227
csaj felszedése
-
BGYI #147 de neki még ÉLNIE KELL.Előtte az egész élet. Nem hagyhatjuk így elmenni.Legalább egy CT-t v egy angiót nézzünk már meg!!! -
#146 Jó vaskos banánt a seggébe azt nyugodjon már végre békében -
#145 én nem :( -
Skill #144 ja! mert mindenki becsajozott! -
#143 öööööööööeeegghrreeeeeekhhhkhhhhhhhhh...... R.I.P. -
BGYI #142 fórumunk elhalálozott! -
#141 én látom -
BGYI #140 csak én nem látom? -
gamehunter0922 #139 [IMG]http://[/IMG] -
gamehunter0922 #138 Jó nő -
Skill #137 hát igaz. amugy általános dolog hogy ne mutasd be haveri körnek mig nem te vagy a pasija mert ugye mig nem fexenek a nön addig szabad :D -
BGYI #136 Nyugoggymárle haver! ne vegyél már mindent komojan!
A buszos csávónak meg annyit:1.Odamész, beszélgecc aszt jólesz
v
2.Ha nem jön be csapj rá a seggére és mondd h húdeszexi(ezt nem ajánlom, de az osztályba pár embernek csodálatos módon bevált)
De komolyan szólva szurkolok!
-
#135 jah tényleg, van egy ilyen ismerösöm, aki pont így szívott:D
én nem mennék haverral, nem tetszene ha elkezdene jópofizni, meg játszani az agyát -
#134 de ha haverral mesz akkor ronda haverral menjel, mert a vegen meg a haver fog neki tettszeni, es akkor b*szhatod :D -
Cmdr #133 Még annyi SNAKE01, hogy mi is volt, az álltalad nyított "2006. 08. 01. - Személyes és szerelmi probléma" topic utolsó pár hsz-e? Ki itt a hazug, és faszkalap? -
Cmdr #132 "szerinte mindenki hazug..."
Ez nem feltétlen igaz! Én például nem hazudok, te TE igen, amikor ilyeneket állítasz rólam! Faszfej! -
Skill #131 egy fontos dolog: mindig rágodni fogsz valamin. ha odamentél és nem jött össze azon, ha nem mentél oda azon , ha odamentél és öszejött akkor azon hogy hü lehet az a még szebb ,jobb csaj is öszejönne?
szal tök mind1 mit csinálsz, viszont sok elönye van ha az embernek van nöje. ;)
szerintem minden képen érdemes odameni. egyéb: a csajnak fel fog tünni hogy miatta jársz oda. egy ideig talán!!! még tetszeni is fog neki bár a tapasztalat az (nök véleménye tapasztalata) hogy idegesitö az ilyen és még arra is képesek hogy elöbb keljenek csak hogy elkerüljék. szal meny oda hivd el valahova, ha nemet mond nem gáz. várj egy hetet kb és kérdezd meg ujra. amenyiben ekkor is nemet mond felejsd el. sok sok nö van a világon. sajnos azt kivánja meg az ember amit lát.
ja meg egy tanács. jobb 2 en csajozni. amikor van velem haver sokkal több bátorságom van. (ki tudja talán neked is bejön) na gl -
#130 ez valami betegség lehet nála:D -
#129 természetesen a reklámozó fórumozónkról van szó -
#128 eztnézzétek, nyitott egy ilyen topikot, és nem zárták be:
erdekes -
#127 nagyon kell a reklám -
#126 www.gameforum.hasznoslink.hu -
#125 miért, beteg most a csaj, és nem áll a buszmegben. Az még jobb, látogasd meg a kórházban. Szegénynek nehéz lehet a lábadozás azután hogy elütötte a busz.
-
#124 -
#123 tehát még oda se mertél menni hozzá, pedig mi itt szívünk-lelkünk kitesszük -
asdfjkl #122 sziasztok.
még mielőtt bárki azt mondaná hogy ide se dugom a képem,jelzem hogy figyelem miket írtok,köszi a bátorításokat,és azt is hogy néhányan lebirkáztak,és hogy esetleges kiváncsiságotokat kielégítsem :nincs semmi fejlemény a csajjal kapcsolatban sajnos. -
#121 sztem inkább csak megváltozik a humorérzék :) tehát mást tart egy 50 viccesnek...:) -
#120 Istenem te egy mekkora szerencsétlenség vagy. Te komolyan vetted amit írtam. áááááááááááá pffffffffffffff.
Hát ha igen akkor elég naiv vagy.
Neked egy külön topikot kellene nyitni. -
#119 Van benne valami!
30 felett csökken a humorérzék! Fateromnak pl 50 évesen már szinte nincs is(Mondjuk a Boratot végig röhögte) -
Landor #118 naa #106on megmutatkozott a 30 feletti fórumos iq
#117en pedig a 18 alatti :D
éljnek a huszonévesek -
#117 Cmdr egy faszkalap! -.-
szerinte mindenki hazug... -
#116 ja meg ha valakinek folhivjak a figyelmet, hogy egy viccen akadt ki, az nyugodtan nyomhatja tovabb a hujjeseget :) -
#115 Ezt egyedül te vetted ezt komolyan.(még a szerző se gondolta komolyan) -
ugot2know #114 a csaj nem busszal jár,de ami még ennél is rosszabb:elköltözött
-
Cmdr #113 Ez mondjuk igaz! ;) Legalább ma is tanultam, ha valakit... lebukik valaki egy hazugságon, akkor egyből rá lehet mondani, hogy "poénak szánta". :D -
#112 Akkor te nagyon hülye lehetsz. -
Cmdr #111 Aha, viszont én biztos vagyok benne, hogy nem poénak szánta... ;) -
#110 Azért remélem leesett, hogy a #87 csak poén -
Cmdr #109 Annyira nem új, két hónapos! :) Amúgy, jópofa, hogy te írod, hogy "Végtelen az Isten állatkertje, és egy jó darabon hiányzik a kerítés." :D
-
Landor #108