2009-ben indul a kínai-orosz Mars-expedíció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De vizsgáld meg pl a Szúfizmust, hinduizmust, stb mindenhol ez van.
Nem hiszem, hogy a Nat Geonak kéne a mércét adnia. A nagy vihart kavart Júdás Evangéliumáról készült dokufilm is egy hazugságparádé volt, érdems elolvasni az ezzel kapcsolatos írást a parókián. Ha tényleg egy embertõl számrazunk(ami mszámomra teljesen elfogadhatónak tûnik) akkor is különbséget tett közöttünk az evolúció a különbözõ környezeti hatásokon keresztûl.
De igazából ez a topik nem errõl szólt, mégis ide jutott.. mint általában minden topik elõbb utóbb.
Nekem se tetszik, hogy szélesebb körben nincsenek ezek a dolgok megbeszélve, letisztázva. Mert ennek az az eredménye hogy a populista könnyen emészthetõ fajelmélet (ami tudományos szempontból egy hülyeség) könnyen terje.
Ha valaki néha nézi a National Geographicot, és látta az Ádám Nyomában címû kis genetiaki szösszenetet tudná mekkora hülyeség az egész fajelméletesdi...
Egy pár fõs õsembercsoporttól származik a Teljes jelenlegi népesség.
A genetikai változatosság pedig feltétele a fajfenmaradásnak! Ha nem lenne már kipusztultunk volan... elég 1 vírus ami ellen senki nem ellenálló és szevasz...
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
"fasiszta fajelmélet"? Beszéltünk mi ilyesmirõl?
Azokat kultúrember úgy nevezi, EMBER! Nem különb és nem is alávalóbb a másikaknál. Alávalóbb egy ember a másiknál a viselkedésével lesz, mint pld a fasiszta fajelmélet hívei.
Éppen nem vagy biológiatudós csak a másik leidiótázásáig jutottál el. A kutya faji tisztaságától csak egy lépés az emberé. Csak annyit kellene tudni hogy hány kutya faj volt mondjuk 50000 évvel ezelött.
én nem azt mondom, hogy a mai génállomány nincs kedveredve, de létrejött egy sor egyedi karaktereisztikájú nép európában, amit nem kéne elbaszni. Amúgy meg a nyugatiak soha nem keveredtek a "barnákkal". Érdemes lenne megnézned az európáról készült térképet ami a haploptípusok elosztását mutatja( az ázsiiak/afrikaiak nem találhatók meg a nyugati populációban).
Én is így vagy a multkultikkal, legszívesebben beléjükrugnék, de szerencsére kerülöm õket.
Milyen érdekes hogy erre, mármint a hódításokra meg a kalandozásokra én soha nem voltam büszke.
nincs semmi elõnye a kevert génállománynak. Valamelyik idióta ma éppen azzal probálkozott nálam, hogy a kutyáknál is a kevert a legjobb/legokosabb. Ha valaki már ilyen hülyeséggel próbálja alátámasztni a mondandóját, akkor ugyan gondoljon már bele, hogy a kutyáknál élesen megkülönböztethetõ faji karakterisztikák vannak.
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
BTW minél kevertebb annál jobb..
Régebben volt egy tanulmány, modellezték mi lesz 1000 év mulva genetikailag, hogy fogy kinézni egy átlag férfi és nõ... nagyon érdekes volt, mert kb európai testalkat, de haványbarna bõr kicsit mandula szemek, fekete egyenes haj.. kifejezettn szép 😄 mindentbele de csak ízlésesen stílus 😄
Ezt az eszement marhaságot honnan vetted? Magadtól találtad ki vagy valaki belebeszélte a fejedbe.Hát mit képzelsz te tulajdonképpen? Ha elemi szinten ismernéd a történelmet tudhatnád hogy legnagyobb elmék õsei kik voltak.Nincs "elõkelõ" származás EMBERI SZÁRMAZÁS VAN!!! Ha elemi szinten ismernéd a genetikát tudhatnád hogy mindenkinek ugyanazok voltak az õsei.
Egyébként a képen ez a kínai tiszta ufó kinézetü... Értem már miért eröltetik ,hogy õk repüljenek! Hogy majd jobban tudjanak komonikálni az ailenekel igy 😊
Oroszok meg jól nyomják ,de az a érzésem ,hogy kina be fog nekik tenni hiába szépen nyalnak 😊
ami az én véleményemet illeti, ha a ruszkik kapnak megfelelõ mennyiségû pénzt, jóval többre vihetik, mint az amcsik, a ruszkik hobbiból is fejlesztettek a háttérben sokat, csak ugye az USA reklámozza magát, az oroszoknak még kapóra is jön, hogy nem õk vannak szem elõtt. Azon túl, igaz, 400 éve volt, de ha belegondolunk, hogy az USA-ban egyszerû parasztemberek, bûnözõk leszármazottjai élnek, és hogy a genetikai készletük, ahogy látható nem nagyon lett jobb, szóval õk mégiscsak külföldrõl szedik a kutatókat-mi lenne, ha egyszer csak egy, az USA-nál is jobb környezet jönne létre tudományos kutatás szempontjából? Merthogy könnyen megeshet...
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
a gazprom többet ér mint a microsoft így a világon a 3. legfaxább vállalat,
az exxon meg a ge után.
Jó lesz az minden negyediknek is, bár India elég gyorsan behozza ezt a statisztikát ...
Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür
Leszál az elsõ amerikai expedíció a Marson, a vezetõjük mkommentálja a Marsra lépést:
Balra az Olymposz hegy, jobbra egy nagy vörös síkság ... az meg ott ... ha jól látom egy kínai büfé.
Lehet 10 év múlva jenkik nem fognak ezen nevetni? 😉
A külpolitikájukkal meg mi a gond ? A középkor óta nem csinált háborút, mindíg csak megtámadták.. folyamatosan azt hangsúlyozzák, hogy pusztán védelmi célokat szolgál a hadseregük.. btw az Amcsik ugyanezt mondogatták, azt nézd meg mit csinálnak a Második Világháború óta...
Én Kínától kevésbé félek mint az Amcsiktól...
PS.: Mire az amcsik a holdra érnek a kínaiak szok kici ócó okszigénnel ész üszemanyaggal várják már õket 😄
AMD Athlon X2 AM2
AMD Athlon X2 AM2
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
-Elönk úr, nagy baj van, az Oroszok elkezdték vörösre festeni a holdat, már a felével végeztek..
-Semmi gond, had csinálják..
-Na de uram!
-Megmondtam, had csinálják...
Egy hét mulva még izgatottabban rohan a tanácsadó az elnökhöz:
-Elnök úr katasztrófa! Az oroszok vörösre festették az egész holdat!!!
-Jó, most cselekszünk, küldjék fel a fiúkat, és mondják meg nekik, fehérrel írják a Holdra: Coca Cola
😄