hősök
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hõsoknek van 1 száma 1X hallotam még régen...
Szal a refrén emlékeim szerint : A soul, a beat, a style... stb vvmi ijesmi
felismeri vki? kb 3-éve hallotam
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
www.fankadeli.hu... "olvasd végig ha érdekel.. ha meg lusta vagy rá akkor rólam és egyáltalán rólunk kérlek ne nyilatkozz.." ..hiszen én sem nyilatkozom olyan dolgokról, melyekkel kapcsolatban nem érzem úgy, hogy "képben lennék"..
Semper Fidelis
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
egyébként érdekes mód ez pont ugyanaz mint a sport fórumos dolgok,hogy néhányan állandoan bemásznak más klubok topikjába ha vmi olyat látnak ami nem tetszik nekik...aztán csodlákoznak ha levannak hurrogva teljesen jogosan,hogy ugyan mi közük van nekik ahhoz hogy mit beszélnek a saját csapatuk topikjába
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
mielõtt még itt hagyom a topikot:nincs bajom a hõsökkel,nincs bajom a rappel sem,meg a hip-hoppal meg ezek irányzataival,csak az ilyenek irritálnak,h ez legalább mûvészet,a többi meg szar,meg ahogy kezdõdött a topik:"hallgassatok hõsöket!" majd azt hallagatok amit szeretnék,jó? 😛
és a hsz-ek eléggé tukmáló jellegûek voltak,de mind1,látom sokan nem értettek meg
ReaL MaDRid x siempre
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
a rep meg nem mûvészet hanem egy képesség, arra hogy jó zenéket mégjobbá tegyenek netán még üzenetet is adjanak át vele. Kell aki a zenét csinálja régen amig a mûfaj nem létezett ez jazz meg pop cuccok szemplerezésével ment..és a brékereket éltette..mindennek kultusza jött létre versengés, a partik amin ment a brék megjelent a már nem ujonnan fetalált szövegelés ugy hivják ugye elõadóikat hogy ceremónia mesterek elsõsorban a lényegük az volt amit fentebb leirtam és az uj hiphop ideéig nem votlak fontosabbak a zenénél ha nem kevésbé.. ez az egész ahogy összejött amerikában hozzácsapódott még a kialakulóban levõ graffiti kultúra és szépen összképet kaphatott mindenki arról amit hiphopnak nevezünk..vagy nem😊
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Megnyitott témák: 2007. 03. 30. - hõsök
2007. 03. 10. - 2-pac imádók
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
nekem ezzel a topikkal semmi bajom sincs,meg a zenével sem,csak azzal,ahogyan elõadja itt a dolgot 1-2 ember
ReaL MaDRid x siempre
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az underground csak egy jelzõ (akárcsak az alternatív vagy a hardcore), sose volt mûfaj. Annyit jelent hogy valamibõl nem a mainstreamet hallgat. Falra tudok mászni ha valaki benyögi hogy "én alternatív/hardcore zenét hallgatok" (ált. azok akarnak veszettül alternak/hardkórnak tûnni akik divatból hallgatják az adott zenét)
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Erre hadd ne mondjak semmit. Vagyis inkabb megis. Egyebkent ha ismernel tudnad hogy zeneben en vagyok az utolso aki leszolna valamit csak azert mert.
Szeretem a zenet, ezt mi sem bizonyitja jobban, hogy a komolyzenetol a technon at a rockon keresztul a metalig a legujabb elektronikus zenei iranyzatokon at mindenfelet hallgatok es szeretek. Igen még popot is, bar a mai gerjesztett popvilagban nem nagyon akad igenyes nóta, esetleg a japanpopban. Javaslom olvasd el megegyszer miket irtam, semmi "fikazas" nem volt bennuk.
Es igen nem zene, legalabbis erosen messze all ez a mufaj a zenetol, mivel a szoveg van a kozeppontban es a hangzasvilag teljesen hatterbe szorul. Ennyi erovel a benszulottek kantalasat is nevezhetjuk zenei iranyzatnak.
A beszolas hogy "nem muveszet" pedig elegge egyertelmuen szarkasztikus megjegyzes volt.
Coldfire kollega igen jol gondolod, nem hallgattam vegig az emlitett hosok zenekar /vagy minek is nevezzem/-nak egyik albumat sem, de eddigi tapasztalataim azt sugjak nem is lenne sok ertelme.
A legtöbbjét te fikázod...
Gondolom 1 albumot nem hallgattál végig...
Semper Fidelis
"elrejtett"
Továbbá szeretem azokat akik azt hiszik, hogy a Majka meg a hasonlók rapp kategóriába tartoznak...
Tovább szeretem még azt is amikor valaki anyázásnak tartja a rappet és 1 albumot nem hallgatott végig.
Menjen csak a flém úgyis rocker/rapper/tuccer xD vita lesz az összes ilyen topicban...
Én megyek hallgatom tovább az SP albumot...<#integet2>#integet2>
Aki nem értené: Az elsõ pár mondatban ironizáltam
Semper Fidelis
DFTBA ಠ_ಠ
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
2.nem itt kéne kitárgyalni azt hogy most éppen ki milyen klasszikus zenén müvelödik,mert ez nem az a topik
szal rokkerek mehetnek vissza a topikjukba,htx
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
(nem azért mert nem érdemlik meg, hanem azért mert rohadtul nem foglalkozol velük, csak hallottál 1-2 számot, ráadásul annyi tisztelet nincs benned, hogy nagybetûvel írd a nevüket ráadásul topikcímnek)
2., én sem értem minek kell oltani egymást?!
mindenkinek megvan a szívéhez közelálló stílus...
a rock se arról szól, hogy folyamat hörögnek benne, vannak ugymond értelmesebb szövegek is benne
ugyanígy a rap sem arról szól, hogy van 1-2 olyan ember aki azt hiszi, hogy attól lesz kemény ha csak a pénz-rõl és a kurvákról reppel, ráadásul nem is saját maga írja a szövegeit hanem itt is vannak értelmes, az élet dolgaival foglalkozo szövegek...
jó mondjuk ezekrõl a diszkós,technos dolgokról nemtok pozitívat írni, de nem is akarom most fikázni...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
õk se jönnek Rock topicba 😉
btw: én is utálom xD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Dvorak az szinten klassz. Nekem szinten nagy kedvencem a huu hogy is kell leirni muszorgszkij: egy kiallitas kepei. Meg handel messiasa es zene nótája is klassz. 😊
Amugy jo ez a tema a hosok club topikjaban. 😄