-át a bugyi teszi ki az átvezetőben, az túlzás.
Nem mellesleg a Facebookos kommentek között meg-meg említik. Ahogy a szellemfákat/dobozokat is amiken át lehet menni.
Meg vannak benne logikai bukták. Egyértelműen látszik, hogy kicsit meggondolatlanul szőttek bele dolgokat a meglevő játékmenetbe. Pl a potion, amit megiszol... erőltetett magyarázat arra, miért nem látnak az őrök, de még működhetne is..... HA nem szólna 2 puzzle is a játékban arról, hogy ne lássom meg valaki. Az egyiknél(alkimista anyagok ellopása) még meg is értem, mert legalább közel vagyunk, de a robbantós feladatnál mintha totálisan hasztalan lenne a potion, amit ittunk.
Ami remek, az a karakterek. Egyre több van, és egyre komolyabban lehet bonyolítani a szálakat.
Nagyon látszik, hogy a történet fő vonala jól át van gondolva, és nagyon tetszenek a kis nüansznyi apróságok, amik már most láthatóak a döntéseink nyomán.
Enu-t amúgy én is bírom :) De asszem rá már szemet vetett az egyik srác a játékban. Pedig jó lett volna Kian-nek :D (a vörös maca se rossz persze, de Enu a nyerő)
Hát de persze azt már megtárgyaltuk, hogy én valami elnyomott meleg szerencsétlenség vagyok, akit zavar, ha egy nő bugyiban lófrál mellette.... Szóval az én véleményem nem túl fontos... -
Evoluti0N #255 Enu az új fan kedvenc. Én is imádom. Nem saját alkotás. :D
-
Evoluti0N #254 Ja és az előző részben több olyan rész volt, amikor alsóneműben mászkált, akár ébren, akár álmában, mint itt. Mondjuk még mindig nem értem a dolgot, de mindegy. -
Evoluti0N #253 Bocsi, de ez hülyeség. Túlreagálod az egészet. Ráadásul egyáltalán nem volt hosszú az a rész (5 perc maximum egy 7-8 órást fejezetben). Ráadásul tök normálisan volt öltözve. Ha azért csinálták volna, hogy erre verje az internet, akkor nyilván valami kihívóba öltöztették volna és nem egy pólóba és egy egyszerű bugyiba. Nem tudom mit vagy ezen ennyire kiakadva.
Utánaolvasgattam a játék Steam fórumát és senki még említésre méltónak se találta a dolgot. Az emberek éjjel alsóneműben alszanak. Tök normális dolog. Nem volt és nem is érződött semmilyen szexuális vonzata a dolognak. Egyszerűen aludt, álmodott, abban volt amiben aludt.
Ha meg nem izgulsz játékbeli karakterekre, akkor meg mi a gond? Miért érzed kényelmetlenül magad egy alsóneműs női karaktertől?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.03.15. 20:51:04 -
#252 jó, hát rá lehet húzni, hogy logikus, meg azt is h művészi
de ténykérdés, h azért van benne bugyis rész, mert erre veri a fél internet.
én meg pixelcsajokra nem szoktam, így egy idő után besokalltam.
Draemfall-ban is volt igen. Alig 1-2 perc.
-
Evoluti0N #251 Jah, az objective bug nálam is megvolt. Emígy szerencsére más buggal nem találkoztam. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem voltak. Olvastam a neten, hogy sokkal találkoztak mások. Nekem inkább még mindig a durva optimizálatlanság zavar. A patch óta Europolisban elég elviselhető a helyzet, de Marcuriában elég katasztrofális.
A fehérneműs résszel nem értem, hogy mi a gondod. A Dreamfall TLJ-ben is voltak hasonló részek. Logikus, hogy abban alszik és abban van, amikor felkel, vagy amikor "álmodik". Fura lenne, ha ezeket a részeket úgy oldották volna meg, hogy fel van öltözve.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.03.14. 14:14:02 -
#250 Nekem kicsit csalódás volt.
Na mondjuk az első Könyvet már a patchek után játszottam, szóval emiatt is lehet, de ez a második átkozott bugos :S
Kb 5 percenként futsz bele Marcuriában valami tereptárgyba, amin simán át lehet gyalogolni. És azért igen hülyén néz ki, mikor Alvane fején átmegy egy léc, vagy benne áll egy dobozban.
De akadtak komolyabb dolgok is:
Meg az egyik quest is picit bugos volt.
Azt kérte, látogassam meg Rezát. De már a quest előtt meglátogattam, így az az objective benne maradt a listában a játék végéig (Kian-nal is)
Plusz ami Propastban csak picit volt idegesítő, az Marcuriában már sokkal inkább. Sok-sok épület, és neked semmi közöd egyikhez sem. Millió ajtó és sehova nem lehet bemenni.
Meg elhiszem én, h csinos Zoe bugyiban, de ha a játékidő harmadás alsónemüben tölti, az picit olyan komolytalan...
A story viszont valóban elsőrangú. -
Evoluti0N #249 Végigjátszottam a 2. epizódot. Huh, de beindultak a dolgok. Olyan döntések voltak és olyan fordulatok a sztoriban, hogy csak néztem ki a fejemből. Nem tudom, hogy milyen hosszú volt pontosan. A Steam úgy írja, hogy 12 órát játszottam az utóbbi két hétben, de abban benne van az első epizód is, mivel azt újrajátszottam mielőtt kijött volna a 2. Ugyanakkor elég gyorsan végigmentem rajta, nem úgy, mint első alkalommal, szóval szerintem abból a 12-ből 7-8 lehetett a 2. -
Although #248 Szépen megvárom míg egybe lesz utána megvesszük. Türelem rózsát teremt :) Mostanában annyi mindent kellene megvenni az idő meg véges :) -
#247 jah tőtikézi -
#246 Ideje volt...:) -
Evoluti0N #245 Kijött a 2. epizód. -
Evoluti0N #244 "Dreamfall Chapters Book Two: Rebels will be delayed until Thursday, March 12th, at 1900 Oslo headquarters time (CET). That's 11 AM PDT, 2 PM EDT and 6 PM GMT."
-
Evoluti0N #243 2. epizód trailer
-
Evoluti0N #242 Screenshotok a 2. epizódból. -
Evoluti0N #241 2. epizód március 10-én. Állítólag 50%-kal hosszabb, mint az első. -
#240 Jaah:) -
Evoluti0N #239 Eh. Nem elég egyértelműen fogalmaztam. Kickstarter update-re gondoltam. :D -
#238 Hm nekem idén még nem frissített semmit. -
Evoluti0N #237 ... Újabb semmitmondó update jött tegnap. Még készül a 2. epizód, kb. 10 nappal a megjelenés előtt fogják csak bejelenteni a megjelenési dátumot, bla-bla-bla. Állítólag sokkal hosszabb lett, mint ahogy tervezték és ezért kell ennyit várni rá és állítólag a 3-ra nem kell majd ilyen sokat. Plusz még mindig tartják azt a tervet, hogy ősz/év végéig kijön mind az 5.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.01.17. 14:41:20