csaj felszedése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dotkom
hat sztem ez telleg idevag. nem kene bantani... -.-

http://atwwebmaker.tx.hu/

reklámoz máshol ne itt kösz!
gondolom minen topikba azt irod hogy ahoz a témához jo mi?! böe

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Csaj felszeése:
http://grandmaster.blog.hu/
hát akinek van bérlete megteheti... nekem nincs szal én maradok a buszmegállóban 😞

Mo.Organ
a lófaszt én lent vagyok a metróban. Itt is van egy csomó csaj.
Igaz legtöbbjük ellenõr. 😊

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

na mivan, egész nap a buszmegállóban lógtok?

😄DD

Mo.Organ
Nem kellene már egy másik csajra rátapadni? Szerintem ez már kiszurt minket.
Hirtelen reggelenként hogy tele lett a buszmegálló pasikkal. Lassan már mentesítõ buszt is küldenek <#smile>

enyhén parasztok vagytok,de ez a fórumban a MÓKÁS
😄
SNAKE01
látja,éppen nálam van és az ágyról rá lát a monitorra!😊

lol ez a topik😄
szegény asdfjkl... na meg szegény csaj😄DD
ha látná miket írnak róla itt, már az egész fóromzó társadalom meghágta, anélkül hogy tudna róla😄
bahh ma ott volt de nem jött be... pedig lakotársal idöben ott voltunk meg minden 😞 sajna nem látta mert ugy volt vele hogy majd ugy is bejön... hát nem jött. mind1 megyek városba nézelödni. hátha vannnak már miniszoknyás kiscsajok.

ah késöbb mentünk nem akkor amikor a csaj jár 😞

ez jo! 😄

vegicsek
Én montam hogy ráér holnap is, dehát letépte a ruháimat

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Mo.Organ
semmi. Most van abortuszon.

na mi van vele?
ma ebédnél megkérdem lakotársam mit tud a csajrol. elég sok embert ismer talán kiderül valami.

:S

Mo.Organ
Ha páros napon szívozik valaki akkor segítesz nekem, ha páratlan napon akkor meg old meg, és ne zaklass mikor csajozom 😊

ahh és 11 re neked is megvolt mi? 😄
figy minden páros napon a tied, páratlanon meg az enyém. viszont ha a 2 méteres ürge akadékoskodik akkor 2 en verjük meg! 😄

Mo.Organ
Bocs mögötted álltam és engem nézett. De semmi baj. Legyen ez most a te sztorid. 😊

igaz. sajnos csak néztük egymást meg mosolyogtunk 😊 söt biztos csak a polomat nézte!
😄

honnan veszed h rádkattant? ha nem akart veled talizni akkor mégsem esett beléd max egy szolíd szimpátia lehetett
dotkom
ezutan a lazito szoveged utan en is inkbb azt ajanlom neki hogy hivja el 😄

mondjuk mondanki könyebb. egy hete egy csaj rámkattant ebédnél a menzán. én hülye nem kértem el a számát. most itt katogok és szinte biztos hogy többet nem látom. szal élj az alkalommal. inkább legyél bátornak elkönyvelve a csajoknál mint nyuszinak.

szerintem hivja el minél elöbb. mért? mert feleslegesen katog. a csaj meg ha szimpatikusnak talál akkor ugy is igent mond ha nem akkor meg nem.locsolást hagyd ki a csajok többsége nagyon utálja. nem egyet ismerek aki csak azért elutazik hogy ne keljen "részt vennie" ebben.(persze van kivétel , jól leitatnak meg minden.😊 )
az egész ismerkedés lényege az hogy ne várj ragadd meg az alkalmalt. minél elöbb derisd ki hogy kellesz e a csajnak vagy sem. (minnél tovább katogsz egy csajon annál valoszinübb hogy belezugsz ha meg beleseel akkor szivsz mert már nem a fejedel vagy a farkaddal fogsz gondolkodni!)

dotkom
a locsolas nem rossz otlet, de sztem az elhivassal meg varj egy picit. bar ki tudja...

Sliders
Hali, szerintetek olyan csajt érdemes olyan csajt húsvéti öröggyel meglocsólni, akivel idáig egyszer taliztam, vagy ez rossz ötlet, ergó elötte még dumáljak szimplán vele? Mit javasoltok? Még semmi sem biztos. Érdemes egyszerre több legyet ütni. Mert egyben el is hívnám egy talira? mit gondoltok?

de neki még ÉLNIE KELL.Elõtte az egész élet. Nem hagyhatjuk így elmenni.Legalább egy CT-t v egy angiót nézzünk már meg!!!<#idiota>
Mr_no_NaMe
Jó vaskos banánt a seggébe azt nyugodjon már végre békében
Fido4life
én nem 😞

ja! mert mindenki becsajozott!

Fido4life
öööööööööeeegghrreeeeeekhhhkhhhhhhhhh...... R.I.P.

fórumunk elhalálozott!
tobias88
én látom
csak én nem látom?
Jó nõ
hát igaz. amugy általános dolog hogy ne mutasd be haveri körnek mig nem te vagy a pasija mert ugye mig nem fexenek a nön addig szabad 😄

Nyugoggymárle haver! ne vegyél már mindent komojan!
A buszos csávónak meg annyit:1.Odamész, beszélgecc aszt jólesz
v
2.Ha nem jön be csapj rá a seggére és mondd h húdeszexi(ezt nem ajánlom, de az osztályba pár embernek csodálatos módon bevált<#szomoru1>)
De komolyan szólva szurkolok!
Rage47
jah tényleg, van egy ilyen ismerösöm, aki pont így szívott😄
én nem mennék haverral, nem tetszene ha elkezdene jópofizni, meg játszani az agyát
dotkom
de ha haverral mesz akkor ronda haverral menjel, mert a vegen meg a haver fog neki tettszeni, es akkor b*szhatod 😄

Még annyi SNAKE01, hogy mi is volt, az álltalad nyított "2006. 08. 01. - Személyes és szerelmi probléma" topic utolsó pár hsz-e? Ki itt a hazug, és faszkalap?

én a Commander vagyok én

"szerinte mindenki hazug..."

Ez nem feltétlen igaz! Én például nem hazudok, te TE igen, amikor ilyeneket állítasz rólam! Faszfej!

én a Commander vagyok én

egy fontos dolog: mindig rágodni fogsz valamin. ha odamentél és nem jött össze azon, ha nem mentél oda azon , ha odamentél és öszejött akkor azon hogy hü lehet az a még szebb ,jobb csaj is öszejönne?

szal tök mind1 mit csinálsz, viszont sok elönye van ha az embernek van nöje. 😉

szerintem minden képen érdemes odameni. egyéb: a csajnak fel fog tünni hogy miatta jársz oda. egy ideig talán!!! még tetszeni is fog neki bár a tapasztalat az (nök véleménye tapasztalata) hogy idegesitö az ilyen és még arra is képesek hogy elöbb keljenek csak hogy elkerüljék. szal meny oda hivd el valahova, ha nemet mond nem gáz. várj egy hetet kb és kérdezd meg ujra. amenyiben ekkor is nemet mond felejsd el. sok sok nö van a világon. sajnos azt kivánja meg az ember amit lát.

ja meg egy tanács. jobb 2 en csajozni. amikor van velem haver sokkal több bátorságom van. (ki tudja talán neked is bejön) na gl

Rage47
ez valami betegség lehet nála😄
tobias88
természetesen a reklámozó fórumozónkról van szó
tobias88
eztnézzétek, nyitott egy ilyen topikot, és nem zárták be:
erdekes