30
  • Atisz #30
    Az AVP folytatása remélem az R besorolással kibékülve készül, mivel az 1. rész azért lett "családi film", mert a készítők beleestek a minél szélesebb nézői réteg becsábítása a moziba szindróma hibába. Vannak filmek amelyekben a műfajuk és a koncepciójuk miatt elengedhetetlenek a véres jelenetek.

Skyline:
    A játék sztorija is elég bugyuta, hírnevét PS-ön csak annak köszönheti hogy ez volt a túlélő-horror-akció műfaj első képviselője impozáns grafikával. Az hogy a film szinte teljesen másról szól, szerintem nem vált kárára
  • GVG
    tudjátok hogy készül a 22-es csapdája folytatása!

A 23-as csapdája lesz a címe xD
  • kankalin89
    áá tuti nem jeff lesz benne4meg kell menteni a kiscsajt!
    motel 2 röl inkább nem szolok.sztem a szart nem lehet fokozni.nagyon nem szeretem a motelt!
    viszont a sziklák szeme 2!!aztaaaa.rohadt jó lesz!!
    kaptár 3??hát meglátjuk!
    az éjzakai örség se volt szerintem egy jó film!
  • zolo
    A Fűrész 4-et nagyon várom , csak kicsit félek , hogy az első 3-at olyan jól lezárták , hogy nem tudom hol akarják folytatni?Talán előveszik John-t , éselmesélik hgogy lett Jigsaw, a'lá Hannibál ébredése?
    AVP2 remélem jó lesz , és szerintem Bruce Willisben sem fogunk csalódni.
  • Skyline
    Éslehet erre most hőbörögni aki játszott a silent hillel és a Resident evillel az tudja miről beszélek mivel a silent hill film alapból sokkal komolyabban hozza a játék hangulatát és mérföldekkel jobb horror lett mint akármelyik RE film...
  • Skyline
    Nananananaaaaa....Resident evil filmet nagyon ne hasonlítgassuk a játék sztorijával mert a szereplők nevén a szörnyeken és a víruson kívül (hja meg a helyszín..) SEMMI összefüggés....A film egy nevetséges szuperhősparódia Jovoviccsal,egy túlélő horrorjátékból csináltak egy Szuperhősös mindent legyapós blódlit pár jobbra sikerült jelenettel,látvánnyal és annyi....Sokkal többet ki lehetett volna hozni a témából ha komoly horrort csináltak volna...
  • winnie
    4. vagy a stúdiók a fix nyereségből finanszírozzák a többi produkciót.
  • irkab1rka
    "Sokan mondják, hogy Hollywood kifogyott az ötletekből. "

Akkor sokan tévednek :) Hollywood nem fogyott ki az ötletekből, csak
    1, a befektetők csak ilyen szemétben érzik biztonságban a pénzüket.
    2, a forgalmazók csak azt merik hozni, ami 'biztos'
    3, Hoolywood kifogyott az ötletekből ;)
  • Valandil
    Tudtommal az Őrség-sorozat (Éjjeli, Nappali, Hajnali) 3 könyvből áll, tehát nem öncélú folytatgatásról van szó.
    Egyébként meg a Macskafogó 2 lesz az év filmje! :D
  • Zé
    AVP2-nek örülök :-)
    Nincs valakinek infója a Predator 3-ról?
  • stremix
    "...ha az év végi bevételi listán a Harry Potter 5, a Pókember 3, a Shrek 3 és a Karib-tenger kalózai 3 tanyázna az első négy helyen."

Te hol látsz Potter 4-et? Itt csak az 5-ikről írnak.
  • winnie
    wittgen: "Ha nem lennének folytatások, csak új filmek új ötletekből, akkor talán még többen járnának moziba."

ha mondjuk tavay nem készül el a karib2 és helyette 10 film lett volna, akkor sem mentek volna el többen moziba.

"Az emberek azért nézik a folytatásokat, mert nincs más."

hú. ez azért kemény. hány százaléka is az össz filmes termésnek a folytatás? nem tudom, mindenesetre elkezdtem számolni, de megálltam. a következő 36 hazai premierből csak egy lesz folytatás, a taxi 4. a többi 35 nem az. egész áprilisban nem lesz több folytatás.

van más.
  • Wittgen
    Hülyeség a cikk vége. Az emberek azért nézik a folytatásokat, mert nincs más. Ha nem lennének folytatások, csak új filmek új ötletekből, akkor talán még többen járnának moziba.
  • games4ever
    hát azért nem lesz sztem olyan rossz az a Die Hard 4, láttam a bemutatóját a moziba, egész jónak tűnt:);), de tényleg a Karib3 lesz az év filmje!!!:) alig várom már a május 25-öt.:)
  • Atisz #16
    Resident Evil szerintem nem volt olyan rossz (már ha megnézzük a játék sztoriját amiből készült), bár tény hogy Silent Hill "picit" engem is jobban érdekelne (ha lesz egyáltalán).
  • adam first
    A Karib-tenger kalózai 3 részét várjuk szeretettel és még bizakodok egy Pókember 3-ban is, a gyenge második résznél csak jobb lesz .James Bond,Batman 2009 környékén jönnek szerintem azokra még tuti vevő leszek. Die Hard4 sajnos Bruce kiöregedett a szerepből szerintem sehol sem fogja hozni a 3-ik rész színvonalát,de azért bizakodom a remény hal meg utoljára.TMNT a régi részek tetszettek,igazi B kategóriás képregény adaptáció volt de nekem bejött. RE3 inkább jönne a Silent Hill 2 az valahogy jobban mozgatja a fantáziámat.
  • knightbali
    ha jól olvastam majdnem 200 millából hozták ki a filmet, az már nem semmi egy vígjátéknál.
  • kandeláber
    Jövő májusban lesz csak.
  • Lami
    Narnia 2 is lesz az idén. Vagy rosszul tudom?
  • xido
    és azért ugyanazt a karaktert játssza,mint az elsőben,tehát ennyire nem figyelmetlenek:)
  • xido
    Steve "40 éves szűz" Carell szerintem modern Noé-ként ütni fog,úgy érzem:)
  • emp
    Kár, hogy szó sincs a Sin City 2-röl... nem lesz idén?? :(
  • InfectedMann
    Ezen én is nagyot néztem :D
    De most a HP egy kicsit rossz példa volt ide a többi közé mivel muszály csinálni neki a folytatást mivel a könyv alapján készül :D
  • m4G1c
    az elsőt is kár volt elkészíteni
  • Lyan Kyj
    Vuk folytatás....rókabőr?lol
  • kandeláber
    A Harry Potter nem 4., hanem 5. része kerül moziba idén.
  • knightbali
    Most az a fazon van a Minden6ó 2-ben aki az 1-ben mellékszereplő volt? ez nem cinkes egy kissé?
  • knightbali
    Brutál