295
Hogyan fogjunk hozzá hízni?!
-
#135 simán^^ 2 hónapja 95 voltam(most 88). suimámn markolásztam a zsírt a hasamon:p -
haxoror #134 Miért mennék?
Ez a 95 nem zsír... -
ktomi22 #133 szerintem övé átlagos testsúlyba tartozik amugy.. -
ktomi22 #132 lehet zsír is szerintem.. persze izom jobb.. de itt nem arról van szó hogy a hízni akarók túlsúlyosak akarnak lenni.. hanem átlagos testalkatúak.. -
#131 na akkor te mehetsz a fogyókúrás topicba nálam ez már zsíros kategóriába tartozna^_^ -
#130 egy kis súlyenelgetés,kifulladásig aztán kajálás....kajálás...edzés -
#129 és az izom miből lesz? teeeee..egy pálcika hova kezdjen el gyúrni? elöbb felkéne szednie párkilót hogy legyen mit ledolgoznia:) -
ktomi22 #128 nem forgatom a szavaidat.. ha mégis ugy érzed nem szándékosan... de ha te nem élted még át ezt a problémát, akkor 90% hogy nem is érted.. (ezért beszélsz "bolondságokat".. elnézést a kifejezésért) -
haxoror #127 Hogy összejöttünk
"182/95"
Ez én vagyok ^^ -
#126 Nálam sem :D -
#125 mondjuk ha valaki olyan "lelketlen" mint én annál nem számít -
haxoror #124 Azért nem mindegy hogy zsír vagy izom! -
haxoror #123 Ne kezd már a szavaimat forgatni, ha valaki konkrétan ZABÁL és mellette nem hízik az NEM NORMÁLIS!
Egy csomó ember azért dagadt mert sokat eszik és alig mozog mellette. -
ktomi22 #122 hidd el a hízni akaróknak mind1 hogy izom vagy zsír.. nem ezen van a hangsúly.. -
ktomi22 #121 amugy meg értettem a "nem normális" kifejezést... szerinted a fél világnak valami orvosi problémája van és azért kövér/sovány? -
#120 Te is nem irtad bele XD -
#119 megelőztél voltam én is 183/60 sőt 57 is voltam most kb 70 vagyok és ez lelkiekben hat igazán főleg közérzet önbizalom stb...és kb még egy 10-es jól jönnexD -
haxoror #118 jaa
Oké, ezt nem értettem, szal masszívabb akar lenni én meg azt hittem hogy zsírt akar csak magára szedni, sry lol -
ktomi22 #117 a sovány és kövér emberek nagy része nem anyagcserezavaros.. -
#116 én voltam sovány 182/60 meg dagadt 182/95 is. hidd el hogy kurva szar soványnak lenni:p nőknek talán kevésbé gáz de a férfiak esetében nem tesz túl jót az önbizalomnak a pálcikaemberség:o szal ne okoskodj-.- -
haxoror #115 A "nem normálist" nem pejoratív értelemben használtam (bár éreztem hogy nem lesz szerencsés ez a kifejezés, mind1)
Akkor inkább így: nem átlagos.
Az "átlagos" ember ha kb annyit eszik mint amennyire tényleg szüksége is van akkor nem fog elhízni és gebe sem lesz.
Ha vki anyagcserezavaros akkor nála más a "normális" kajaadag. -
#114 elba**tad:DD az enyém volt:) -
ktomi22 #113 figy a kövérek nem soványak akarnak lenni, a soványak pedig nem dagadtak.. hanem sztem átlagos testsúlyúak akarnak lenni.. és nem kifejezetten én akarok hízni.. olvass vissza hányember.. -
#112 ték -
#111 nem lehet hogy azért akar hízni mert vékonyak érzi magát? vagy erről még nem hallotál? sajnálom hogy ilyen tájékozatlan vagy..pedig kétoldala van ennek a dolgonak is mint minden másnak:) -
haxoror #110 Komolyan mondtam, tényleg hízó-tréningeket tartanak, spéci kaja meg ilyenek. -
ktomi22 #109 igen?! akkor neked ennyi erővel.. a fél világ nem normális eset? mert akik meg túlsúlyosak, azoknak meg pl. lassú az anyagcseréjük.. és akkor nem normálisak.. -
haxoror #108 Ember, miért akarsz te hízni????
A fél bolygó fogyókurán van! :D
Örülj annak hogy nem vagy dagadt! -
#107 engem kórházban is vizsgáltak anno és semmi... -
#106 megoldjuk génmanipulációval -
haxoror #105 Nézd, ha a kaja úgy rohan át valakin hogy szinte semmi nem szívódik fel belőle (EZÉRT nem hízik) na AZ orvosi eset.
...vagy alkati kérdés, tökmindegy a lényeg hogy nem 2normális" működés. -
#104 -
ktomi22 #103 Hát, nemtom orvos-e vagy vagy sem.. de nincs igazad.. szerintem többen vannak akik nem tudnak hízni mint gondolnád.. lehet hogy abból van pár tényleg orvosi eset, de a többségük olyanok, akiknek csak az anyagcseréjük gyors és olyan a szervezetük, hogy "nem ragad rájuk zsír".. -
#102 szerinted mit?xD -
haxoror #101 Na jó, mielőtt meglincseltek mondok hasznos tippet is, a szumo-soknak spéci hízó-tréningjeik vannak, keressetek rá a neten. -
#100 ja orvosi eset hát lol.. elmenne az orvoshoz azt mit monda? egyél sokat bazze -
#99 Azt én is de jó gyorsan -
haxoror #98 Mit? -
haxoror #97 Az már orvosi eset, anyagcserezavar vagy ilyesmi. -
ktomi22 #96 Hát figy.. akkor most elárulok 1 titkot..de ne mondd senkinek..
..Fogyni és Hízni egyaránt nagyon nehéz.. ha te még nem tapasztaltad, akkor em is tudhatod..