hősök

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az is jo csak kicsit sokat kellett hallgatni suliba. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

hunbasser
én most jelenleg Ravel Boleróját hallgatom 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
eddig az összes hsz-eddel ezt sugalltad,mivel a hörgõs zenét vetted példának.dobra és gitárra képzeld el,nem csak hörögni lehet,hanem énekelni,és az együttesek nagyrészénél az énekes írja a szöveget,szóval amiket itt most leírtál,nálam egyenlõ a nullával.biztos nagyon jó ez az zene,amirõl itt most szó van,de teljesen úgy állítottad be ezt a zenét,mintha csak ez lenne a jó,a többi pedig szar lenne.egyébként mit értesz hörgõs zene alatt,hm?meg remélem ismered azt a mondást,h kinek a pap,kinek a papné...olyan nincs,h jó zene,rossz zene,mindenkinek más,inkább van igénytelen és igényes zene.

ReaL MaDRid x siempre

Nagyon ontopik, de tessek meg csak utanna sem kell jarni. 😄
Ebbe a 3percbe senki se hal bele. 😊

Istenem... pedig altalanos suliba hogy utaltuk amikor kottazni kellett, sose gondoltam volna egyszer valakinek komolyzenet fogok ajanlani. 😊

En hallgatok az ajanlat nem nekem szolt. 😊

Csabesz6
hallgasd😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Hallgassatok inkabb egy kis Mozartot, Bachot esetleg Brahmsot vagy Chopint es tanuljatok. 😊

Csabesz6
1ébként egyetértek Brash-hal...csak hallgassatok meg egy fanka-fekete levest, vagy egy critical points-álom, esetleg mentha-áldozat...stb stb
ezek nem ien hu kemény vagyok,pézem van,csajok jönnek stb..(divatrepp(N))ezek az élet dolgairol szolnak...peace

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

És abból Te azt látod, hogy én csak 3 stílust ismerek? Gratulálok hozzá.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Csabesz6
nyugi embrek.én személy szerint õket favorizálom: fankadeli,deniz,mentha,pheta,artoscsabi,tm,riddler,spine(testament rec),mes(critical points),mela...elnézést ha kihagytam vkit(jah wherdee)
és birom a hõsöket is.mindeki hallgasson azt ami neki teccik

tisztelet

sweech
ebbõl: "Dobra meg gitárra könnyû értelmetlen dolgot hörögni"
esetleg ebbõl: "nem úgy mint a nagy bálványaitok akik elkérik a 100.000Ft-ket, aztán csak hörögnek a mikrofonba"

Speciel a legszomorubb, hogy a legtobb "elvakult stilus szeretok" a nagy klasszikusokrol megcsak nem is hallottak. 😊

Ezt melyik sorbol olvastad ki? Most ha nem sorolom fel a világ összes zenei stílusát akkor én csak ezeket ismerem? Ne legyél már ennyire szûk...

hunbasser
aha,szted csak "hörgõs" zene,meg rap vagy hip hop létezik? -.-

ReaL MaDRid x siempre

A zene mindig is divat volt. Sokaknak nincsen igazi zenei izlesuk vagy csak szimplan lustak meghallgatni mast vagy ami megrosszabb nem is nyitottak masra, mint amit a sajat kozegukben hallgatnak.

Szerintem a legrosszabb ha valaki lemarad egyfajta zenei stilusnal legyen az rock, metal, techno, trance, klasszikus vagy akarmi.

Vaxi
😄 jó oké tényleg hagyjuk abba, nem érted mit akartam mondani, vagy csak nem tudtam leírni 😄

szép napot 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Az enyémben mért lenne köcsög? Nem egy punk ismerõsöm van, nem köcsögözöm le soha. Én sem látom a jót az övében, meg Õ sem látja a jót az enyémben. Én sem beszélek semmi zenei stílus ellen... De irodalom órán verset sem olyan szavalni, mint az életrõl írni 8 albumra valót... Teljesen mindegy, hagyjuk abba. Nem jó az ilyen ... Sehogy se jó 😊

Sehogy se jó...
Képre kattintva szedd le a zenét!
Béke 😊

Vaxi
erre mondtam h annak szól, aki leszólja a másikat.és ha valaki a tokio hotelt szereti?! ki a faszt érdekel, csak nekem ne kelljen 😄
saját magánügye, mégis mindenki ki van akadva h milyen kis pöcsök, de azért a lemezeik fogynak mint a cukor 😄

Vaxi
na az már ugye más h nem is ismeri.

Vaxi
nah gecire remélem h a fika részt nem rám mondtad. 😛
nem is mondtam h hittérítõ vagy, a fórum meg erre való h vitázzunk, amit szeretek is 😊

Vaxi
irodalom órán sok verset megtanultunk. sõt én még sok verset is írtam, s szavaltam el. most mi lenne ha ütemesen mondanám el? nem hiszem h nem lehet megtanulni. egy ütemre könnyû pofázni.
-
tessék. ezzel csak azt akarom mutatni, hogy nézõpont kérdése.
ha észrevennéd, én nem a rap ellen beszélek, hanem azellen, hogy baszogatok a többi zenei stílust. semmi más bajom nincs. csakhogy aki nem rapper, az már köcsög a szemedben. DE MIÉRT?!

Nem is vagyok egy zenei hittéritõ. Csak beléptem és elkezdtem olvasni. Van aki még nem is hallgatta mert azt sem tudja mirõl szól, de már látom az értelmet a szemében ... egybõl a fika.

