csaj felszedése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
még mielõtt bárki azt mondaná hogy ide se dugom a képem,jelzem hogy figyelem miket írtok,köszi a bátorításokat,és azt is hogy néhányan lebirkáztak,és hogy esetleges kiváncsiságotokat kielégítsem :nincs semmi fejlemény a csajjal kapcsolatban sajnos.
Hát ha igen akkor elég naiv vagy.
Neked egy külön topikot kellene nyitni.
30 felett csökken a humorérzék! Fateromnak pl 50 évesen már szinte nincs is(Mondjuk a Boratot végig röhögte)
#117en pedig a 18 alatti 😄
éljnek a huszonévesek<#taps>#taps>
-tRs-Landor
http://atwwebmaker.tx.hu/
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Ramadamammy rapidrandi
én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
én a Commander vagyok én
-tRs-Landor
Ezzel csak az a baj hazudozós bírka gyerek, hogy nem mondta a srác, hogy melyik buszmegállóról is van szó! Szerintem jobb lesz, ha kussolsz ezek után!
én a Commander vagyok én
lehet mazochista
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Glory, Glory Man. United!
Utolsó üzenet idõpontja: 2007. 04. 01. 15:20
Utolsó látogatás idõpontja: 2007. 04. 01. 15:30
nem is lesz szvsz.. 😊
-the invisible-
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ja azt üzeni neked, hogy nem jössz be neki. De ne búsulj, más lány is szokott állni ott a buszmegállóban. <#hehe>#hehe><#vigyor5>#vigyor5><#idiota>#idiota>
-the invisible-
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
púúúúú
Így a körkérdés: szerintetek el lehet csábítani egy olyan csajt, aki foglalt és nem is (nagyon) szeretne "váltani"?
púúúúú