227
csaj felszedése
  • sz4bolcs
    Ez azért kétoldalu. Gondolj bele, ő sem vesz észre mindent...
    Ő is talán csak "megérzi picit" :)
  • Skill
    sokat érsz a kicsivel... a nök is csak kicsit utalnak mindenre még sem értjük :)
  • dotkom
    meglatni nem, de megerezni azer egy picit meglehet.
  • Skill
    bele olvastam a komunikácio alapja 1. cimszó alatt lévö infokba hihetetlen . egy csomo informácio van bennünk kár hogy ezt mások rávilágitása nélkül nem vagyunk képesek meglátni.
  • dotkom
    :DD
  • Skill
    az elsö oldal után azt vettem észre hogy véletlen egy hires és gazdag emberröl irnak. (micsoda meglepetés) + ha jol látom filmekből vett képeket mutatnak :)

beleolvastam közben találtam pár értékes informáciot magam számára szal ajánlom fussa át az akit érdekel a téma.

• Skill
    Dátum: 2007.04.23. 09:26 Adta: Sir Quno Jedi
    reklám, spam

ezért fogadtam roszul a dolgot

megnézem, hátha megtalálom azt amitöl a nök ledobják ruhájukat :)
  • dotkom
    csaj felszedeserol vannak infok. bar ha mashova is beirta akkor megerdemelte a ban-t. egyebkent nem.
  • dotkom
    nezd meg :D
  • Skill
    mesélj mit találok az oldalon!
  • dotkom
    hat sztem ez telleg idevag. nem kene bantani... -.-
  • Skill
    reklámoz máshol ne itt kösz!
    gondolom minen topikba azt irod hogy ahoz a témához jo mi?! böe
  • saimonsed
    Csaj felszeése:
    http://grandmaster.blog.hu/
  • Skill
    hát akinek van bérlete megteheti... nekem nincs szal én maradok a buszmegállóban :(
  • Mo.Organ
    a lófaszt én lent vagyok a metróban. Itt is van egy csomó csaj.
    Igaz legtöbbjük ellenőr. :)
  • Skill
    na mivan, egész nap a buszmegállóban lógtok?
  • Skill
    :DDD
  • Mo.Organ
    Nem kellene már egy másik csajra rátapadni? Szerintem ez már kiszurt minket.
    Hirtelen reggelenként hogy tele lett a buszmegálló pasikkal. Lassan már mentesítő buszt is küldenek
  • BGYI
    enyhén parasztok vagytok,de ez a fórumban a MÓKÁS
  • Mirk
    :D
  • SNAKE01
    látja,éppen nálam van és az ágyról rá lát a monitorra!:)
  • Mirk
    lol ez a topik:D
    szegény asdfjkl... na meg szegény csaj:DDD
    ha látná miket írnak róla itt, már az egész fóromzó társadalom meghágta, anélkül hogy tudna róla:D
  • Skill
    bahh ma ott volt de nem jött be... pedig lakotársal idöben ott voltunk meg minden :( sajna nem látta mert ugy volt vele hogy majd ugy is bejön... hát nem jött. mind1 megyek városba nézelödni. hátha vannnak már miniszoknyás kiscsajok.
  • Skill
    ah késöbb mentünk nem akkor amikor a csaj jár :(
  • Skill
    ez jo! :D
  • vegicsek
    Én montam hogy ráér holnap is, dehát letépte a ruháimat
  • Mo.Organ
    semmi. Most van abortuszon.
  • BGYI
    na mi van vele?
  • Skill
    ma ebédnél megkérdem lakotársam mit tud a csajrol. elég sok embert ismer talán kiderül valami.
  • Skill
    :S
  • Mo.Organ
    Ha páros napon szívozik valaki akkor segítesz nekem, ha páratlan napon akkor meg old meg, és ne zaklass mikor csajozom :)
  • Skill
    ahh és 11 re neked is megvolt mi? :D
    figy minden páros napon a tied, páratlanon meg az enyém. viszont ha a 2 méteres ürge akadékoskodik akkor 2 en verjük meg! :D
  • Mo.Organ
    Bocs mögötted álltam és engem nézett. De semmi baj. Legyen ez most a te sztorid. :)
  • Skill
    igaz. sajnos csak néztük egymást meg mosolyogtunk :) söt biztos csak a polomat nézte!
    :D
  • BGYI
    honnan veszed h rádkattant? ha nem akart veled talizni akkor mégsem esett beléd max egy szolíd szimpátia lehetett
  • dotkom
    ezutan a lazito szoveged utan en is inkbb azt ajanlom neki hogy hivja el :D
  • Skill
    mondjuk mondanki könyebb. egy hete egy csaj rámkattant ebédnél a menzán. én hülye nem kértem el a számát. most itt katogok és szinte biztos hogy többet nem látom. szal élj az alkalommal. inkább legyél bátornak elkönyvelve a csajoknál mint nyuszinak.
  • Skill
    szerintem hivja el minél elöbb. mért? mert feleslegesen katog. a csaj meg ha szimpatikusnak talál akkor ugy is igent mond ha nem akkor meg nem.locsolást hagyd ki a csajok többsége nagyon utálja. nem egyet ismerek aki csak azért elutazik hogy ne keljen "részt vennie" ebben.(persze van kivétel , jól leitatnak meg minden.:) )
    az egész ismerkedés lényege az hogy ne várj ragadd meg az alkalmalt. minél elöbb derisd ki hogy kellesz e a csajnak vagy sem. (minnél tovább katogsz egy csajon annál valoszinübb hogy belezugsz ha meg beleseel akkor szivsz mert már nem a fejedel vagy a farkaddal fogsz gondolkodni!)
  • dotkom
    a locsolas nem rossz otlet, de sztem az elhivassal meg varj egy picit. bar ki tudja...
  • Sliders
    Hali, szerintetek olyan csajt érdemes olyan csajt húsvéti öröggyel meglocsólni, akivel idáig egyszer taliztam, vagy ez rossz ötlet, ergó elötte még dumáljak szimplán vele? Mit javasoltok? Még semmi sem biztos. Érdemes egyszerre több legyet ütni. Mert egyben el is hívnám egy talira? mit gondoltok?