227
csaj felszedése
-
#67 Azért arra figyelj, hogy beszéld azt a nyelvet, amit a csaj is. Ok, gondolom, mindketten beszéltek magyarul, ezt csak azé írtam, mert nekem volt anno egy kisebb kellemetlenségem.
Egyiptomban voltunk nyaralni, és a szállodában ahol voltunk minden este volt vmi műsor, vagy játék, vagy akármi, amire (mivel anyumékkal voltam és kurva unalmas volt a nyaralás így) mindig elmentem. Ott láttam minden este egy csajt, aki néha engem is nézett, de sosem mertem megszólítani. Aztán utolsó este, mondom megpróbálom, ha elutasít, holnaptól úgy sem látom többet.
Fogtam, odamentem hozzá, megbökdöstem a vállát, megfordult, és akkor jutott eszembe, hogy baszki nem beszélek semilyen nyelven, csak magyarul:D Ugyan tanultam németet 10 éve már akkor, de sosem tudtam megtanulni használhatóan, angolt meg csak következő évben kezdtem.
Szóval állunk így a csajjal egymással szemben néz rám, hogy mi van. Aztán összeszedtem nagy nyelvtudásom ami így a számítógépes játékokból rámragadt.
-Hi! Whats ur name?
-Hi, (már elfelejtettem, de nem is lényeg) I'm Christi. Hablaty hablaty hablaty hablaty hablaty hablaty.....
Egy kurva szót nem értettem. Csaj így várja, hogy mondjak valamit. Csak nézek...
-Na jól van, hagyjuk a faszba, pá...
Azt visszamentem a szobába és imádkoztam, hogy ne lássam másnapig...
Szal csak gondoltam elmesélem az én kis sztorimat. -
#66 van egy lány a buszon nap mint nap látja,de nem meri leszólítani,pedig nagyon tetszik neki.és ez ügyben kér tanácst!:) -
peacyg #65 Szerintem ez egy rohadt nagy baj...és régen rossz ha valaki msnen közeledik vagy ott akar megtudni információt egy csajról vagy valakiről. Én még csak 20 éves vagyok, de soha nem kedzenék elektronikus úton egy kapcsolatot, csakis személyesen... -
#64 véletlen se neked irtam -
#63 nem olvasom vegig a hozzaszolasodat de a topicnak mi erteleme? -
don gyula #62 szerintem csak nem akart összenyomódni...) -
don gyula #61 szerintem nem ez döntött hogy MOST utánamentél vagy nem mentél. én se mentem volna utána sztem.Bár kitudja mi lett volna a helyes döntés.
A lényeg hogy tényleg oda kell menni elé és beszélgetni kell vele.
a neked továbra is tetszik akkor 1x ugyis elé mész és meg fogod neki mondani hogy : "csöcsi hát tod bejösz nekem" vagy valami ilyesmit:)
előbb utóbb fog magának valakit találni ha nem lépsz valamicsskét.
csinálj ugy mint a filmeken:) ha vamait visz a kezében lökd meg és segíts neki összeszedni :D:D vagy tomis én
én szurkolok neked. -
don gyula #60 ha ezt nekem írtad akkor valamit félreértettél:))
én már nem akarok játni a csajjal..:) barátok maradtunk a csajjal az ikertestvérével meg nagyon jóba vagyok egyik legjobb barátom.
de ha ugy vesszük a csaj is az egyik legjobb barátom.:) mert vele lehet normálisan beszélgetni értelmes dolgokról is de a poénra is vevő. de már mondjuk ugy nem vonzódom hozzá XDXD az már 1 éve volt mikor járni akartam vele:) történt már azóta egy és más:D most nem részletezem..:D -
#59 ez is kész :D -
#58 sztem kezdj el érdeklődni a bátyja iránt, ha a csaj nem jönne össze csak ez az egyetlen módszer hogy a közelébe legyél, lehet mákod van és bejösz a csávónak -
#57 -
don gyula #56 velem is volt 1x ilyen:)
volt a suliban 1 csaj és annak volt 1 fiu ikertestvére.
