The Number 23
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
szerintetek tényleg van az embereknek olyan számuk a mely egész életükben végig elkíséri?nekem szerintem van.méghozzá a 4-es.
augusztus 4.-én születtem,4/a-szám alatt lakom,4-évesen mentem ovodába,átlag 4-es vagyok a suliban,a kedvenc kocsim a toyota raw4 4x4 terepjárú...sorolhatnám még.
Vicc volt!
épp ez alapján láthatod mekkorát bukott. 35M? jim carrey máskor egy hétvégén hoz annyir.
DFTBA ಠ_ಠ
Jim Carrey ... Walter Sparrow/Fingerling
Virginia Madsen ... Agatha Sparrow/Fabrizia
Logan Lerman ... Robin Sparrow
Danny Huston ... Isaac French/Dr. Miles Phoenix
Lynn Collins ... Suicide Blonde/Mrs. Dobkins/Young Fingerling’s Mother
Rhona Mitra ... Laura Tollins
Michelle Arthur ... Sybil
Mark Pellegrino ... Kyle Finch
Paul Butcher ... Young Fingerling/Young Walter
David Stifel ... Hotel Clerk
Corey Stoll ... Sergeant Burns
Ed Lauter ... Father Sebastian
Troy Kotsur ... Barnaby
Walter Soo Hoo ... Chinese Restaurant Owner
Patricia Belcher ... Dr. Alice Mortimer
more
Jim carrey thriller filmben hmm érdekes lesz 😄
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Zene nélkül mit érek én?
engem is megfogott
de még én sem láttam seholse
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Fõszereplõk: Walter Sparrow (Jim Carrey)
Agatha Sparrow (Virginia Madsen)
Történet: Walter kezébe kerül egy köny, melynek története szerint egy férfi a 23-as szám megszállotja lesz és mindent megpróbûlja kideríteni, hogy hol fordul elõ az életében a szám. Walter késõbb egyre több hasonlóságot vesz észre a valósággal kapcsolatban és rájön, hogy a köncs az õ életérõl szól. Mivel a köncs végén a fõszereplõ meghal, így megpróbálja megakadályozni és megváltoztatni a könyv végét.
Hivatalos oldal az elõzetessel
Bár a film már már 1 hónapja megjelent, de nem hallottam még róla és az elõzetes teljesen megfogott, szóval vki látta már???