csaj felszedése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
nagyon kell a reklám
ultimodragon
www.gameforum.hasznoslink.hu

Mo.Organ
miért, beteg most a csaj, és nem áll a buszmegben. Az még jobb, látogasd meg a kórházban. Szegénynek nehéz lehet a lábadozás azután hogy elütötte a busz. <#idiota>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Fido4life
<#wilting>

tobias88
tehát még oda se mertél menni hozzá, pedig mi itt szívünk-lelkünk kitesszük<#nyes>
sziasztok.
még mielõtt bárki azt mondaná hogy ide se dugom a képem,jelzem hogy figyelem miket írtok,köszi a bátorításokat,és azt is hogy néhányan lebirkáztak,és hogy esetleges kiváncsiságotokat kielégítsem :nincs semmi fejlemény a csajjal kapcsolatban sajnos.

Rage47
sztem inkább csak megváltozik a humorérzék 😊 tehát mást tart egy 50 viccesnek...😊
Mo.Organ
Istenem te egy mekkora szerencsétlenség vagy. Te komolyan vetted amit írtam. áááááááááááá pffffffffffffff.

Hát ha igen akkor elég naiv vagy.

Neked egy külön topikot kellene nyitni.

tobias88
Van benne valami<#vigyor1>!
30 felett csökken a humorérzék! Fateromnak pl 50 évesen már szinte nincs is(Mondjuk a Boratot végig röhögte)
naa #106on megmutatkozott a 30 feletti fórumos iq
#117en pedig a 18 alatti 😄

éljnek a huszonévesek<#taps>

-tRs-Landor

SNAKE01
Cmdr egy faszkalap! -.-
szerinte mindenki hazug...

dotkom
ja meg ha valakinek folhivjak a figyelmet, hogy egy viccen akadt ki, az nyugodtan nyomhatja tovabb a hujjeseget 😊

http://atwwebmaker.tx.hu/

vegicsek
Ezt egyedül te vetted ezt komolyan.(még a szerzõ se gondolta komolyan)

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

a csaj nem busszal jár,de ami még ennél is rosszabb:elköltözött

Ramadamammy rapidrandi

Ez mondjuk igaz! 😉 Legalább ma is tanultam, ha valakit... lebukik valaki egy hazugságon, akkor egybõl rá lehet mondani, hogy "poénak szánta". 😄

én a Commander vagyok én

Rash87
Akkor te nagyon hülye lehetsz.<#nevetes2>

Glory, Glory Man. United!

Aha, viszont én biztos vagyok benne, hogy nem poénak szánta... 😉

én a Commander vagyok én

vegicsek
Azért remélem leesett, hogy a #87 csak poén

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Annyira nem új, két hónapos! 😊 Amúgy, jópofa, hogy te írod, hogy "Végtelen az Isten állatkertje, és egy jó darabon hiányzik a kerítés." 😄

én a Commander vagyok én

<#hehe>

-tRs-Landor

vegicsek
Hülye újrekk

"Na kiváncsi voltam erre a csajra. Ma reggel felkeltem és elmentema buszmegállóba. Láttam ott egy srácot majd kidülledt szemekkel figyelt egy csajt. Na mondom õ lesz az. Oda mentem a lányhoz és 11-re már meg is volt szerényen."

Ezzel csak az a baj hazudozós bírka gyerek, hogy nem mondta a srác, hogy melyik buszmegállóról is van szó! Szerintem jobb lesz, ha kussolsz ezek után!

én a Commander vagyok én

vegicsek
jah, adj neki egy 5000-est, hátha hivatásos

tobias88
ez azért már durva<#nyes><#vigyor><#nevetes1>
Üsd meg.
lehet mazochista

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Mo.Organ
Az nem lehet én most rajta vagyok a csajon, és sehol sem látom itt a srácot. <#nemtudom>

tobias88
vagy lehet marathoni szexbe kezdett a csajjal, a világcsúcs megdöntése érdekében<#vigyor2>
SNAKE01
picit talán!😊

Nem vagytok Ti egy icipicit gonoszok?

SNAKE01
lál xDDDDD

Rash87
Ez jobb,hogy én erre miért nem gondoltam. <#idiota>

Mo.Organ
Vagy közben rájött hogy meleg. ÉS már rég a buszvezetõvel kavar.

Rash87
Elütötte a busz! Biztos így akarta felkelteni a csaj figyelmét!<#zavart1>

Regisztráció idõpontja: 2007. 03. 01.
Utolsó üzenet idõpontja: 2007. 04. 01. 15:20
Utolsó látogatás idõpontja: 2007. 04. 01. 15:30

nem is lesz szvsz.. 😊

-the invisible-

Mo.Organ
meg hát <#law>

vegicsek
De most tányleg, van valami fejlemény?

dotkom
😄

http://atwwebmaker.tx.hu/

toysoldier
bölcs meglátás -.-

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

SötétBarom
minden nõ szabad akin nem fexenek. -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

n3whous3
Fúúú, ez övön aluli volt <#nevetes1>

púúúúú

Mo.Organ
Na kiváncsi voltam erre a csajra. Ma reggel felkeltem és elmentema buszmegállóba. Láttam ott egy srácot majd kidülledt szemekkel figyelt egy csajt. Na mondom õ lesz az. Oda mentem a lányhoz és 11-re már meg is volt szerényen.

Ja azt üzeni neked, hogy nem jössz be neki. De ne búsulj, más lány is szokott állni ott a buszmegállóban. <#hehe><#vigyor5><#idiota>

Senkkik
nekem olaszba volt hasonló 😄

aki nem tanul nem baszik

-the invisible-

n3whous3
Guide me Master on the path of glory!

púúúúú

sz4bolcs
Miért, ha téged elcsábít, akkor nem fog-e más? 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

n3whous3
Na jó, ha így gondolkodik az ember, akkor nem is sül ki semmi <#buck>

púúúúú

n3whous3
Nekem ilyen logikai szintû gondolkodásom van és emiatt elõjön az alábbi fóbia: ha el tudom csábítani, akkor vajon ugyanúgy nem fogja-e más??? (Ennek az elejét aztán jól megfogalmaztam 😊 )

púúúúú

tobias88
haveromnak sikerült, és 1,5 éve együtt vannak
n3whous3
Szarabb ügy, amikor ráveszi magát az ember arra, hogy beszél a kiszemelttel és aztán meg kiderül, hogy van barátja. Aztán csak öli a dolog az embert, mert még mindig szeretne valamit a csajtól, de nem valószínû, hogy sikerül.

Így a körkérdés: szerintetek el lehet csábítani egy olyan csajt, aki foglalt és nem is (nagyon) szeretne "váltani"?

púúúúú

tobias88
a bátyja még összejöhet<#hehe>