évfolyam társak voltunk (vagyunk is még).
na szal Angol órán csoporotra oszva velük szoktam lenni és a fiuval tök jóba lettem (még mindig tök jóba vok vele) és utána rájöttem hogy tökre tetszik a csaj:) mármint az ikeretsvére a fiúnak. addig a csajjal nemigen foglalkoztam. aztán 1x amikor elbédlőben ettem a fiuval:) haverommal:) odajött az csaj ikertestvére:) mondtam tök jó poénokat ijenek.telt mult az idő néhe beszélgettem vele (nem sokat). aztán jött a tavasz. és én meg az ikertetvérek is Hittanra játunk és hittan után sokszor mentünk fagyizni. én és az ikertestvérek ott sokat beszélgetünk hülyültünk kurva jó volt. és aztán lett nete az ikreknek. MSN-eztem a csajjal is meg a fiuval is. és egyszer amikor jövök haza velük akkor kérdezi a csaj mikor leszek MSN-en. hát mondom majd estefele, mondja ok:). megörültem meg minden tök happy volt:)))
este fent is voltam MSN-en és írt nekem.beszélgetünk jó sokat sok vicceste írtam semmi:)
másnap jövünk haza már akkor nagyon próbáltam a kedvében járni.lestem mikor fejezi be az ebédet adtam neki csokit iylen apróságok..:)
és amikro megy be a házukba mondja tök jókat írok MSN-en.
MSN eztünk sokat meg minden sétáltunk ilyenek és közeledik a nyár.
jól alakult a dolog és egyszer ugy felébredek mondom magamba ma megint lesz Agol és találkozo a csajjal:) mondom tök jó lesz.
és amikro jöttünk volna haza az ikrek meg én teljesen meguntam hogy álandóan nyalom a seggét a csajnak..rádöbentem hogy nem is tetszik annyira. valahogy annyit udvaroltam neki hogy meguntam. pedig sztem összejött volna. de nem bánom hogy nem jött össze mert nagyon jó barátok vagyunk. sokkal természetesebb vagyok vele mint amikro udvarolam neki. és sokal jobban bír most mint akkor de cska barátság maradt:))
ez az én kis történetem. lehet van benne 1 pár helyesírási hiba de elég gyorsan írtam :D -
#55 van pár Vicces Hsz XD
pl: #34 #39 #41
de szurkolok:) -
Emmegki #54
ez qrvanagy -
Landor #53 howto pick up a girl
-
#52 asdfasdf:DFASD_:SDFA_ASDF:SDF_:F_:SDFA_FSD -
#51 bazmeg megfulladok a röhögéstől :DASDSA -
#50 -
Goth #49 bazmeg :DDDDd -
#48 Hát,ha nem mered megszólitani,füzet elő,lap kitép,és dobáld meg galacsinal!:D
Ha meg odafigyel,és ő szólit meg téged,akkor már zsir!:D
Szia!Mi a kurva anyádért dobálsz?
Tetszel!Iszunk vlmit?:) -
#47 párszor fellépsz, és simán megszokod -így voltam a zongorával...- -
#46 ezt már mondták egy párszor, de egy kicsit szégyenlös vagyok a tömeg elött -
Dave John #45 löltopic!
Kérdezd meg a csajtól, hogy ő is szeret-e a dugigtömött, izzadós-büdös emberek között utazni akik félpercenként finganak, böfögnek és büdös a szájuk,mert Te nagyon szeretsz!
alternatívák:
-Csá kijány! Hagyd a francba a buszt, gyere szállj be a kék IFÁmba, itt parkolok vele a Tesco melett
-Héllóka kislány! Gyere meghívlak egy kisförccsre!
