2009-ben indul a kínai-orosz Mars-expedíció
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja igen, Alexander Tolsztoj, nem a Lev. 😉
"Mellesleg nem csoda hogy a Kína és a Ruszkik a VÖRÖS bolygó meghódítását tûzték ki célul. 😊"
Tolsztoj - Aelita (Vörös katona a Marson)
Az MTV még filmet is csinált belõle 😊
Tolsztoj - Aelita (Vörös katona a Marson)
Az MTV még filmet is csinált belõle 😊
én is ezzel értek egyet.
VÖRÖS jaa én is erre gondoltam eslõre <#idiota>#idiota>
VÖRÖS jaa én is erre gondoltam eslõre <#idiota>#idiota>
\"You are fucking crazy people!\"
Hmm, nem lesz kicsit nagy a falat?? Nem kellene elõször ismét a Holdra leszállni?
És ha mire odaérnek, már kék vagy zöld lesz? Esetleg sárga😊 Amúgy szerintem igazuk van az elõttem szólóknak, az USA is és a SZU is csak a saját hasznát, és pozíciójának megerõsödését látta a Holdban.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
<#taps>#taps><#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>
<#nevetes1>#nevetes1>
De ez tényleg így van, minden pénzt az ûrkutatásba kellene ölni. Legalábbis az összes pénzt, amit egyébként katonai célokra költenének.
De ez tényleg így van, minden pénzt az ûrkutatásba kellene ölni. Legalábbis az összes pénzt, amit egyébként katonai célokra költenének.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Legalább újból fellendül az ûrkutatás. Csakis a versenyek idején van fellendülés. ÉS inkább ûrverseny legyen mint fegyverkezési verseny. Ebbõl hosszú távon az emberiség is profitálhat.
Mellesleg nem csoda hogy a Kína és a Ruszkik a VÖRÖS bolygó meghódítását tûzték ki célul. 😊
Mellesleg nem csoda hogy a Kína és a Ruszkik a VÖRÖS bolygó meghódítását tûzték ki célul. 😊
"Sokak szerint Kína az ûrkutatást nem tudásanyagának gyarapítására, hanem nagyhatalmi pozíciójának erõsítéséhez használná fel."
Miért, anno az USA, meg az SZU miért csinálta? Ha egy állam nagyon támogatja a tudományt, akkor az azért van met stratégiai elõnyt vár tõle. Az a tény, hogy mellesleg gyarapszik a tudás igen jó meg hasnos, mert nõ a presztizs, meg más stratégiai elõnyöket hozó felfedezésekre nyílik mód ez álltal. Ez így volt eddig is és ez után is.
Örüljünk annak, hogy azért értelmes dolgok is kisülhetnek az egészbõl. (lsd. pl. cipzár, az is katonai fejlesztésként kezdte)
Miért, anno az USA, meg az SZU miért csinálta? Ha egy állam nagyon támogatja a tudományt, akkor az azért van met stratégiai elõnyt vár tõle. Az a tény, hogy mellesleg gyarapszik a tudás igen jó meg hasnos, mert nõ a presztizs, meg más stratégiai elõnyöket hozó felfedezésekre nyílik mód ez álltal. Ez így volt eddig is és ez után is.
Örüljünk annak, hogy azért értelmes dolgok is kisülhetnek az egészbõl. (lsd. pl. cipzár, az is katonai fejlesztésként kezdte)
Ember-ember.. Elõrelépés lenne már egy ilyen esemény..
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Miért lenne baj?Csak ne felejtsék el élöben közvetiteni 😊
És az miért baj? Hajrá, nekem édesmindegy, milyen nemzetiségû ember lép elsõként a Marsra, csak jussunk már el vááááááááz 😊.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Még ezzel a bábu ûrhajóssal sem számoltak el a kínaiak, azt hiszik hogy majd elfelejtik a népek.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Ha igy folytatják egy kinai ember lesz az elsö a marson...
Hajrá!
← ElőzőOldal 2 / 2