The Number 23

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
23:23 Gondolom nem véletlen...<#ravasz1>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

23. hsz<#beka2>

LasDen
sajnos nem sikerült.....a jobb verziójúhoz nem találtam feliratot....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hello LasDen! Sikerült magyar feliratot szerkesztened a filmhez? Megköszönném, ha feltennéd a fórumra, mert elég tuti film a bemutató alapján. Elõre is köszi!
LasDen
ez csak véletlen...sztem nincs...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jrex
hello.
szerintetek tényleg van az embereknek olyan számuk a mely egész életükben végig elkíséri?nekem szerintem van.méghozzá a 4-es.
augusztus 4.-én születtem,4/a-szám alatt lakom,4-évesen mentem ovodába,átlag 4-es vagyok a suliban,a kedvenc kocsim a toyota raw4 4x4 terepjárú...sorolhatnám még.

LasDen
én itt találtam: Itten

nincs normális angol felirat, csak fordítógépes.
LasDen
megpróbálom minnél elõbb megcsinálni... de elõbb belenézek a filmbe, mert így a felirat egy kicsit zavaros nekem.... 😄

Az jó lenne Siess😄
Vicc volt!

LasDen
nah találtam és megcsinálom, de elõbb leszedem a filmet hogy mi van... .D

LasDen
nincs, de ha vki tud angol feliratot vmelyik verzióhoz megpróbálok csinálni....

Felirat van már hozzá??

LasDen
van benne valami... 😄

"Oriási bukásnak nem mondanám, ha ezen oldalt nézem 😄"

épp ez alapján láthatod mekkorát bukott. 35M? jim carrey máskor egy hétvégén hoz annyir.
Kicsikiraly
már hirtelen azt hittem topikomat koppintjátok 😄 (Tudományos eszmecsere/A 23) 😄 Am. jó film már én is meg akarom nézni.

DFTBA &#3232;_&#3232;

LasDen
magyar feliratot nem találtam, de angol van e????? 😄

Pheaper
Cast overview, first billed only)

Jim Carrey ... Walter Sparrow/Fingerling

Virginia Madsen ... Agatha Sparrow/Fabrizia

Logan Lerman ... Robin Sparrow
Danny Huston ... Isaac French/Dr. Miles Phoenix
Lynn Collins ... Suicide Blonde/Mrs. Dobkins/Young Fingerling’s Mother

Rhona Mitra ... Laura Tollins
Michelle Arthur ... Sybil

Mark Pellegrino ... Kyle Finch

Paul Butcher ... Young Fingerling/Young Walter

David Stifel ... Hotel Clerk
Corey Stoll ... Sergeant Burns
Ed Lauter ... Father Sebastian
Troy Kotsur ... Barnaby
Walter Soo Hoo ... Chinese Restaurant Owner
Patricia Belcher ... Dr. Alice Mortimer
more

Jim carrey thriller filmben hmm érdekes lesz 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

barnie1990
Az alapötlet nekem nagyon tetszik,de ha tényleg olyan ramaty,akkor nem fogom megnézni.Kár érte.

Zene nélkül mit érek én?

LasDen
Oriási bukásnak nem mondanám, ha ezen oldalt nézem 😄

Gladiator
amúgy elméletileg amcsiban óriás bukás volt.

Gladiator
köncs😄

ennek már láttam valahol a bemutatóját
engem is megfogott
de még én sem láttam seholse

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

láttam. kár a filmért, szerintem. a potenciál benne volt.
Christiansen
Basszus,egész pici korom óta a szerencseszámom😮O

LasDen
Mûfaj: dráma
Fõszereplõk: Walter Sparrow (Jim Carrey)
Agatha Sparrow (Virginia Madsen)

Történet: Walter kezébe kerül egy köny, melynek története szerint egy férfi a 23-as szám megszállotja lesz és mindent megpróbûlja kideríteni, hogy hol fordul elõ az életében a szám. Walter késõbb egyre több hasonlóságot vesz észre a valósággal kapcsolatban és rájön, hogy a köncs az õ életérõl szól. Mivel a köncs végén a fõszereplõ meghal, így megpróbálja megakadályozni és megváltoztatni a könyv végét.

Hivatalos oldal az elõzetessel
Bár a film már már 1 hónapja megjelent, de nem hallottam még róla és az elõzetes teljesen megfogott, szóval vki látta már???