102
hősök club
-
Brash #22 Hát igen... a magyar kúltúra az megy nálatok. Minden fikázzatok csak le, így van ez a helyes hozzáállás. Ennyit tudtok szerintem. Hallgassatok bele pár számba, arra kérlek benneteket és lássatok mögé ... mondjuk ha nagyon szar a kedved (vagy Nálad olyan nem létezik?)... És akkor rájössz, megatalálod benne a jót, de ugye könnyebb már az elején azt mondani, hogy szar. Meg hogy pár 1000Ft-ért eljönnek és felépnek, nem úgy mint a nagy bálványaitok akik elkérik a 100.000Ft-ket, aztán csak hörögnek a mikrofonba. De hát igen... adjunk mindenre. -
#21 ööö ennek a számában van ez:
"Fasszopó kurvaanyád bazdmeg szar farok pina és punci"
?
vagy az másik rap banda? nemtom, régen mutatták. és ez tényleg művészet. azis művészet, hogy leparasztozol olyan embereket, akik nem nagyobb parasztok nálad. a faszomért megy ez, köcsög rapper hülye discos faszfej rocker... nemértem. ez ugyanolyan mint a vallási háború, vagy a jobb/bal oldal. ha én hindu vagyok, a keresztény a kurva életbe nem győz meg h neki van igaza. akkor minek?! ez a kis lázadok a rendszer ellen amiről figom sincs hozzáállás undorító. -
#20 lál micsoda művész.
ő meg a rapper
a kilencedikre ment :) -
_Vegeta_ #19 Heroest mint filmet en nem lattam még, de mint sorozat elegge bejovos tele tortenesekkel. ;) -
cucmalajmc #18 A heroes mint filmet 5 percnél tovább nem tudtam nézni mert nekem nem jön be. -
_Vegeta_ #17 Elb*szott egy iranyzat. :D -
_Vegeta_ #16 Mindenbizonnyal es ezert elnezest is kerek hiszen eloszor mikor meglattam a topikot azt hittem x+1. hosok aka. heroes topikrol lesz szo, de megdobbentem hogy maga a topik ertelmes, habar a temaja nem eppen a leg intellektualisabb dologrol szol.
De azert cheers! :) -
cucmalajmc #15 ezt hol hallottad? -
#14 figyu már, mi az az avantgárd? -
#13 -
cucmalajmc #12 akkor aszondom eltévesztetted a topicot -
_Vegeta_ #11 Rap mint muveszet? Ugyvelem igen elferdult velemenyed van a muveszet fogalmarol. :) -
_Vegeta_ #10 Hallgasss. en maradok a zenenel egyenlore. -
cucmalajmc #9 A rap az művészet! A Hősök az egyik legjobb magyar csapat! A szövegeikben rengeteg elrejtett üzenet van amit parasztoo nem értenek meg. Ezért azoknak marad az egyszerű ordibálós rock. -
#8 hallgasson mindenki rock 'n' rollt! -
Vegas #7 nagymenő vagy, idejössz és kiröhögnek :( gecék -
#6 weszprém :DSA:D:A -
Antrax #5 -
#4 én se... lol -
#3 "undergrund hiphop" - ez a "zenegepre" karomkodunk kategoria?! -
#2 nem hallgatok -
Losmexicana #1 sziasztok! hallgasson mindenki weszprémcity allstars-t! undergrund hiphop!
Ma megjelent Mentha legújjabb albuma!