274
Metroszexuális
-
hawkie22 #274 Az mekkora film volt. :) -
hawkie22 #273 Azért 20 évesen tudja már ellátni magát az ember, ne másoktól függjön. Szóval ha 20 éves korodtól magaadra voltál utalva, az teljesen normális. -
#272 úr isten ez is mekkora topig volt :O -
#271 hát, röviden olyan valaki, aki túl sokat foglalkozik magával. De olvass vissza az első oldaltól... -
Orionk #270 egyáltalán, mit jelent az, hogy valaki metroszexuális? -
#269 Ésatöbbi, sallalalla-blablabla :)))))) -
Seeley #268 és mérnök lennél, és pont te tervezted volna a börtönt....:D -
#267 Ha lenne és börtönben csücsülne és az USA-ban élnék talán... :))) -
Seeley #266 a tetyódért csak meg tennéd :DDD Have a little faith, bro' :P -
#265 Szerencsére, mivel franc sem akar annyi tetkót, sőt, egyet sem :))))))) -
#264 -
#263 T-Bag > szkófild -
Seeley #262 Szkfíld csak egy van, az igazi, the best. világláv -
#261 A fejem állítólag Scofield-es, ha hagyom akkorára megnőni a hajam :))))) -
Seeley #260 :D -
#259 oké van ízlésed:P -
#258 1. tudom, azért kérdeztem
2. sejtettem, azért kérdeztem
3. - || -
:)) -
Cat #257 1. a buzi és a metroszexuális között semmilyen összefüggés nincs. Rengeteg meleg nem fordít figyelmet a külsjére (kövér, szakállas stb.).
2. a csávó tuti meleg.
3. nem metroszexuális, legalábbis a kép alapján nem az. -
#256 Na de ez nem tiszta, hogy ő most akkor nagyon meleg, vagy nagyon-melegnek-látszó-metroszexuális-de-közben-azért-csajozó :)))))) -
Seeley #255 Nem, vagyis szeretem a foci tudását, de tőle csak örökölni lehet a labdát, majd ha megtanul passzolni jólesz :P
Amúgy a kedvencem Wentworth Miller, alias Scofield a prison breakből :D Modellek közül meg Adam Senn, Andrew Cooper, Caleb lane..stb. -
Cat #254 téged nem, viszont az Ő tipusát ismerem - mármint nem személyesen, hanem a lányos, passzív melegekre tényleg sok csaj bukik, szeretik ha van ilyen barátjuk. És nem csak mert trendi dolog, hanem nyilvánvalóan jól megértik egymást, ki tudják dumálni együtt a pasiügyeket. -
#253 Látom nagyon ismersz. :)
Egyébként meg az olyan lányoktól kb. hányingerem van, akiknek az ilyen típusú férfiak (férfiak??? lol, inkább hímribancok) tetszenek, szóval nem irigykedem, ne aggódj :) -
#252 Aha, na az olyan csajok, akik egy próbababára képesek nedved termelni, azokat meg is érdemli. -
Cat #251 biztos, hogy nem, de az is biztos, hogy több barátnője van, mint neked ;) -
#250 mint Cristiano Ronaldo, fogadjunk ő a kedvenced!:) -
#249 ok, de miattam ne is kérdezd meg, annyira nem érdekel :) -
Seeley #248 Nem tudom, nem érdeklődtem ez ügyben utána :D Csak jófej, bulikban szoktunk találkozni, a magánügye amúgy is :)
Ne ettől legyél nyugodt. ;) -
#247 Azért mondtam, mert így van. Nem fogok vitázni ilyen dolgokon, olyan következtetéseket vonsz le, amilyeneket akarsz.
De legalább megnyugtathatnál, hogy "Déni bitch" ugye nem a csajokra bukik. Mert ha igen, akkor elég keményen beteg a srác. -
Seeley #246 Csak onnan hogy ezt többször mondtad:
"de az már furcsa, hogy sok lány jobban vonzódik a lányos fiúkhoz... Szerintem."
De csak egy következtetés, ha téves akkor sorry, és akkor meg már végképp nem értem hogy mi a nagy gondod az ilyenekkel?! :) -
#245 "Ha meg nem tetszel a csajoknak"
Ez most megint honnan jött? :)
"sok energiát megspórolnál ha nem ilyeneken kattognál"
Kedves vagy, hogy aggódsz értem, de nem kattogok ezen, csak van egy véleményem. És ha te elmondhatod a sajátod, akkor én is. -
Seeley #244 Nem, de furcsa ha kiakadsz azon ha valaki 'színesebb'. megfér Ő is meg Te is.
Ha meg nem tetszel a csajoknak az nem biztos hogy az ilyen fiúk miatt van. Én sem kesergek ha az anorexiás hajtóskurvák a favoritok a férfiknál, úgysem tehetek semmit. Lázadozni meg baromság.
ű
sok energiát megspórolnál ha nem ilyeneken kattognál, szerintem. -
#243 "Miért kéne egyen embereknek lennünk?"
Ja értem, tehát minden férfi egyenember, aki nem néz ki / viselkedik kis ribancként?
"nem kötelező keresned az Ő és a hozzá hasonló társaságát."
KI KERESI?
"vagy miért kattogsz rajta ennyire? Konkurenciát látsz benne?"
Jaaaaajj, de rossz duma :) Igen persze: konkurenciát látok egy a férfi nemet megszégyenítő ribiben :))))))))) OMG! Azért kattogok rajta ennyire, mert kezd átmenni kissé aberáltba ez a világ, ami nem lenne baj, mert a másság nem zavar, de az már furcsa, hogy sok lány jobban vonzódik a lányos fiúkhoz... Szerintem. -
Seeley #242 Nem rá céloztam. Mondjuk őt ismerem, és aranyos és jófej. Nézd, neki ez a stílusa, így érzi jól magát. Miért kéne egyen embereknek lennünk? nem kötelező keresned az Ő és a hozzá hasonló társaságát. vagy miért kattogsz rajta ennyire? Konkurenciát látsz benne?
Amúgy nekem a modell pasik jönnek be, szóval lányos, szép pofi, és vékony, de izmos sportos test....nem oylan vékony mint Dénes. -
#241 Már bocs, de azért az igényesség és a #180-as hsz-ben belinkelt ribi (igen, a srácra mondtam) között van némi különbség... Én is igényes vagyok, de nem akarok nőnek, pláne nem k*rvának látszani :) -
Seeley #240 Miért, mi jöjjön be a csajoknak? te? És gondolom csak a bombázóknak, mi?
Ha neked vannak igényeid a másikra nézve akkor viseld el hogy neki is lehetnek...
Én szeretem ha egy férfi nagyon igényes magára, már-már piperkőc, nyugodtan vásároljuk le a Clinique törzskártyámat együtt :) -
#239 loller -
#238 Én úgy feltűnősködöm, hogy nem is vegyülök a tömegbe és így nem is látnak. :D -
#237 alap...
végre egy ismerős az sg-n:)
-
#236 egy ismerős... Tod ki vok Brolly? gondolom ismersz -
contego #235 akkor te kivételes vagy mert a legtöbb ember azért idiótáskodik, hogy kitűnjön a tömegből