102
hősök club
-
#62 1. akinek nem tetszik ez a zene meg a müfaj az ne irkáljon ide,főleg ne olyan stílusban mint az első pár komment
2.nem itt kéne kitárgyalni azt hogy most éppen ki milyen klasszikus zenén müvelödik,mert ez nem az a topik
szal rokkerek mehetnek vissza a topikjukba,htx [visszafogja magát] -
#61 ríszpekt a Hősöknek, akinek nem tetszik nem kell bejönni..ennyi -
#60 totálisan egyetértek veled, én is így látom a dolgokat -
Csesza #59 1., nemtom minek kell nyitni külön a Hősöknek egy topikot, amikor elmehetne valamelyik Rap topikba is...
(nem azért mert nem érdemlik meg, hanem azért mert rohadtul nem foglalkozol velük, csak hallottál 1-2 számot, ráadásul annyi tisztelet nincs benned, hogy nagybetűvel írd a nevüket ráadásul topikcímnek)
2., én sem értem minek kell oltani egymást?!
mindenkinek megvan a szívéhez közelálló stílus...
a rock se arról szól, hogy folyamat hörögnek benne, vannak ugymond értelmesebb szövegek is benne
ugyanígy a rap sem arról szól, hogy van 1-2 olyan ember aki azt hiszi, hogy attól lesz kemény ha csak a pénz-ről és a kurvákról reppel, ráadásul nem is saját maga írja a szövegeit hanem itt is vannak értelmes, az élet dolgaival foglalkozo szövegek...
jó mondjuk ezekről a diszkós,technos dolgokról nemtok pozitívat írni, de nem is akarom most fikázni... -
#58 igyvan -
#57 Az ilyen emberek miatt van a felületes nézők szemében a Hip Hop ott ahol van.. Nem győzőm elismételni hogy az igazi Rap ZENE nem arról szól hogy így meg úgy b.meg a 'va anyád.. Az igazi Rap Zene szövegeinek értelme van, ezért van hogy néha egy gyengébb alapot is a szöveg rímelése, értelme ment meg. Ezt a Modern Költészetet pedig nyíltan mondhatjuk Művészetnek. -
_Vegeta_ #56 Hol latsz te itt fikazast? -
Cat 02 #55 hát nem tom aki nem szereti a rap-et az nem jöjjön ide fikázni sztem ^^
ők se jönnek Rock topicba ;)
btw: én is utálom xD -
_Vegeta_ #54 Ezis izles kerdese en az operakat nem szeretem inkabb bach fanatikus vagyok, orgona rulz. :)
Dvorak az szinten klassz. Nekem szinten nagy kedvencem a huu hogy is kell leirni muszorgszkij: egy kiallitas kepei. Meg handel messiasa es zene nótája is klassz. :)
Amugy jo ez a tema a hosok club topikjaban. :D -
#53 meg most jön Dvoraktól az új világ szimfónia :)
a Bolero nekem nagyon bejön,pedig nem hallgatok sok klasszikus zenét.még az olasz operákat csípem nagyon,meg Mozart Figaro házasságát,meg egy-két Beethoven művet -
_Vegeta_ #52 Az is jo csak kicsit sokat kellett hallgatni suliba. :) -
#51 én most jelenleg Ravel Boleróját hallgatom :) -
#50 eddig az összes hsz-eddel ezt sugalltad,mivel a hörgős zenét vetted példának.dobra és gitárra képzeld el,nem csak hörögni lehet,hanem énekelni,és az együttesek nagyrészénél az énekes írja a szöveget,szóval amiket itt most leírtál,nálam egyenlő a nullával.biztos nagyon jó ez az zene,amiről itt most szó van,de teljesen úgy állítottad be ezt a zenét,mintha csak ez lenne a jó,a többi pedig szar lenne.egyébként mit értesz hörgős zene alatt,hm?meg remélem ismered azt a mondást,h kinek a pap,kinek a papné...olyan nincs,h jó zene,rossz zene,mindenkinek más,inkább van igénytelen és igényes zene. -
_Vegeta_ #49 Nagyon ontopik, de tessek meg csak utanna sem kell jarni. :D
Ebbe a 3percbe senki se hal bele. :)
Istenem... pedig altalanos suliba hogy utaltuk amikor kottazni kellett, sose gondoltam volna egyszer valakinek komolyzenet fogok ajanlani. :) -
_Vegeta_ #48 En hallgatok az ajanlat nem nekem szolt. :) -
#47 hallgasd:) -
_Vegeta_ #46 Hallgassatok inkabb egy kis Mozartot, Bachot esetleg Brahmsot vagy Chopint es tanuljatok. :) -
#45 1ébként egyetértek Brash-hal...csak hallgassatok meg egy fanka-fekete levest, vagy egy critical points-álom, esetleg mentha-áldozat...stb stb
ezek nem ien hu kemény vagyok,pézem van,csajok jönnek stb..(divatrepp(N))ezek az élet dolgairol szolnak...peace -
Brash #44 És abból Te azt látod, hogy én csak 3 stílust ismerek? Gratulálok hozzá. -
#43 nyugi embrek.én személy szerint őket favorizálom: fankadeli,deniz,mentha,pheta,artoscsabi,tm,riddler,spine(testament rec),mes(critical points),mela...elnézést ha kihagytam vkit(jah wherdee)
és birom a hősöket is.mindeki hallgasson azt ami neki teccik
tisztelet -
#42 ebből: "Dobra meg gitárra könnyű értelmetlen dolgot hörögni"
esetleg ebből: "nem úgy mint a nagy bálványaitok akik elkérik a 100.000Ft-ket, aztán csak hörögnek a mikrofonba" -
_Vegeta_ #41 Speciel a legszomorubb, hogy a legtobb "elvakult stilus szeretok" a nagy klasszikusokrol megcsak nem is hallottak. :) -
Brash #40 Ezt melyik sorbol olvastad ki? Most ha nem sorolom fel a világ összes zenei stílusát akkor én csak ezeket ismerem? Ne legyél már ennyire szűk... -
#39 aha,szted csak "hörgős" zene,meg rap vagy hip hop létezik? -.- -
_Vegeta_ #38 A zene mindig is divat volt. Sokaknak nincsen igazi zenei izlesuk vagy csak szimplan lustak meghallgatni mast vagy ami megrosszabb nem is nyitottak masra, mint amit a sajat kozegukben hallgatnak.
