227
csaj felszedése
-
#107 Hülye újrekk
-
Cmdr #106 "Na kiváncsi voltam erre a csajra. Ma reggel felkeltem és elmentema buszmegállóba. Láttam ott egy srácot majd kidülledt szemekkel figyelt egy csajt. Na mondom ő lesz az. Oda mentem a lányhoz és 11-re már meg is volt szerényen."
Ezzel csak az a baj hazudozós bírka gyerek, hogy nem mondta a srác, hogy melyik buszmegállóról is van szó! Szerintem jobb lesz, ha kussolsz ezek után!
-
#105 jah, adj neki egy 5000-est, hátha hivatásos -
#104 ez azért már durva -
Ben C #103 Üsd meg.
lehet mazochista -
#102 Az nem lehet én most rajta vagyok a csajon, és sehol sem látom itt a srácot. -
#101 vagy lehet marathoni szexbe kezdett a csajjal, a világcsúcs megdöntése érdekében -
#100 picit talán!:) -
Vlala #99 Nem vagytok Ti egy icipicit gonoszok? -
#98 lál xDDDDD -
#97 Ez jobb,hogy én erre miért nem gondoltam. -
#96 Vagy közben rájött hogy meleg. ÉS már rég a buszvezetővel kavar. -
#95 Elütötte a busz! Biztos így akarta felkelteni a csaj figyelmét! -
szando #94 Regisztráció időpontja: 2007. 03. 01.
Utolsó üzenet időpontja: 2007. 04. 01. 15:20
Utolsó látogatás időpontja: 2007. 04. 01. 15:30
nem is lesz szvsz.. :) -
#93 meg hát -
#92 De most tányleg, van valami fejlemény? -
#91 :D -
#90 bölcs meglátás -.- -
#89 minden nő szabad akin nem fexenek. -.- -
n3whous3 #88 Fúúú, ez övön aluli volt -
#87 Na kiváncsi voltam erre a csajra. Ma reggel felkeltem és elmentema buszmegállóba. Láttam ott egy srácot majd kidülledt szemekkel figyelt egy csajt. Na mondom ő lesz az. Oda mentem a lányhoz és 11-re már meg is volt szerényen.
Ja azt üzeni neked, hogy nem jössz be neki. De ne búsulj, más lány is szokott állni ott a buszmegállóban. -
#86 nekem olaszba volt hasonló :D -
szando #85 aki nem tanul nem baszik -
n3whous3 #84 Guide me Master on the path of glory! -
#83 Miért, ha téged elcsábít, akkor nem fog-e más? :D -
n3whous3 #82 Na jó, ha így gondolkodik az ember, akkor nem is sül ki semmi -
n3whous3 #81 Nekem ilyen logikai szintű gondolkodásom van és emiatt előjön az alábbi fóbia: ha el tudom csábítani, akkor vajon ugyanúgy nem fogja-e más??? (Ennek az elejét aztán jól megfogalmaztam :) ) -
#80 haveromnak sikerült, és 1,5 éve együtt vannak -
n3whous3 #79 Szarabb ügy, amikor ráveszi magát az ember arra, hogy beszél a kiszemelttel és aztán meg kiderül, hogy van barátja. Aztán csak öli a dolog az embert, mert még mindig szeretne valamit a csajtól, de nem valószínű, hogy sikerül.
Így a körkérdés: szerintetek el lehet csábítani egy olyan csajt, aki foglalt és nem is (nagyon) szeretne "váltani"? -
#78 a bátyja még összejöhet -
#77 Aztakuva, azért ez durva lenne sztem, egy tök idegen megkérdi, hogy nem kérsz egy üdítőt? Ez a discoba megy csak el -
#76 Én Siófokon a Palaceban jártam így, egymás után 4 csaj szólt vissza németül, és tudni kell, hogy engem abból a nyelvből mindig átrugdostak 2essel. De az egyik nagyon komoly volt, mezitláb táncolt, mondom odamegyek, ez volt még az első akihez odamentem. Elkezdett nekem táncolni, majd mutatta hogym mennyünk ki, de mikor az első mondatát hallottam, hát... Olyan 30 szóbol állt, amiből annyit értettem meg hogy köszönt (azt se tudom leírni (érettségim 3as))! Ezek után kicsit nehézkes lett volna befúzni, és csak ennyit mondtam neki MAGYARUL(sok pia hatása), "Nem tudok németül"(pedig nagyon tetszett)
Tanulság:
1.: Palaceban német nyelvtudás kell, mert 90%a az
2.: ne vegyél rostos gyümölcslevet ott, mert decije 150 ft -
#75 Ez komoly? 18-25? Odamész hozzá és beszélgetni próbálsz vele, ennyi! Hamarabb megtudod, mint az első válasz jött, hogy mennyi az esélyed!
ez:
vagy ez: -
ugot2know #74 látom,elnéztem,sorry
10. legnépszerűbb téma :( -
#73 nem rólam szól a történet!xDDDDD -
Vegas #72 mi a faszt akartok? -
ugot2know #71 szerintem,ha a név után elkezdett belőle dőlni a szó,akkor volt esélyed...gondolom nem a tőzsdei ingadozásokról beszélt -
#70 nem, ezt csak simán elbasztam:D -
ugot2know #69 kérd el a jegyét vagy a bérletét! -
ugot2know #68 azt hittem romantikus vége lesz,mint pl. kora reggel megszöktél az ágyából vagy ilyesmi! :)