Sok sikert! -
#44 próbálkoztál már stand uppal? :)
mert ha ezek így spontán jönnek...akkor lenne mit keresned a színpadon -
Goth #43 ne kerülgesd a konfrontációt, odamész, és megkérdezed, hogy megszagolhatod-e a kisujjkörmét, vagy ilyesfélék. -
eLiXir #42 áááááááááááááááá az első iszonyatdurva :DD: -
#41 szia te is buszra vársz?
Nem bazd meg arra, hogy kiépüljön itt is a 4-es metró.
vagy.
szia te is buszra vársz?
Nem, a pasimra buszvezető és most jön.
vagy.
szia te is buszra vársz?
Nem, én itt kurválkodom
-
#40 A felesegem azt mondta, hogy szerinte el kellett volna kiserned :) -
Taibi #39 Pl: "egy szúrással két disznót öltem meg hétvégén..., még visítani sem volt idejük" -
#38 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddd -
#37 akkor kitalál vmit :D -
Ronny #36 és ha nincsenek nagy férfias tettei?:) -
#35 de szar XD -
Taibi #34 Lökd le a buszról, aztán kisérld el a korházba.
Lovagias is lehetsz, ha kifizeted helyette a 300 Ft-os vizitdíjat!
-
#33 sztem légy rátermett,legközelebb magabiztosabb légy,ezt szeretik a nők.de azért legyél vele mégis gyengéd.ha nem az az érzelgős fajta,akkor viszonyul hozzá úgy,h pl. vicceket mondasz neki,meg elmeséled életed nagy férfias tetteit.ezt ne úgy értsd,a piszkos fantáziádat most tedd el :) -
#32 Tigeroo-nak igaza van: - ha utána mész, jól sülhet el a dolog.
- ha nem, akkor sincs még nagy gond, mert találkozol vele, viszont halogatod a dolgot, ami nem jó. Az érzések bevallásán jobb mihamarabb túlesni! (legalább is szvsz + tapasztalat)
Ha koptatni akart, az se baj, mert kihevered, és számtalan sok jány van még a Földön! ;) -
#31 és ki szólított le kit először?:D mert a poént én inkább 1#-re tudom elképzelni:D -
#30 szvsz jól tetted hogy nem mentél utána (ne kötekedjetek: ez nem történt volna meg, ha beszélgetsz vele..) . lehet hogy le akart koptatni, akkor meg ha követed, tuti bukta. bár ez a része a mondókádnak kiakasztott: ő egy picit sasolta a buszt,hogy mennyi hely maradt még és-gondolom,bár ezt nem láttam- átment a másik buszhoz
zomg ember!:DD mindegy, de szerintem beszélj vele mihamarabb, mondd meg hogy mindíg látod, stb éshogy mit érzel, meghogy szeretnél sétálni vele, meghivni valahova... ha nemet mond az se a világ, legfeljebb pár napig szarul fogod érezni magad..de a kikosarazás után is minden nap fogjátok látni egymást...szal ha nemet mondd, akkor hívd fel magadra a figyelmet valamivel (pl. segítőkészség, moss fogat, mondj vicceket, mittomén, de a lényeg hogy BESZÉLGESS VELE!! te nem veszthetsz semmit...max. lehet egy csajod) szal ne tűnj el a tömegben! hajrá , tudd le az egészet mihamarabb! ne halogasd, csak szarabb lesz.
gondolj bele, lehet hogy őis ugyanúgy fél mint te...de szerethet..lehet amikor a barátnőjével volt, és "úgy" nézett rád ,akkor azt várta hogy leszólítod (ugye a barátnők elkísérik egymást a wcre, stb..lehet hogy kicsit bátrabb volt, de annyira nem hogy ő szólitson le) szal ámz lehet haragszik rád:D
professzor tigeroot halottátok:D -
F1re #29 lál :D:D:D: telleg most olvasom :D:D -
Landor #28 odamész a buszon hozzá és előkapod a tuti csajozós dumát:
jegyeket bérleteket!