Szerintem a legrosszabb ha valaki lemarad egyfajta zenei stilusnal legyen az rock, metal, techno, trance, klasszikus vagy akarmi. -
#37 :D jó oké tényleg hagyjuk abba, nem érted mit akartam mondani, vagy csak nem tudtam leírni :D
szép napot :) -
Brash #36 Az enyémben mért lenne köcsög? Nem egy punk ismerősöm van, nem köcsögözöm le soha. Én sem látom a jót az övében, meg Ő sem látja a jót az enyémben. Én sem beszélek semmi zenei stílus ellen... De irodalom órán verset sem olyan szavalni, mint az életről írni 8 albumra valót... Teljesen mindegy, hagyjuk abba. Nem jó az ilyen ... Sehogy se jó :)
Sehogy se jó...
Képre kattintva szedd le a zenét!
Béke :) -
#35 erre mondtam h annak szól, aki leszólja a másikat.és ha valaki a tokio hotelt szereti?! ki a faszt érdekel, csak nekem ne kelljen :D
saját magánügye, mégis mindenki ki van akadva h milyen kis pöcsök, de azért a lemezeik fogynak mint a cukor :D -
#34 na az már ugye más h nem is ismeri. -
#33 nah gecire remélem h a fika részt nem rám mondtad. :P
nem is mondtam h hittérítő vagy, a fórum meg erre való h vitázzunk, amit szeretek is :) -
#32 irodalom órán sok verset megtanultunk. sőt én még sok verset is írtam, s szavaltam el. most mi lenne ha ütemesen mondanám el? nem hiszem h nem lehet megtanulni. egy ütemre könnyű pofázni.
-
tessék. ezzel csak azt akarom mutatni, hogy nézőpont kérdése.
ha észrevennéd, én nem a rap ellen beszélek, hanem azellen, hogy baszogatok a többi zenei stílust. semmi más bajom nincs. csakhogy aki nem rapper, az már köcsög a szemedben. DE MIÉRT?! -
Brash #31 Nem is vagyok egy zenei hittéritő. Csak beléptem és elkezdtem olvasni. Van aki még nem is hallgatta mert azt sem tudja miről szól, de már látom az értelmet a szemében ... egyből a fika. -
Brash #30 Elmennél zeneiskolába és megtanulnád... Kiskölyök korod óta oda jársz és tanulod... Utána meg elkezdesz vele össze vissza játszani és megvan. Nem hiszem, hogy nem lehet megtanulni... De mindegy. Kiállni szimpadra egy általad írt szöveggel és elmondani azt hibáatlanül a közönségnek, úgy hogy az alap megy alatta. Dobra meg gitárra könnyű értelmetlen dolgot hörögni. -
#29 nem érted mit akarok ezzel mondani... csak annyit hogy ne szóld le a másikat a zenei ízlése miatt, és ne bizonygasd neki h a rap jobb mint a techno, mert nem fogja érdekelni, erre mondtam a vallásos példát... -
#28 jó látom én vagyok a hülye, hogy nemtetszik hogy egyesek lefikázzák a másik zenei stílust, de azért megnézném, hogy az ordibálós rockot (mellesleg nem annyira szeretem, de ez most nem lényeg hogyan játszaná el gitáron, esetleg dobon. ha eltudja, akkor fikázza, ha nem akkor meg mit ugat bele?
ennyi. -
Brash #27 Egyébként Te kb. úgy fogalmaztál mint egy barátom tanára az iskolában. Összekevertél mindent. Az Ő mondata is az volt, hogy "rohadt zsidósvábskótcigány zenélőkre nem kiváncsi". Te is összekevertél háborút, vallást, mindenféle zenei stílust... -
#26 -
#25 nem, félreértettél, ez egy dalszöveg. nemtom melyik számből, azért kérdeztem meg. mert régen haver mutatott pár számot, és volt közte hősök mert emléxem rá, csak aztnemtom h ez az volt-e -
#24 miről beszélsz ember? :D
nem egy zenekart ismerek (mind1 a kategória) akik benzinpénzt sem kérnek.
és milyen nagy bálványról?!
és megint a köcsögmásik. megint... -
Brash #23 Ez nem az a műfaj, nagyon keveritek ha ilyenre gondoltok... ez az Underground műfaj, amiben fillérekért mennek fellépésre meg 1500Ft egy teljes albumuk. Nem arról szól amit Te két " jel közé zártál...
Nézz körül, pár név: FankaDeli, Hősök, Deego, SzóSzólók
www.salatamagazin.com
www.hosok.hu