102
hősök club
  • Brash
    Hát igen... a magyar kúltúra az megy nálatok. Minden fikázzatok csak le, így van ez a helyes hozzáállás. Ennyit tudtok szerintem. Hallgassatok bele pár számba, arra kérlek benneteket és lássatok mögé ... mondjuk ha nagyon szar a kedved (vagy Nálad olyan nem létezik?)... És akkor rájössz, megatalálod benne a jót, de ugye könnyebb már az elején azt mondani, hogy szar. Meg hogy pár 1000Ft-ért eljönnek és felépnek, nem úgy mint a nagy bálványaitok akik elkérik a 100.000Ft-ket, aztán csak hörögnek a mikrofonba. De hát igen... adjunk mindenre.
  • Vaxi
    ööö ennek a számában van ez:
    "Fasszopó kurvaanyád bazdmeg szar farok pina és punci"
    ?
    vagy az másik rap banda? nemtom, régen mutatták. és ez tényleg művészet. azis művészet, hogy leparasztozol olyan embereket, akik nem nagyobb parasztok nálad. a faszomért megy ez, köcsög rapper hülye discos faszfej rocker... nemértem. ez ugyanolyan mint a vallási háború, vagy a jobb/bal oldal. ha én hindu vagyok, a keresztény a kurva életbe nem győz meg h neki van igaza. akkor minek?! ez a kis lázadok a rendszer ellen amiről figom sincs hozzáállás undorító.
  • Dragooon #20
    lál micsoda művész.
    ő meg a rapper

a kilencedikre ment :)
  • _Vegeta_
    Heroest mint filmet en nem lattam még, de mint sorozat elegge bejovos tele tortenesekkel. ;)
  • cucmalajmc
    A heroes mint filmet 5 percnél tovább nem tudtam nézni mert nekem nem jön be.
  • _Vegeta_
    Elb*szott egy iranyzat. :D
  • _Vegeta_
    Mindenbizonnyal es ezert elnezest is kerek hiszen eloszor mikor meglattam a topikot azt hittem x+1. hosok aka. heroes topikrol lesz szo, de megdobbentem hogy maga a topik ertelmes, habar a temaja nem eppen a leg intellektualisabb dologrol szol.
    De azert cheers! :)
  • cucmalajmc
    ezt hol hallottad?
  • akyyy
    figyu már, mi az az avantgárd?
  • King of Roads
  • cucmalajmc
    akkor aszondom eltévesztetted a topicot
  • _Vegeta_
    Rap mint muveszet? Ugyvelem igen elferdult velemenyed van a muveszet fogalmarol. :)
  • _Vegeta_
    Hallgasss. en maradok a zenenel egyenlore.
  • cucmalajmc
    A rap az művészet! A Hősök az egyik legjobb magyar csapat! A szövegeikben rengeteg elrejtett üzenet van amit parasztoo nem értenek meg. Ezért azoknak marad az egyszerű ordibálós rock.
  • King of Roads
    hallgasson mindenki rock 'n' rollt!
  • Vegas
    nagymenő vagy, idejössz és kiröhögnek :( gecék
  • akyyy
    weszprém :DSA:D:A
  • Antrax #5
  • Atkamon
    én se... lol
  • Alexease
    "undergrund hiphop" - ez a "zenegepre" karomkodunk kategoria?!
  • sweech
    nem hallgatok
  • Losmexicana
    sziasztok! hallgasson mindenki weszprémcity allstars-t! undergrund hiphop!
    Ma megjelent Mentha legújjabb albuma!