Elmennél zeneiskolába és megtanulnád... Kiskölyök korod óta oda jársz és tanulod... Utána meg elkezdesz vele össze vissza játszani és megvan. Nem hiszem, hogy nem lehet megtanulni... De mindegy. Kiállni szimpadra egy általad írt szöveggel és elmondani azt hibáatlanül a közönségnek, úgy hogy az alap megy alatta. Dobra meg gitárra könnyû értelmetlen dolgot hörögni.

Vaxi
nem érted mit akarok ezzel mondani... csak annyit hogy ne szóld le a másikat a zenei ízlése miatt, és ne bizonygasd neki h a rap jobb mint a techno, mert nem fogja érdekelni, erre mondtam a vallásos példát...

Vaxi
jó látom én vagyok a hülye, hogy nemtetszik hogy egyesek lefikázzák a másik zenei stílust, de azért megnézném, hogy az ordibálós rockot (mellesleg nem annyira szeretem, de ez most nem lényeg hogyan játszaná el gitáron, esetleg dobon. ha eltudja, akkor fikázza, ha nem akkor meg mit ugat bele?
ennyi.

Egyébként Te kb. úgy fogalmaztál mint egy barátom tanára az iskolában. Összekevertél mindent. Az Õ mondata is az volt, hogy "rohadt zsidósvábskótcigány zenélõkre nem kiváncsi". Te is összekevertél háborút, vallást, mindenféle zenei stílust...

LordAdam911
<#eljen>
Vaxi
nem, félreértettél, ez egy dalszöveg. nemtom melyik számbõl, azért kérdeztem meg. mert régen haver mutatott pár számot, és volt közte hõsök mert emléxem rá, csak aztnemtom h ez az volt-e

Vaxi
mirõl beszélsz ember? 😄
nem egy zenekart ismerek (mind1 a kategória) akik benzinpénzt sem kérnek.
és milyen nagy bálványról?!
és megint a köcsögmásik. megint...

Ez nem az a mûfaj, nagyon keveritek ha ilyenre gondoltok... ez az Underground mûfaj, amiben fillérekért mennek fellépésre meg 1500Ft egy teljes albumuk. Nem arról szól amit Te két " jel közé zártál...
Nézz körül, pár név: FankaDeli, Hõsök, Deego, SzóSzólók

www.salatamagazin.com
www.hosok.hu

Hát igen... a magyar kúltúra az megy nálatok. Minden fikázzatok csak le, így van ez a helyes hozzáállás. Ennyit tudtok szerintem. Hallgassatok bele pár számba, arra kérlek benneteket és lássatok mögé ... mondjuk ha nagyon szar a kedved (vagy Nálad olyan nem létezik?)... És akkor rájössz, megatalálod benne a jót, de ugye könnyebb már az elején azt mondani, hogy szar. Meg hogy pár 1000Ft-ért eljönnek és felépnek, nem úgy mint a nagy bálványaitok akik elkérik a 100.000Ft-ket, aztán csak hörögnek a mikrofonba. De hát igen... adjunk mindenre.

Vaxi
ööö ennek a számában van ez:
"Fasszopó kurvaanyád bazdmeg szar farok pina és punci"
?
vagy az másik rap banda? nemtom, régen mutatták. és ez tényleg mûvészet. azis mûvészet, hogy leparasztozol olyan embereket, akik nem nagyobb parasztok nálad. a faszomért megy ez, köcsög rapper hülye discos faszfej rocker... nemértem. ez ugyanolyan mint a vallási háború, vagy a jobb/bal oldal. ha én hindu vagyok, a keresztény a kurva életbe nem gyõz meg h neki van igaza. akkor minek?! ez a kis lázadok a rendszer ellen amirõl figom sincs hozzáállás undorító.

Dragooon
lál micsoda mûvész.
õ meg a rapper <#hehe>

a kilencedikre ment 😊

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Heroest mint filmet en nem lattam még, de mint sorozat elegge bejovos tele tortenesekkel. 😉

A heroes mint filmet 5 percnél tovább nem tudtam nézni mert nekem nem jön be.

Elb*szott egy iranyzat. 😄

Mindenbizonnyal es ezert elnezest is kerek hiszen eloszor mikor meglattam a topikot azt hittem x+1. hosok aka. heroes topikrol lesz szo, de megdobbentem hogy maga a topik ertelmes, habar a temaja nem eppen a leg intellektualisabb dologrol szol.
De azert cheers! 😊

ezt hol hallottad?

akyyy
figyu már, mi az az avantgárd?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

King of Roads
<#nyes>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

akkor aszondom eltévesztetted a topicot

Rap mint muveszet? Ugyvelem igen elferdult velemenyed van a muveszet fogalmarol. 😊

Hallgasss. en maradok a zenenel egyenlore.

A rap az mûvészet! A Hõsök az egyik legjobb magyar csapat! A szövegeikben rengeteg elrejtett üzenet van amit parasztoo nem értenek meg. Ezért azoknak marad az egyszerû ordibálós rock.

King of Roads
hallgasson mindenki rock 'n' rollt!

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

nagymenõ vagy, idejössz és kiröhögnek 😞 gecék

akyyy
weszprém 😄SA😄:A

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

<#conf>

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Atkamon
én se... lol

Alexease
"undergrund hiphop" - ez a "zenegepre" karomkodunk kategoria?!